Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am uitat sa va zic ca in seara asta carol a papt mamaliguta cu branza si smantana. i-am pus si un pic de unt. a fost buuuuuuun

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

ce bine de tine...eu cand am incrcat sa-i dau aceasta combinatie s-a pus pe un bocit....mama mama...noroc ca aveam si lapte cu cereale pregatite alaturi si s-a linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana_alex

daaaa avem multttt par des si cret...dar eun chin acum vara ca nu mai stiu in ce mod sa-l prind ca transpira si o gadila

poti sa-i faci moate!!!! muuulte si legate cu elastice colorate diferit. cred ca e o dulceata

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mariana ai o fetita super-frumusica,cum spune si Ioana,cu ochisori si par superb.Daca vrei da si tu datele voastre,data nastere ,greutate, inaltime ,scor apgar ,dr, data nasterii tale,sa te trecem in catastif.
Ma bucur ca papa puiuta. A inceput sa deschida gurita cum voiai?
Mamideandrei ,ma chinui sa iti trimit un mare pentru comentariile la poze de cand am vazut ca le-ai vazut .
Kawa bine ai ajuns acasa cu bine,lasa ca isi revine Joshulinul-Mozardinul la program ,ai sa vezi.Ai zis tare frumos despre "acasa". .
Luto ma straduiesc de ceva timp sa te felicit pentru copilasul reusit pe care il ai,dar cam uit neuronul singur pe care il am,e in concediu . sunt copilasi care plang in clasa I dupa mamici,iar puiul tau atat de mic a fost independent. Bravo lui .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Doamneeeee ce par areeee
Ne-a luat pe toti....si cand zic toti nu ma refer la chelul meu ci la Ebruska cea tunsa si Amilici .....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

sa-ti traiasca Mariana !!!!

Lali, multumesc

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Lali_mete

Mariana ai o fetita super-frumusica,cum spune si Ioana,cu ochisori si par superb.Daca vrei da si tu datele voastre,data nastere ,greutate, inaltime ,scor apgar ,dr, data nasterii tale,sa te trecem in catastif.
Ana-Maria s-a anscut pe 24 sept.2009, cu 3.240kg si 50 cm,a primit nota 10 si ne-a ajutat Dr. Bratila Elvira la Euroclinic.Data mea de nastere: 11.03.1981.
Ma bucur ca papa puiuta. A inceput sa deschida gurita cum voiai?
A inceput sa aibe perioade cand papa mai bine...nu decshide gurita cum as vrea eu caci tot trebuie sa ne jucam si sa ii dau de treaba in timpul mesei si distragandu-i atentia mai reusesc sa- bag cate o lingurita de mancare. Am observat ca deschide gurita la masa de frcute cu branzica...asa ca profit si eu la maxim...sa savurez momentul. Are si perioade cand sare cate o masa sau pot sa cant si sa sar cat vreu eu ca tot nu reusesc sa-i bag ceva in gurita....eeee grele cu noi. Sincer nu stiam cata rabdare pot avea dar cand e vb d puiul tau cred ca D-zeu iti da ce ai nevoie...
Multumim de aprecieri

Mergi la inceput

Ana-Maria s-a anscut pe 24 sept.2009, cu 3.240kg si 50 cm,a primit nota 10 si ne-a ajutat Dr. Bratila Elvira la Euroclinic.Data mea de nastere: 11.03.1981.

A inceput sa aibe perioade cand papa mai bine...nu decshide gurita cum as vrea eu caci tot trebuie sa ne jucam si sa ii dau de treaba in timpul mesei si distragandu-i atentia mai reusesc sa- bag cate o lingurita de mancare. Am observat ca deschide gurita la masa de frcute cu branzica...asa ca profit si eu la maxim...sa savurez momentul. Are si perioade cand sare cate o masa sau pot sa cant si sa sar cat vreu eu ca tot nu reusesc sa-i bag ceva in gurita....eeee grele cu noi. Sincer nu stiam cata rabdare pot avea dar cand e vb d puiul tau cred ca D-zeu iti da ce ai nevoie...
Multumim de aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Doamneeeee ce par areeee
Ne-a luat pe toti....si cand zic toti nu ma refer la chelul meu ci la Ebruska cea tunsa si Amilici .....

ba pardon, ramasesem demult in urma, cand a aparut Maria de Aricel

Mariana, e f frumoasa, sa va traiasca! pare mai mare asa, cu parutul asa lung

noapte buna fete!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

phaaaiii de mine, mariana, cat par are puiuta ta! si cat este de dulcica, mai mami. o frumoasa!!!!!!!!!!sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput