Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Magdy nu cred ca ti-a ignorat nimeni mesajul intentionat.Eu una asteptam pozicile.Hai,nu fi botosel! Peisajele din Elvetia sunt superbe,dar baietelul tau e si mai si! cum pupiceste el burtica lu' mami!

Da ,si am uitat sa va spun ca m-a suit si pe cantar Am 65kg .Tensiunea 120/80.

Am fost la strand cu sotul si niste prieteni,si bineinteles ca am asistat de pe margine(cuier de prosoape).

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

LORA unde-s mama kilele ca io nu vaz!!FRUMOASA BURTICA!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

magdy, ma bucur ca ati petrecut un timp frumos. Asta cred ca inseamna ca si tu te simti mai bine. In legatura cu supararea ta, sa stii ca tuturor ni se intampla sa nu ni se raspunda la ceva la un moment dat, sau sa nu se comenteze postul. De ex eu le-am rugat pe fete de doua ori sa imi puna si mie carut in lista si nu am nici acum. Asta nu inseamna ca nu a vrut nimeni, ci poate nu a fost pe faza nimeni care se pricepe. Si nici n-ar fi posibil ca fiecare dintre noi sa raspunda la tot ce se scrie...
E mai odihnitor sa fie acesta un spatiu virtual de sprijin si de bucurie, eu asa incerc sa-l percep. Nu vad rostul sa ma supar pe cineva
Iertati, daca am spus ce nu trebuie

Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Noapte buna la toate mamicile, burticile si tuturor comorilor!

Mergi la inceput

Dar pe unde umbla burticile? V-ati culcat??
CHICHI ai treaba??
ALEXUZA dormi?

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui be_one

magdy, ma bucur ca ati petrecut un timp frumos. Asta cred ca inseamna ca si tu te simti mai bine. In legatura cu supararea ta, sa stii ca tuturor ni se intampla sa nu ni se raspunda la ceva la un moment dat, sau sa nu se comenteze postul. De ex eu le-am rugat pe fete de doua ori sa imi puna si mie carut in lista si nu am nici acum. Asta nu inseamna ca nu a vrut nimeni, ci poate nu a fost pe faza nimeni care se pricepe. Si nici n-ar fi posibil ca fiecare dintre noi sa raspunda la tot ce se scrie...
E mai odihnitor sa fie acesta un spatiu virtual de sprijin si de bucurie, eu asa incerc sa-l percep. Nu vad rostul sa ma supar pe cineva
Iertati, daca am spus ce nu trebuie

Ai spus bine! Nu se supara nima'.
Somn usor!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

m-am uitat prin album si am vazut ca eu am cele mai multe poze.Cred ca-s cea mai laudaroasa!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Fetelor, chiar imi pare rau ca nu am fost bagata in seama cu postul meu... Si nici despre poze nu s-a comentat nimic... Poate scriu cu cerneala invizibila... Si va mai mirati ca nu intra decat cateva fete din toata lista, ca sa posteze...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Magdy, imi pare rau ca citesc ceea ce ai scris mai sus. Ai spus ca vei pune niste poze si ca vei reveni, eu, una, in nestiinta mea, am crezut ca vei reveni si vei spune ca le-ai pus, asta am inteles eu, de aia am lasat pentru mai tarziu raspunsul pentrru tine. Daca asta te-a suparat, imi pare rau. Eu, una, nu pot raspunde fiecaruia in parte, asa cum nu mi se raspunde nici mie de catre toate fetele - asta e absolut imposibil, dupa mine, pentru ca nu avem niciuna din noi timpul necesar si poate nici nu tinem minte exact cine/ce-a scris ori ne gandim ca raspundem mai tarziu. Nu cred ca vreodata daca trece neobservata vreo postare, se intampla cu rea-intentie, ca doar nu ne-am vorbit una cu alta sa fie asa. Asa ca eu sper sa nu te superi si sa scrii in continuare.

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Noapte buna burticutze! Asta-sara nu prea aveti chef de parlit! Nu-i nimic,stati cuminti in patut si faceti nani.http://www.trilulilu.ro/Madruga/097b055f535448
burticile!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Na ca eu nu dorm, bantui pe net.

Magdy, acum am vazut pozele, sunt f. frumoase si, intr-adevar, poza in care Gabriel pupa burtica e f. expresiva! In ce zona a Elvetiei ati fost?

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput