Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Noapte buna burticutze! Asta-sara nu prea aveti chef de parlit! Nu-i nimic,stati cuminti in patut si faceti nani.http://www.trilulilu.ro/Madruga/097b055f535448 burticile! Ana27+ Maia Elena |
Bravo, lasa-ma singura..frumos iti sade! Unde-s kilele, zici? Crede-ma pe cuvant, is prezente! Ma consolez cu gandul ca nu mai am mult pana vine mandra si dupa aia slabesc!
be_one, in seara asta am fost eu pe faza!
Lora, mami de Iustina si 33+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
magdyi2001 spune:
Nici eu nu am somn, inca mai bantui pe aici...
Lora am scris mai devreme ca revin, in cazul in care mai am timp, pt ca trebuia sa plec la doctor...
Scuze daca am suparat pe cineva cu postarea de mai sus, dar am fost intr-un fel dezamagita... M-am gandit ca, uite dom'le, intru si eu dupa atata timp si nu ma ia nime in seama...
Inca odata SCUZE ...
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Nici eu nu am somn, inca mai bantui pe aici... Lora am scris mai devreme ca revin, in cazul in care mai am timp, pt ca trebuia sa plec la doctor... Scuze daca am suparat pe cineva cu postarea de mai sus, dar am fost intr-un fel dezamagita... M-am gandit ca, uite dom'le, intru si eu dupa atata timp si nu ma ia nime in seama... Inca odata SCUZE ... Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras. Acum 27+ cu MARIA Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Ok, e normal sa ne mai deranjeze cate ceva, in fond suntem diferite si cu atatia hormoni in fierbere si neuronii in vacanta...cel putin la mine. Eu nu m-am suparat. Ce ti-a zis medicul?
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
magdyi2001 spune:
Lora in Elvetia am fost in partea de est, in Wil(St.Gallen). Acolo am gasit cazare mai ieftina, dar ne-am miscat in colo si incoace cu masina...
Azi am fost la nefrolog si deocamdata rinichii mei sunt stabili, la fel si tensiunea. In continuare regim fara sare, multa apa si repaus... S-a mirat cand i-am spus ca am luat numai 9 kg. La Gabriel am luat 9kg in toata sarcina, au sunt curioasa unde am sa ajung.
Maine merg la eco. Sper sa fie totul bine...
Acum 27+ cu MARIA
Cei trei Palmieri
magdyi2001 spune:
Merg si eu la .
Noapte buna!!!
Acum 27+ cu MARIA
Cei trei Palmieri
LoraG76 spune:
Magdy, bafta maine! Am trecut si noi de vreo 3 ori prin Elvetia, dar nu stateam decat cate o zi, peste noapte dormeam in Italia, intram pe la Chiavenna. Calculam in asa fel incat sa intram dimineata devreme in Elvetia si sa iesim spre seara. Mi-a placut mult St. Moritz, insa sunt niste pretuuuri...nu pentru romani, clar! Ne-am permis doar sa mancam acolo si sa cascam gurile. [D]
Gata, plec si eu la culcare! Noapte buna, somn usor si vise placute! (chiar, oare ce vise o mai fi avand Klarisse?!)
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
oramona spune:
Buna dimineata, fetili.Cam de dimineta , ca nu-mi mai este somnik.
Va invit la niste placinta cu branza si o canita de laptic rece. Si la o cafeluta, bineinteles.
Magdy, bine ai revenit din concediu. Sincer ma bucur ca esti bine si sarcina decurge normal, am citit mai demult povestea ta si m-a impresionat
Ana, lasa fata sarea aia deoparte , vorbesc eu care as manca si o cutie la masa . Dar ma chinui sa o reduc. Luni am si eu programare la doctor si nu cred ca scap de calul balan, ca nu am mai avut parte de el de la primul control,la 7 sapt
Lora, da te-ai plimbat ceva ieri, bine ca mai ai putere
Chichi, cum e mobila? Ai dormit in patul nou? Sau tot nu a venit ?
Am citit din urma multe vesti bune, din pacate ieri nu am avut timp sa intru , cu predatul dosarelor la munca si nici azi nu o sa fiu mai libera.Dar, FELICITATI fetelor care au schimbat semnatura, am vazut si semnaturi cu 33 s , sa o tinem toate tot asa pana la termen. Felicitari si fetelor care si-au vazut comorile la eco si ne-au incantat cu vestile bune.
Gata, va pup ca ma pregatesc de munca. Doua zile si gata
mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!
Sper ca a voastra sa fie mai buna decat a mea, ca eu m-am trezit cu un fund in sus... Nu am dormit prea bine, cred ca din cauza caldurii... la aceasta minunata ora raportez 43 de grade celsius... nici AC-ul nu mai face fatza... In fine, nu vreau sa va incarc cu energie negativa de la prima ora a diminetii, asa ca ma opresc din vaicareala!
Asaaaaaaaa.... Aseara am avut intalnire cu preaiubita bebe Sofia! Multumesc lui Dumnezeu, totul e ok. Sofia are 2, 037 kg si e tare frumusica!!! :))) Cand imi facea dr. eco, Sofia dormea si isi tinea si o mana peste fata. A trebuit sa o impungem un pic ca sa isi miste mana. Impunsa fiind, s-a trezit din somn, a deschis ochii (am murit la faza asta!!!!), si-a mutat mana si dupa aia s-a culcat la loc.
V-am tot vazut pe voi vorbind despre col, cat e de lung/scurt, inchis/deschis... Am intrebat si eu dr. cum imi e colul si mi-a spus - fara sa ma controleze - ca totul e ok... De cand am ramas insarcinata nu mi-a facut niciodata control pe "calul balan", ci doar primele 2 eco au fost transvaginale... Stiu si eu ce sa zic... e altfel aici.
Mi-a spus dr. sa continuu cu inotul pana cand nasc ca imi prinde f bine, sa iau in continuare Elevit si cand a auzit ca beau cam 2 L de lapte pe zi mi-a spus ca nu am nevoie de calciu suplimentar.
Va doresc o zi frumoasa si racoroaaaaaaasa!!!
32+
Buburuza_10 spune:
Lora, ma tot uit pe contul nostru de pe picassa, dar nu vad pozele tale... Ce trebuie sa fac, in afara de a ma spala bine pe/in ochi?
32+
anna_ivan spune:
citat din mesajul lui Buburuza_10 Lora, ma tot uit pe contul nostru de pe picassa, dar nu vad pozele tale... Ce trebuie sa fac, in afara de a ma spala bine pe/in ochi? 32+ |
lora e intre ghiocela si eveline. daca tot nu o gasesti apasa CTRL F si da cu finde
26+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze