Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

am uitat sa va zic ca in seara asta carol a papt mamaliguta cu branza si smantana. i-am pus si un pic de unt. a fost buuuuuuun

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

de care smantana ai folosit? eu i-am dat mamaliguta lui Andrei cu mazare, si s-au batut turcii la gura lui...

TOT ANDREI DAR PE PICASA

smantana de la Natura. 15% grasime, parca. sunt niste producatori din dambovita. azi i-am pus peste mamaligut perle de branza cu smantana. tot de la natura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata.

Va las sa o savurati in liniste, si va doresc toata sanatatea din lume.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

'Neata tuturor!!!
Fetelor ma chinuie o intrebare: DE CE NAN3? Eu nu prea vad rostul...noi o sa implinim in curand 10 luni si cica de la 10 luni se foloseste NAN 3 iar de la 1 an NAN JUNIOR 1.De ce se foloseste Nan 3 doar 2 luni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Mariana bine ai venit! Am vazut pozele cu dulcica ta! E tare frumoasa si pare super ok....sa nu te mai plangi ca nu papa ca e super ok! Dar m-a luat o invidie cand i-am vazut freza aia carliontata ca si acum imi rod unghiile de ciuda!!!!
Eu stiu ca pentru fiecare perioada formula e adaptata la cerintele organismului lui bebe....adica pentru fiecare etapa au alta compozitie...dar probabil ca intervine si marketingul aici...nu cred ca se intimpla ceva daca tu continui sa ii dai inca 2-3 luni Nan3 in loc de junior.

Si apropos de asta...v-am spus ca am inceput cu completare? Ei bine...fiica-mea ieri a supt doar seara la culcare si deloc peste zi (mai sugea pe la 5-6). Acum ma stradui sa ii introduc formula si dimineata. Oricum se vad imbunatatiri...de la tspe mii de treziri pe noapte are una! In schimb noaptea trecuta s-a trezit sotul meu de tspe mii de ori ca a facut o viroza urata...si automat m-am trezit si eu sa ii fac ceai, sa ii caut un alta...asa ca tot chiauna sunt de cap.

Alex...ce face Zeina? Da-ne vesti te rog!

Uka draga...eu am vrut sa iti scriu si mi s-a stres mesajul despre ce poti lua: no spa, paracetamol, ibuprofen. Sper sa iti fie de ajutor alta data...teoriile spun ca e bine cu 10 zile inainte sa faci o cura de magne B6 ca amelioreaza simptomele...vezi tu!

Raluk, Nela tine-ot tot asa...mi-a placut mult ca ai fost ca in zilele bune, activa!

Va , ma duc sa imi hranesc mamarutza si apoi iesim un pic la aer pina nu dau caldurile peste noi! O zi buna !

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Ana-Maria arata bine intr-adevar dar numai eu stiu cat ma chinui cu ea la masa ...poate asa e ea mai mofturoasa(am vb zilele acestea cu un pediatru batran care zicea ca sunt si copii care pur si simplu nu-s atrasi de mancare).
Voi nu va dati seama cat de norocoase sunteti ca aveti laptic si o puteti alapta, eu nu am avut acest noroc.ufff.
Azi a venit bunicul si a scos-o pe printesica afara...eu sa ma apuc sa fac nitel smotru prin casa si papita. Azi vreau sa INCERC sa-i dau avocado cu banana.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Buna dimineata!
Alex, multumim de cafea, dar te rog da-ne vesti despre tine si printesa; sigur te vei simti mai bine dupa ce iti racoresti sufletul...
Ioana, merci de raspuns; am notat ; eu mamaliguta i-am dat lui Andrei cu mazare si a fost , voi incerca si cu branzica si iaurt; ieri i-am dat fulgi de ovaz cu banane, s-au batut turcii la gura lui , fulgii i-am dat asa neblenduiti, dar am gasit unii soft ; acum 2 zile am facut o budinca cu branzica de vaci si mere, alt deliciu
trimit ca trebuie sa plec; revin dupa amiaza
o zi racoroasa

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata ladies!
Pupam Zeinutza sa se faca bine repede! Si pe mamaica ei sa aiba putere!
Mariana, wow!! Jos palaria! Ce printesa ai tu acolo!!! Evident, parul e ...zice o mama de baiat chelios

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de la noi.

Mai, sunt tare-tare suparata. Pai plec si io putin de pe-aici si nimeni nu intreaba nimic de mine?? Pai se poate asa ceva?? Vaaaaaai, sunt lac de suparare!!!
Glumesc, avcoz!!

In mare sunt doar chiauna de cap. Nu pot sa-i inteleg decloc trezirile in miez de noapte cu urlete!! O sa ma bata DD dar incep sa-mi epuizez tot arsenalul care-mi dadea blandete si rabdare. Asta noapte am cedat si-am plans si eu, daca va vine sa credeti. El tipa, eu plangeam...ne-a descoperit barbata-miu in cele din urma si ne-a linistit. Dar e ca pixu', fir-ar sa fie. Are ceas in fund. In jurul orei 1 se strica bucuria noastra. Si tine-asa muuult si bine.
In rest...sa va mai zicem cateceva. Facem si noi camd de toate care le fac dovleceii, mai putin cu mersul de unul singur. Sta in 2 piciorele, se tine de-o mana..dar cand sa paseasca imi "cere" si mana cealalta. Trece praguri, trepte...e simpatic foc. Daca n-ar fi noptile as zice ca am cel mai elegant cavaler din lume.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput