Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

DA, cum a zis si Monnavas, asa e si la noi: avem activitati comune si activitati separate...

In sensul ca, in timpul saptamanii: D. "presteaza"
- schimbat
- papa de dimineata
- spalat, imbracat
- joaca/afara/birou impreuna, etc.
- somnic de amiaza
- baita de seara
- nanai de seara (uneori!)

Intre somnicul de amiaza si baita de seara, sunt mmentele mele. Adica, ne jucam, mancam, mergem afara intotdeauna impreuna (adica nu raman niciodata in casa la plimbarea de seara!).

In weekend, se schimba un pic programul in functie de ce facem dar, e clar ca eu sunt personajul principal. Adica, eu sunt "calarita" de dimineata pana dimineata Si sincer, ador ca Bris, desi isi petrece mai mult timp cu D., in bratele mele se linisteste mai repede, cu mine prefera sa adoarma, sa se joace, etc.. Cred ca pt ca de D. e satula

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ina, Adita, Monica, ma bucur ca v-a placut!
Multumim de urari!
Despre tati nostru si alti tatici (nu doar de la club)...ma abtin sa spun ceva. Pt ca eu mereu am considerat ca am cel mai bun tatic pt copilasii mei. Cred ca cel mai bun tata pt fiecare copilas e cel pe care il are acel copilas. (nu pun in calcul taticii denaturati, ci ma refer la un tata normal, care, chiar daca nu se implica direct, isi iubeste copiii si doreste tot ce e mai bun pt ei). dar Alex e si foarte implicat in cresterea si viata copiilor lui. De la baita, la mancare, joaca, vegheat cand sunt bolnaviori, plimbat sau stat cu ei daca poate.
Noi am papat si ii pregatesc de nani, apoi sper sa reusesc si eu sa dorm putin, ca nu sunt in toane bune.
Am pregatit orez scotti din acela "bob cu bob" care se fierbe in pungulite, iar separat am facut ciupercile in ulei de orez, cu ceapa si morcov ras si pasta de ardei, apoi le-am amestecat, fara sa mai pun apa deloc in legume. A iesit demential. ca desert au papat compot proaspat de mere cu scortisoara. Luana papa tot mai greu carnita. In schimb ii plac mult fructele, dar la majoritatea cred ca face aciditate la stomac, pt ca la scurt timp le elimina nedigerate (mere, nectarine) de aceea le pregatesc putin fierte, sa le opresc din fermentatie. De ex sucurile cumparate 100% natural, cum sunt pasteurizate nu-i creaza probleme, in schimb suc facut in casa ii provoaca imediat scaun moale.
Am luat si eu retetele de piure de dovlecel, ca vreau sa incerc si altele retete cu dovlecei.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GIA, cred ca D. va primi medalia de aur la capitolul "tatici de ghiocei".

Uite, la mine strategia a fost sa-l las pe M. in banca lui, eu ma duceam afara, eu faceam haleala etc. cu copilul printre picioare. Si ii povesteam seara ce bine m-am distrat cu Cristi. Si incet-incet a vrut si el sa iasa cu noi, sa se joace cu copilul etc. A, si a mai contribuit ceva: rolul de terminator dupa ce a rupt piticul cateva carti, a spart cateva vase in timp ce eu gateam, s-a convins de necesitatea de a mai arunca un ochi la el in momente de-astea.

Si observ ca de cand au momentele lor, piticul a inceput sa-l rasplateasca si pe M. cu momente de tandrete - pune capul pe piciorul lui, il musca, cere in brate etc. Da' cel mai fericit e cand suntem amandoi disponibili - efectiv alearga de la unul la altul si radeeeee... si ne musca si noi il pupaaaammmm...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am admirat-o pe Luana si jucarelele...superba printesa ...dar si jucarelele.

Despre tati si copii imi e greu sa dau sfaturi eu am norocul unui sot si tatal asa cum mi-l doream atat pentru mine cat si pentru copii mei.Iar in aceasta perioada cand vine acasa la luna ...ii simt lipsa ,

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Nikoleta!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare!
Noi am avut soacra in vizita, a plecat azi!
Am vazut toti ghioceii, niste frumuseti!!!
CAMI, Lipobase e de la "astella", dar nu stiu daca se preteaza la bubite, pe ea scrie "crema speciala pentru pielea foarte uscata". Pt bubite incearca gelul pe baza de calendulla/galbenele, de care zicea Petrean. Ala era de la Boiron.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Upss : am uitat..pentru bubitele de la caldura eu folosesc cu rezultate bune CALAMINE (sol recomandata si de Gaza)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Luana are febra!

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

La multi ani, Nikoleta!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Simplyana, mersi multi

Inapreda, nu cred ca e cazul sa mergi la medic (cum am facut noi), la noi au inceput bubitele pe spate, pe umeri, gat, burtica, nu mai sunt rosii dar le simt in relief in anumite zone.

Ayla, multa sanatate Luani si lui Claudiu. Frumos se joaca Luana cu jucariile.

Simona, ce nazbatii mai face ginerica al meu?

Ilinca, frumoasa e Shophia, de fapt nu frumoasa, e bestiala

Dyana, concediu placut!!

Mergi la inceput