Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***
Raspunsuri - Pagina 12
Ayla21 spune:
Neata!...la amiaza.
Noi, tot cu febra, aseara iar avea 39,4 si i-a facut tati algocalmin injectabil. Bine, pe langa injectie are tratament cu suspensie si inhalatii, dar uneori febra sare peste limita admisa, si nu cedeaza doar cu supozitor. Luana inca nu da semne, dar ma tem ca nu scapa, daca e asa complicata boala.
O sa pun cateva poze si revin.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Aici si pozele cu Luana si noile jucarii, un nou bebelus, impreuna cu setul disney. Luana e foarte incantata.
Am facut baita, am coafat zulufii ca erau ca vai de ei.
Astazi stam cuminti acasa, ca e foarte cald.
Ilinca, frumoase pozele si plimbarea. Sophiphi e o adevarata domnisoara.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Ayla21 spune:
Multumim de urari si de pupici fetelor care s-au gandit la noi.
_
Ayla21 spune:
Dyana, concediu placut!
_
inapreda spune:
Monica dau eu cafeaua, daca n-ati baut deja; daca ati baut, nu-i bai ca mai beti una!
Azi facem si mincare la ceaun in curte + ceva gratare si oarishce mici ca vine bunica mea iubita in vizita; asa ca, daca nu vi se pare prea cald pentru asa meniu "estival", va servesc cu draga inima
Asa sint si bubitele lui Ian; el face 2 dusuri pe zi (dupa mic dejun si masa de prinz ca n-avem incotro de cind s-a emancipat tipu' si maninca singur!) + baita de seara. Mai des sa-i fac dus? Si numai cu apa sau si sapun? Azi i-am facut far' sapun ca mi-era sa nu-l irit. Cind se trezeste vreau sa merg sa-i iau apa termala; o fi ajutind la ceva?
Ayla, Luana ma uimeste de fiecare data Sanatate lui Claudiu.
Ela, daca te tenteaza Monti, sa stii ca nu e greu deloc, iti zice una ce-i disperata dupa "papa bun, bun"
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
dyana27 spune:
pup fetele
pai cam aceleasi sfaturi mi le-as da si eu; doar ca realitatea este alta; adica incerc sa i-l las, sta cu el daca e in toane bune; azi i l-am dat la piscina dupa ce l-am calmat eu bine (se enervase pe plaja si n-a mai avut chef de stat la nisip, se agitase tare rau de la copilasii galagiosi din jur); si l-a plimbat vreo 10 minute, s-au jucat pe marginea piscinei si am reusit si eu sa fac cateva lungimi de bazin; dar daca mutzu nu e perfect calm.... nici vorba sa-l ia; adica i-l mai dau eu cu forta dar nu incearca sa-l calkmeze, ii zice tot timpul: hai las-o si pe mami in pace, hai sa plecam de la mami..... si evident copilul auzind mami la fiecare 2 secunde... clar pe mine ma vrea; si face asa pentru ca nu are el chef sa-l tina; in rarele ocazii cand chiar a vrut sa-l ia, evident ca s-au descurcat ei cumva, i-a aratat de toate, l-a plimbat departe de mine... si s-a calmat copilul;
suntem intrati intr-un cerc vicios, si cu cat sta mai mult calare pe mine si nu mi-l ia nimeni sa-l calmeze cu atat asociaza siguranta si linistea numai cu mine; si credeti-ma ca i l-am pus si in brate dar dupa 2 minute de urlete in chinuri si tipete de mi se rupea sufletul, timp in care cristi decat il tinea cu forta si nu-i zicea nimic nimic sa-l linisteasca.... sau orice altceva (macar sa-i arate plaja, apa, piscina, orice ca vedem de toate de la restaurant).... mi-am bagat picioarele in ea de mancare si de tot, ca oricum mi-ar fi stat in gat;
dar sa stiti ca eu sunt foarte fericita cu mutzu si as merge oricand cu el oriunde, indiferent ce ar insemna asta, oboseala mea sau orice altceva... numai sa fie el fericit;
PS. acum stau la calculator pentru ca mutzu doarme iar cristi... e la piscina; nici gand sa ma lase pe mine si sa ramana el cu mutzu... ca zice el ca sigur face galagie si-l trezeste (si stiu ca asa ar fi facut, intentionat sau nu- ca sa-mi demonstreze ca nu poate - a mai facut-o si altadata)
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
l-am balacit si pe mutzu putin in piscinute azi; dar putin ca nu e fan apa; ii e frica si eu il la sin pace; oricum e cel mai mic de pe plaja/piscina.... ceilalti se mai descurca cumva ca sunt marisori si au aripioare sa inoate, au colacei care-i tenteaza; noi avem 2 piscine iemnse, una mai mica, 2 colacei.... si tone de galeti/lopetele, greble.
a venit camerista... vb mai tarziu
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
aditapop spune:
Salutare, dragi mamici si pitici!
Am citit cat am putut din urma, am vazut si ceva poze - Sophiphi frumusetea "nordica" prin superbul Sibiu (imi place de mor, orasul studentiei mele) si Luana cat de grijulie e cu papusile!!
Ayla, multa sanatate lui Clau si Doamne ajuta sa "sara" boala peste Luana!
Si acum, subiectul dureros si pentru mine - timpul pe care copiii nostri il petrec cu taticii. Dyana, nici eu nu-s departe de ceea ce patesti tu.... in sensul ca 80% din timp copilul tot cu mine sta... ceea ce ma nemultumeste profund, pe masura ce trece timpul... ma gandesc ca trebuie sa-i implicam mai mult, fetele au dreptate, e nevoie si de hotararea noastra.. trebuie sa luam taurul de coarne (al meu sot chiar e taur) si sa schimbam situatia. Kea a zis f f bine, pus copilul in brate si la revedere, ne retragem din raza lor vizuala si auditiva la inceput mai putin, apoi tot mai mult... trebuie sa poata si ei sa plimbe copilul si sa se joace cu el macar 2 ore, nu?? la mine scenariul e acelasi de luni de zile si mi-e ciuda ca inca nu am reusit sa-l determin sa petreaca dupa-mesele cu el..adica: serviciu, casa, mancat, somn...pana pe la 18... un fel de siesta, dezmeticire pana pe la 18,30 cand ia copilul si il plimba (de cele mai multe ori in carucior, ceea ce nu e bine pentru ca ideal ar fi joaca si plimbare pe jos, parerea mea...) pana in jur de 20,00 si cam ATAT Mi se pare putin... voua???
Iar in week-end e o adevarata lupta "care pe care" daca ar fi dupa el, tot eu sa petrec majoritatea timpului cu copilul, dar asa ceva nu mai permit... acum de ex. l-am rugat sa-l adoarma el ca eu sa ma delectez putin si deocamdata treaba decurge bine. Am o prietena foarte buna care e invidiata de majoritatea fetelor care o cunosc pentru cum a reusit sa-si "supuna" barbatul...ea imi spunea ca de cele mai multe ori metoda care functioneaza 100% e pur si simplu scandalizarea pana la isterie, insa nu e genul meu... ma enervez si eu cateodata, dar nu pot sa ma manifest chiar asa extremist
Va pup si distractie placuta celor care sunt in concediu, week-end minunat tuturor
POZE NAZDRAVAN
Monnvas spune:
ADITA, dar sotzul tau chiar face multe! Al meu, de cand a inceput copilul sa mearga singur (deci de vreo 6 luni) nu a iesit niciodata singur cu el afara. Am mai iesit in 3 si eu am mai disparut cate 15 min la pipi sau la magazin, dar atat.
Nu ma bag insa in subiect fiindca la noi e si vina mea. In rarele ocazii cand soztul a fost dispus sa faca ceva, piticul m-a preferat pe mine si eu atata am asteptat ca sa-l iau la pupaceala.
Observ insa ca pe masura ce creste asta micu' incepe sa dezvolte "obiceiuri cu mami" si "obiceiuri cu tati". Ex. cu tati face patul si da paine la pasarele. Nu dureaza totul mai mult de 15 min pe zi, dar asa putin cum e, e timpul lor in care sunt doar ei 2. Asa ceva nu exista acum cateva luni, deci ma astept sa mai apara (de la sine?) asemenea jocuri in 2.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Mai, ce frumos se joaca Luana cu papusile nu-mi vine sa cred!
Monica copilasii tai, sa-i ocoleasca bolile de-acuma, ca pre ati avut de tras.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)