Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Bubante, eu nu stiu zau cum reusiti voi sa stati la birou atatea ore. Eu daca stau 2 ore pe scaun, mai ia o durere de stomac... Din cauza uterului, stomacul a urcat pana sub sani iar pozitia sezand la birou (si usor aplecata in fata) nu imi face bine deloc...

32+

Ce sa zic... eu am noroc de o profesie ”liberala”, nu exista sefi ci doar colegi si vara imi fac programul cum doresc, in functie de clienti.
Cu statul pe scaun e cam deranjant, mai ales ca eu nu sunt obisnuita sa stau, dar ma latesc ca balega, stau pe spate si tastez sai citesc hartoagele. Imi dau seama insa ca pentru fetele care sunt obligate sa stea cel putin 8 ore la birou e groaznic.
Probabil ca in vreo 2 saptamani o sa ma retrag si eu acasa, in barlog ca oricum e perioada concediilor si e cam pauza la birou.
Partea nasoala e ca daca stau acasa, nema finante. Noi avem sistem propriu de asigurari (mult mai prost ca la stat) si pot sa-mi iau indemnizatia pentru concediu prenatal abia pe la sfarsitu lui august, cu plata in luna urmatoare cererii. Asa ca...

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Buna dimineata!!!

Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns? M-ar interesa concediul de risc maternal cu ce cod vi l-a dat medicul? Ce scrie pe spatele medicalului? As dori sa stiu ca sa imi poata calcula si mie cineva cat as lua daca as intra in concediu maternal.

22+

alexia eu am fost in concediu de risc maternal pana ieri si a fost platit 75% codul e 15 parca

26+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui didadi

neata...fetelor, m-am deranjat foarte tare la stomac.am baut un ceai de menta si am inghitit cateva boabe de orez.numai pot de burta...stau numai pe wc.a patit cineva asa?

Si eu am avut un mic deranjament la instalatii, nu ca la tine din ce inteleg si am reparat cu ceai de menta si o lingurita de GRIS. E scarbos dar fa cumva sa-l inghiti ca te strange la stomac. Mai merge si cafeaua (nepreparata) dar n-as recomanda-o in perioada asta.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui didadi

neata...fetelor, m-am deranjat foarte tare la stomac.am baut un ceai de menta si am inghitit cateva boabe de orez.numai pot de burta...stau numai pe wc.a patit cineva asa?

Am patit eu, intr-adevar nu-i placut deloc. Tot cu regim alimentar m-am reglat, dar o zi tot a durat, imi pare rau ca treci prin asta. E foarte bun ceaiul de menta, in conditii dintr-astea bea-l mai concentrat si cat de mult poti, sa nu te deshidratezi (mai alesc ca sunt si caldurile astea), orezul e iar foarte bun (poti sa-ti faci chiar un pilaf). La mine functioneaza foarte bine painea prajita cu cascaval, insa casul ar fi ideal. Maslinene mai sunt bune. Iar daca nu poti, bea ceai si gata, o jumate de zi daca nu mananci nu se intampla nimic decat sa mananci ceva ce nu-i bun si sa-ti fie mai rau. Si nu uita, exclus: lapte, fructe, paine proaspata, sucuri, creme si altele...cred ca nici nu-ti arde da sa fiu sigura ca ti-am spus.
Insanatosire grabnica!

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Da, Buburuza, obsesia asta a mea nu e de la 28 de sapt, ci de mai demult, de cand mi s-a deschis colul mai tare si am inceput sa am si contractii. Insa asa ne spune si tati, ca puiul mic e puternic si o sa fie bine Si eu cred ca o sa fie bine, dar am auzit atatea in jur, incat ma mai panichez cateodata

Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc.

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Buna dimineata!!!

Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns? M-ar interesa concediul de risc maternal cu ce cod vi l-a dat medicul? Ce scrie pe spatele medicalului? As dori sa stiu ca sa imi poata calcula si mie cineva cat as lua daca as intra in concediu maternal.

22+

alexia eu am fost in concediu de risc maternal pana ieri si a fost platit 75% codul e 15 parca

26+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

22+

Mergi la inceput

Lora arati nemaipomenit! Si-mi place din cale-afara sarafanul de blugi.

Mergi la inceput

Buburuza, felicitari pentru Sofia grasunica, sa fie sanatosa! Ce-mi place cand citesc atatea lucruri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

foarte foarte nasol,stau pe wc si stau degeaba..doar am senzatia matul e golit de tot.m-a terminat.o sa incerc sa mananc niste paine prajita sau poate dau o fuga pana in piata sa iau niste covrigi.oricum multumesc mult

Mergi la inceput

Magdyi, superbe poze, se vede ca ati avut parte de o excursie pe cinste! De Gabriel ce sa spun, cand iti pupa burtica te topesti!. Si mai am o poza preferata...cea in care doarme, Doamne, is asa de dulci cei mici cand dorm, am niste sentimente pentru ei, nu stii daca sa-i pupi delicat sa nu-i deranjezi sau sa-i smotocesti un pic...

Mergi la inceput