Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 12
Buburuza_10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Buburuza, felicitari pentru Sofia grasunica, sa fie sanatosa! Ce-mi place cand citesc atatea lucruri bune! 28+ Darian si mamica de Bianca |
Merci, Eveline!!! Dupa ce a facut nu stiu ce calcule, dr a zis ca daca Sofia se va naste la 40 de sapt va avea 3,2 - 3,4 kg. Mie mi se pare ok, ca nici prea mare nu imi doresc sa fie ca sa o pot naste natural...
32+
luy spune:
Buna dimineata,
Sa apuc si eu sa postez doua randuri pana umpleti voi capitolul .
didadi, e intr-adevar foarte neplacut, din pacate nu poti lua nici o pastila sa te stranga la stomac. Asa ca incearca tot cu de-astea babesti si ... cu rabdare
Buburuza, foarte emotionanta intalnirea cu Sofia, cred si eu ca e o minunatie - si ce mare mi se pare, 2 kg, wow ! Na, ca nu m-am uitat la semnatura sa vad cate saptamani ai... Probabil esti mai avansata ca mine...
Ia sa mai intru si eu pe picassa, sa vad ce poze au mai aparut... Poate reusesc si eu intr-o zi sa pun macar una cu mine . Dar recunosc ca nici nu prea am, de obicei eu fac poze ( si 'subiectul' e Maria ).
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 28+ cu la purtator
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!!!
Oramona multumim de placinte!
Buburuza felicitari pt bb-ita grasunica!
Imi pare rau ca voi nu ati dormit bine,dar la mine a fost ok.
Lora te intrebai aseara oare ce viseaza Klarisse! Nu stiu ce a visat ea,dar eu am avut niste viseee... dar eram cu sotul!
Ana27+ Maia Elena
camisv spune:
Buna dimineata, la toate fetele!
Si noi pe aici , raportam bebe OK, de 1450g (nu-i chiar grasunel, dar las sa fie sanatos), colul lung si inchis (am avut eu o obsesie si l-am pus pe medic sa-l masoare, ca vrem sa plecam cu masina la drum mai lung).
Si eu mai merg inca la servici , dar mai am doar doua saptamani. Nu-i usor cu statul pe scaun si din cauza asta am si avut impresia ca sarcina este f. joasa. Cel mai greu este cand nu dorm bine noaptea (si pe caldurile astea nu prea dorm) si a doua zi as imbratisa tastatura
sa aveti o zi frumoasa, bebei saltareti (ca sa fie toate mamacile linistite ) si ... umbra multa.
camelia 30+
Fistiq spune:
'Neatza! Si o zi frumoasa si cu racoare!
Of ce greu mi s-a parut ca a trecut spatamina asta. De ieri am impresia ca azi trebuia sa fie vineri.
M-am hotarit si eu cu concediul. Mai vin si saptamina viitoare, apoi intru in CO 1 saptamina cit mai am, apoi prenatalul.
Si, pt ca ati fost alaturi de mine cit m-am plins de situatia firmei unde lucrez, trebuie sa impartasesc cu voi si bucuria de a mi se fi rezolvat problema cu CAS-ul. Gata, mi s-a platit, tocmai in ideea de a imi putea elibera adeverinta. Deci, se poate plati pe angajat, pe CNP.
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+
anna_ivan spune:
sunt foarte suparata s-a dus concediu meu prelungit la mama ca am intalnire cu dr abia marti (eu as fi vrut sambata sau cel tarziu luni) si datorita analizelor Protiena C si S m-a trimis la un dr Hematolog la care am programare pe 30 iulie deci trebuie sa scurtez concediu si sa anulez excursia pe care o planificasem in week-endul ala la munte
ma duc sa ma imbunez cu o piersica rece
26+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
ana_25 spune:
CAMISV sa creasca mare bb!!
Ce de bebei grasuni avem!! Vreau si eu eco! sa vad cat o crescut bebita,ca ultima oara cand am facut eco avea 350 gr. Dar ma duc sapt viitoare!!!
Ana27+ Maia Elena
donna79 spune:
Neata fetele frumoase si burtoase!
Tre sa ma apuc de munca asa ca zic repede:
Magdy nu te supara ca nu ai de ce. Eu una vad pozele fetelor o data la cateva saptamani, pt ca nu am timp, iar cand apuc sa le vad nu prea reusesc sa le comentez dar ma bucur ca am ocazia sa asociez chipuri cu nume, ca vad copilasi frumosi si burtici tot mai mari. Si mie imi raman intrebari fara raspuns dar... sunt insistenta . Pupici pt tine, pt puiul Gabriel si pt burtica!
Bubante ma bucur ca te-ai mai linistit, eu am avut pauza de somn intre 3 si 4 AM, bebele a misunat in perioada asta, nu pot spune ca sunt calma de tot. As vrea sa imi pot da seama daca sunt probleme serioase sau am luat-o eu razna. Nu indraznesc sa ma vait la nimeni ca toti ma stiu ca pe un cal breaz. Dupa doua sarcini pierdute suflu si in iaurt. Oricum... cine nu intelege ce stresul asta nu poate ajuta. Ieri i-am zis colegei de birou ca sunt amarata ca mi se pare ca bebe nu misca la fel si imi zice: "da' lasa-l draga sa stea si el linistit!"
Buburuza ce bebita mare ai! sa fie sanatoasa si ea si mamica.
Eu sunt una dintre cele cu program de la 8.30 la 17, nu mai pot sa stau pe scaun deloc, spre sfarsitul programului imi vine sa urlu, ma dor toate, dar nu am ce face. Dr nu prea se inghesuie sa-mi dea medical, mai rabd pana la 1 August.
Eveline , merci pt explicatie. Mai am o intrebare: animalutele locuiesc afara? ca ale mele stau pe hol, nu vor avea acces in camera lui bebe dar tot ma stresez... Oricum nu as renunta la ele, sunt si ele puisorii mei si le ador.
Donna 27+ cu
Buburuza_10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Buna dimineata, Sa apuc si eu sa postez doua randuri pana umpleti voi capitolul . didadi, e intr-adevar foarte neplacut, din pacate nu poti lua nici o pastila sa te stranga la stomac. Asa ca incearca tot cu de-astea babesti si ... cu rabdare Buburuza, foarte emotionanta intalnirea cu Sofia, cred si eu ca e o minunatie - si ce mare mi se pare, 2 kg, wow ! Na, ca nu m-am uitat la semnatura sa vad cate saptamani ai... Probabil esti mai avansata ca mine... Ia sa mai intru si eu pe picassa, sa vad ce poze au mai aparut... Poate reusesc si eu intr-o zi sa pun macar una cu mine . Dar recunosc ca nici nu prea am, de obicei eu fac poze ( si 'subiectul' e Maria ). Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 28+ cu la purtator |
Luy .
Nici eu nu am poze pe picassa... Ar trebui sa ma invrednicesc sa fac cateva si sa postez selectia.
32+
ana_25 spune:
Da mai fetelor! Ia sa faceti bine si sa puneti si domniile voastre niste pozici in album!Eeeee!!
ANNA imi pare rau pt concediul tau!!Off! Lasa ca recuperati voi!
Ana27+ Maia Elena