Mamici fericite cu mai multi copilasi (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

FELICITARI MIHA-SOMLEAC SI BINE AI VENIT PE LUME BEBE ILINCA !! O sa fie papushica familiei, ce bine ca ai 2 fetite si 3 baietei, esti bogata !!!! Sint minunate familiile mari si fericite, numai putere si sanatate sa avem sa ii crestem frumos pe toti, ca iubire este din plin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

MIHA- SOMELAC FELICITARI! Sa va traiasca bebe Ilinca Maria(frumos nume), alaturi de toti copilasii vostrii, sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire! Sunteti o familie implinita, fericita si bogata! Cand ai timp sa ne povestesti cum te descurci, ce spun copii.
Noi am fost la soacra de Pasti, a fost tare bine, copii au stat numai afara toata ziua. Au fost incantati si de Iepuras, le-a adus carti, niste jocuri si dulciuri. Cadoul surpriza pentru toti a fost o trambulina, m-am inspirat de la Somelac(multumesc ) pe care o sa o folosesc si eu, am sarit putin si imi pare tare eficienta. Trebuie sa ma apuc de sport, iarna asta m-am ingrasat vre-o 3-4 kg si s-au pus chiar unde u trebuia, doar ca nu prea imi fac curaj sa incep, ma gandeam ca poate ma apuc acasa, doar ca acasa in general nu prea faci. Voi faceti miscare? De anul trecut, dupa ce am implinit 35 de ani simt ca imbatranesc, parca apar semne de imbatranire si simt nevoia de miscare.
Mira pe unde esti? Cum a fost in Ro?
Ce mai fac puiutii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

A nascut si Pico in 30.04., o fetita sanatoasa , nastere normala.
FELICITARI PICO

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

FELICITARI PICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fie fericita si sanatoasa, sa va bucurati de bebe si de toata familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Mamicile pe unde mai sunteti? Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Cu intarziere, bun venit pe lume bebe Ilinca, Miha sa-ti traisca fetita sa creasca mare si sanatoasa alaturi de fratiorii ei. .....am vazut pozele cu voi. Sunt niste scumpicu totii.
Pico, mamica de 4 fetite felicitari ! sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Miha, noi suntem de ceva vreme deja acasa. Din pacate sotul a trebuit sa lucreze in noaptea de Paste asa ca am pornit-o sambata seara deja la drum. A fost minunat acasa, ca intotdeauna. copii si-au instalat cartierul general la sora-mea si de acolo nu s-au mai lasat dusi. Noi parintii, am profitat macar asa putin dimineata si seara fara ei, (am dormit la apartament).

La Viena ne-am intalnit cu Marimar si copii. A fost super. Se facuse 10 seara si ai mei copii nu se mai lasau dusi. Fetele au dansat, s-au jucat ce n-o fi facut, iar baietii cu de-ale lor masini, lego....Wii.

La noi a venit de ceva vreme vara. E minunat afara, asa ca profitam cat putem. Azi aici a fost ziua mamei. Cum am deschis ochii David a sarit de gatul meu si m-a felicitat. Ceva mai tarziu il aud vorbind la telefon cu prietenul lui zicand-i " nu pot sa-ti spun, mami e langa mine"!!!!!!!.......... ei au facut la scoala si la gradi cadouri pentru mamici si vineri le-au ascuns impreuna cu tata-su. el m-a felicitat dar de cadou a crezut ca inca nu e vremea de dat.!!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.225123127501841.72032.100000124651278&l=ba91d84dcf

si cateva poze de pe la noi
https://picasaweb.google.com/kluckermira/PeLaNoiPrinLivezi#



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Ce liniste pe aici! Ce mai faceti? Cum va descurcati cu bebe mici, proaspete mamici.
Noi cu scoala, de-abea asteptam sa vina vacanta si noi si copii. Bogdan termina cl aIV-a, l-am inscris la alta scoala unde poate urma si liceul si pe 4 iunie va da un test de mate, trebuie sa mai repet cu el, nici nu-i pasa, nu are nici o treaba, nu se agita deloc. Sper sa nu avem probleme. In rest suntem bine, stam afara cat putem, cat ne permite scoala si timpul.
Vroiam sa va intreb unde v-ati gandit sa va petreceti concediu? Poate imi dati idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Mira super pozele, asa copii veseli ai, tot timpul cand ma uit la poze imi umplu sufletul de veselie si optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Mamicile pe unde sunteti? Ce program aveti maine de 1 iunie?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

ohhh, de cind n-am mai intrat pe aici....

Mira, sper ca ati apucat sa vizitati ceva si din Viena , copiii inca intreaba de ai tai...Poate mai faceti o oprire si data viitoare, cind o fi ...si oriunde om fi...

De la noi nimic nou sub soare, planificam de toate dar inca nimic nu se concretizeaza, oricum ne bucuram de vara care deja a venit si de atmosfera de vacanta pe care o simt deja....

Mergi la inceput