Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Lora, ma tot uit pe contul nostru de pe picassa, dar nu vad pozele tale... Ce trebuie sa fac, in afara de a ma spala bine pe/in ochi?

32+

lora e intre ghiocela si eveline. daca tot nu o gasesti apasa CTRL F si da cu finde

26+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Sarut mana de ajutor! Am gasit-o!!!

32+

Mergi la inceput

Lora, arati fffffffffff bine!!! Si ce burtica frumoasa!!! Felicitari!!! Cat despre micuta ta domnisoara... 1000 de felicitari!!! Cred ca tati este ffff mandru de cele 3 printese!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Bunaaaaaaa diminetaaaaaaaaa!
Vad ca multe am fost insomniace noaptea asta. Eu am facut o pauza de somn de la 3 la 5, m-am uitat pe pereti, i-am dat ghionturi lui Biliboi, mi-a raspuns prompt si cand am atipit, a sunat ceasul .
Acu si io-s nebuna, daca nu misca e panica mare, daca misca (si misca tare cu toata placenta mea anterioara) il rog sa ma lase sa dorm.
Asa ca sunt chiauna de somn, stau la birou, pic de somn si deja mor de cald.
Va poftesc asadar la o cafeluta cu biscuiti si multa apa rece ca poate ne trezim.
Aaaaaa, Donna, te-ai calmat cu miscarile lui bebe? Ma gandesc ca poate simt si ei si reactioneaza la schimbarile noastre datorate caldurii. Pana la urma sunt oameni si ei
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna dimineata!!!

Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns? M-ar interesa concediul de risc maternal cu ce cod vi l-a dat medicul? Ce scrie pe spatele medicalului? As dori sa stiu ca sa imi poata calcula si mie cineva cat as lua daca as intra in concediu maternal.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Lora, multumesc frumos!
Buburuza, felicitari! Ce de-a fetite mari, de 2kg+ avem!
Oramona, unde faci urmatoarea morfologie? Mai vii la Is?
Nici eu nu am dormit bine asta noapte. A fost prima noapte, dupa mult timp, cand am dormit singura. Pana acum, daca era sotul meu plecat chemam o prietena sau pe mama (asta din cauza ca mi-e groaza ca nu stiu ce sa fac daca mi se rupe apa - si asta se poate intampla doar cand sunt singura - logic, nu?). Insa aseara am fost "curajoasa" si nu am chemat pe nimeni, dar nici n-am prea dormit. Tot timpul mi se parea ca e tare burta si o tot apasam, de saracu bebe nu mai stia unde sa fuga.

Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Bubante, eu nu stiu zau cum reusiti voi sa stati la birou atatea ore. Eu daca stau 2 ore pe scaun, mai ia o durere de stomac... Din cauza uterului, stomacul a urcat pana sub sani iar pozitia sezand la birou (si usor aplecata in fata) nu imi face bine deloc...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Hai ca m-am mai inviorat si eu. Mi-am calcat pe inima si m-am invoit, am plecat de la birou la 16.30 cu un taxi si... am dormit de la 17 la 18. Acum mi-e putin mai bine. Bebe s-a mai inviorat si el dupa ce m-am asezat in pat. Dar acum deja ma apuca groaza pt ziua de maine, nu stiu cum o sa rezist la birou.

Fetele... scuzati ignoranta? ce e o pelinca? un fel de scutec?

Pana acum nu am luat nimic pt bebe, incep sa ma stresez.

Ana bine ca-i doar asta, ca se poate rezolva usor. Las ca uiti repede de calu' balan, n-avem ce face, nu se poate fara. Mi-am luat si eu portia sambata, zici ca a fost prima oara...

La noi cred ca va incepe o furtuna si s-au speriat rau marmotele (cele doua potai din dotare) pana acum le-am consolat.
Voi aveti animalute? Cum va descurcati cu ele? Eu pe rasfatatele astea doua le-am crescut ca pe copiii mei si acum incerc sa le dezvat. Au devenit mai independente (ma rog, pana vine furtuna). Ma straduiesc sa gasesc cateva poze cu ele ca sa vi le prezint.

Donna 27+ cu

Pelinca este un fel de scutec, ai dreptate...cam 1/1m din finet, ca un cercefel mai mi. Evident ca nimeni nu-l foloseste in scopul de scutec. Il poti pune in cadita sa nu alunece bebele, sub capusor cand e mic mic si il pui in patut si regurgiteaza (sa nu pateze lenjeria), in carucior imediat sub el sa nu transpire, pe umarul tau cand il tii in brate sa nu te pateze, etc.....
Eu am o pisicuta si un catel...stau toata ziua cu ei atat cat pot, mi-s tare dragi. Pe la inceputul sarcinii m-am mai ferit de pisica, de frica toxoplasmozei insa nu m-a tinut mult, nu pot s-o evit la infinit, a simtit si ea ca ceva nu-i in regula. Si catelusul nu-l am de mult dar nu ma pot desprinde de el. Noile faze sunt cand stam si-i admiram pe amandoi: catelul e pui si da din coditza si o linge pe pisica, care, cu o superioritate specifica varstei, sta ce sta pana-i arde o laba... sunt tare scumpi...

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

neata...fetelor, m-am deranjat foarte tare la stomac.am baut un ceai de menta si am inghitit cateva boabe de orez.numai pot de burta...stau numai pe wc.a patit cineva asa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Buna dimineata!
Lora, multumesc frumos!
Buburuza, felicitari! Ce de-a fetite mari, de 2kg+ avem!
Oramona, unde faci urmatoarea morfologie? Mai vii la Is?
Nici eu nu am dormit bine asta noapte. A fost prima noapte, dupa mult timp, cand am dormit singura. Pana acum, daca era sotul meu plecat chemam o prietena sau pe mama (asta din cauza ca mi-e groaza ca nu stiu ce sa fac daca mi se rupe apa - si asta se poate intampla doar cand sunt singura - logic, nu?). Insa aseara am fost "curajoasa" si nu am chemat pe nimeni, dar nici n-am prea dormit. Tot timpul mi se parea ca e tare burta si o tot apasam, de saracu bebe nu mai stia unde sa fuga.

Cum sa ti se rupa apa la 28+ sapt??? Nici sa nu te gandesti la asa ceva!!! Fii optimista si spune-i baietoiului tau ca nu-l primesti acasa mai devreme de 36+ sapt. Eu asa-i repet Sofiei in fiecare zi!!! Sper sa inteleaga!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

didadi, imi pare rau, nu am patit, dar din cate stiu orezul e destul de eficient. Incearca sa stai linistita si sa mananci de regim. Poate si un scobutil ajuta, sa nu te mai doara

Mergi la inceput