Mamici fericite cu mai multi copilasi (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani multimamici!!!!!! sa fiti fericite alaturi de puiutii vostrii!

Pe mine m-au trezit de dimineata copii cantand "la multi ani" , Alex si Matia aveau in mana cate o felicitare, Victor o fotografie cu toti 4, iar Daria o inima maaare rosie. A fost foarte impresionant.Cred ca sunt cea mai fericita femeie din lume.




Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Ce frumoos! Mi-au dat lacrimile!

La multi ani,mamici!

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!!!!!!!!!!!! cu intarziere, dar ieri nu am apucat sa intru.
Somelac ce trezire frumoasa ai avut, pe langa faptul ca esti cea mai fericita mamica, esti si cea mai bogata . Nimic nu este mai de pret decat o familie mare si unita, pacat ca nu toti inteleg asta.
Pico, imi plac numele alese pentru bebe, te-am intrebat pt. ca eram curioasa ce nume ii veti pune, deoarece celelalte au nume tare frumoase.
Eu ieri am fost rasfatata pana seara, cand a trebuit sa gatesc pentru azi. Dimineata cand ne pregateam de gradi si scoala am primit felicitari de la copii, facute acasa de ei; le-am cumparat cadou din partea mea un capsator cu diferite forme pt. facut felicitari si au trecut la fapte; cu toate ca sunt baieti le place sa faca felicitari, sa coloreze, dar din pacate si sa se bata. S-au agitatat sa termine temele pana am venit de la lucru si seara am fost la o pizza cu totii, au fost asa de draguti ca s-au oferit ei sa plateasca pizza din pusculita lor. Mi-au mai adus si de la scoala si gradi felicitari, tare frumoase. Am primit si flori si cadouri, si am gasit si vasele spalate pana am ajuns acasa(le-a spalat sotul). Ce mai: sunt o rasfatata cu atatia baieti, dar vom vedea cum o fi mai incolo. Mi-am cumparat o carte "Parinti consecventi, copii fericiti", nu am terminat-o inca, dar o sa va spun ideile principale cand o termin.
In rest nimic interesant, asteptam primavara, nu mai rezist cu frigul asta, asa iarna lunga parca nu am mai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Sinteti extraordinare!Va admir!
Imi pareti pline de viata si ma intreb-oare,cum reusiti?As vrea si eu sa fiu asa!
Eu am numai doi copii,mi-e si jena sa ma vait,sint gemeni si au opt ani.
Si mi s-a parut ingrozitor de greu,acum ce e drept s-a mai slabit surubul dar am apucat cred oboseala asta si ma simt epuizata tot timpul.
Chiar din suflet repet-Sinteti extraordinare si va admir!

Incognito

mami de Ioan si Ioana-06.01.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Incognito multumim de aprecieri, sunt convinsa ca si tu esti la fel de extraordinara pe cat ne vezi pe noi, cred ca este tare greu sa cresti gemeni, cred ca in cazul tau a fost mult mai greu decat la mine care i-am avut mici pe rand si atunci cand am avut un bebe mic, celalalt era cat de cat marisor. Plina de viata este "Somelac" ea ne incarca bateriile, plus ca trebuie sa apreciezi ceea ce conteaza de fapt in viata, sa inveti sa te bucuri de toate lucrurile marunte si in primul rand de sanatate.
Fetele pe unde mai umblati? Haideti ca a venit primavara! Ce mai faceti? I-am scris lui Hannen si a spus ca momentan sunt ok, atat cat se poate, groaznic ce se intampla la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Da, ai dreptate Miha e groaznic ce se intampla la ei.

noi suntem bine, a venit primavara si stam cat putem pe afara. Eu ma pregatesc sa ma operez de varice, maine, si apoi sa ma bucur de 2 saptamani de concediu medical, iar in continuare de vacanta nostra de primavara acasa. Venim in romania din 10 apr. De data asta dupa muult ani ne-am hotarat sa ne oprim 2 zile sa vizitam Viena. De atatia ani trecem doar pe langa ea si nu am reusit sa o vedem.

Miha,mai ai asa putin. Tu nasti in aprilie? Si mai esti inca asa de sprintena. eu te admir.
Pico nici tu nu mai ai mult.
Si eu voi fi din nou matusica. Sora mea e gravida si naste spre sfasitul lui septembrie, al treilea copilas. Fetita cea mica tocmai ce a implinit 7 ani. Se pare ca abia acum a reusit sa-si convinga sotul. DAr mai bine mai tarziu decat niciodata. abia astept sa tin din nou in brate un bebe mic.

V-am pupat. Ma duc ca trage Daria de mine sa iesim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Ce mai faceti mamicilor?
Mira cum esti? Cum a fost la operatie? Felicitari surorii tale, ce frumos ca vor mai avea un copil. Ce spune mama ta ca va mai avea un nepotel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Miha multumesc sunt bine.Ma simt ca-n vacanta, cu toate ca vacanta vacanta incepe in weekendul viitor cand o pornim spre casa. Cel mai bine ma simt ca sunt acasa cu copilasii. Din cand in cand uita, fac ochii mari si ma intreaba "mami dar tu de ce esti acasa, cand mergi iarasi la lucru?" sunt tare bucurosi cand aud ca mai avem inca 3 saptamani de petrecut impreuna pana merg din nou la servici.
Sunt destul de mobila asa ca suntem mult pe afara, la spielplaz la plimbare. Mama este si ea aici, asa ca nu am nici un motiv sa ma plang.

..........ei, mama a reactionat mult mai bine decat ne asteptam. De data asta a fost pusa de mult in tema cu toate ca a luat-o de fiecare data mai mult in gluma decat in serios. David l-a si botezat pe bebe,Mecki asa ca mai nou toata lumea ii spune asa.

Va doresc mult soare, voie buna si sanatate.
miha poate ne vedem, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mira
doar acum am vazut ca ai scris ca va opriti la Viena, ce bine, sper sa ne vedem, iti scriu pe privat detalii !!
Felicitari pt al 3-lea nepotel, e baietel sau fetita???

Mamici, ma bucur cind mai scrieti, imi ridicati si mie moralul, mai ales acum ca a venit primavara, miroase a primavara afara, e soare, placut, incep sa infloreasca copacii !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Mira sper sa ne vedem, depinde in ce perioada sunteti in tm si sunteti liberi. Nu ne-ai mai spus cum este David? Mai aveti probleme cu el?
Eu am avut ieri sedinta cu copii. L-am prins pe Bogdan ca m-a mintit si m-am suparat pe el. Nu a fost nu stiu ce, dar m-am suparat pe el ca m-a mintit. Asa ca i-am asezat pe toti la masa si am vorbit cu ei despre ce inseamna sa minti, sa nu ai cuvant si se pare ca au inteles, cel putin asa au spus, vom vedea acum daca se tin de cuvant. Concluzia a fost ca i-a fost frica sa-mi spuna adevarul, ca-l cert. I-am explicat ca minciuna ma deranjeaza mult mai mult decat orice greseala si ca indiferent ce face se rezolva, doar ca trebuie sa stiu adevarul, sa nu mai minta. Sper sa fi invatat ceva. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Marimar ce mai fac copii? Unde mergeti in concediu la vara?

Mergi la inceput