Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ana ma bucur ca sunteti bine amindoua. Nu stiu cum o sa faci tu sa maninci fara sare, ca suna cam naspa

Buburuza, ce piersicuta pufoasa si grasunica ai! Felicitari, sa fie sanatoasa in continuare!

Cami, ma bucur mult sa aud vesti bune si de la tine. Am vazut in semnatura ca ai deja 30s! Mai e asa putin si o sa-ti tii cuculetzul in brate!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Multumesc Donnei, Anei si celorlalte fete care m-au felicitat! Doamne ajuta sa fim bine si noi si bebeii nostri!!!

In continuare am o stare de 2 lei..ma ustura si in gat... Daaaaaaar, trebuie sa ma apuc sa fac bagajul ca peste cateva ore plecam spre un beach resort la vreo 100 km de Muscat. Sper sa ne bucuram de week-endul asta (sarbatorim un an de la casatorie ) si sa nu ne deranjeze vremea prea tare (acum sunt 46 de grade Celsius )

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Neata fetele frumoase si burtoase!

Eveline , merci pt explicatie. Mai am o intrebare: animalutele locuiesc afara? ca ale mele stau pe hol, nu vor avea acces in camera lui bebe dar tot ma stresez... Oricum nu as renunta la ele, sunt si ele puisorii mei si le ador.

Donna 27+ cu

Da, animalutele stau in cea mai mare parte a timpului afara. Mai putin pisica, care bantuie cum vrea pe unde vrea. Mai doarme prin casa ziua, mai si noaptea (da ma enerveaza ca se trezeste pe la 4 dimineata si se cere afara si daca n-ai chef sa o scoti face o "bucurie" prin ghivecele cu flori). Iarna a stat mai mult in casa...stii ce iarna a fost, s-a ajuns si la -30 grade, cum s-o scot afara...ii deschideam usa, scotea nasul si se retragea. Catelul il am de o saptamana, o singura data a indraznit sa intre in casa de curiozitate fara sa-l vedem, insa l-am scos rapid. Pe asta intentionez sa-l tin numai afara. Cand o sa fie bebele mic il mai pazesc eu cumva, insa cand va creste nu cred ca voi avea vreo sansa sa-l tin departe de animalute. Bianca toata ziua sta cu ele, e cu mana-n gura si prin ceafa lor. Pe pisica o mai ia si o da pe topogan, a incercat si cu catelul o data dar nu i-a prea mers. Pe langa faptul ca ne sunt dragi, vreau sa fie animalutele copiilor...asa cum mi-am dorit eu toata copilaria si adolescenta si n-am avut parte. Vreau sa le tin ca sa se joace cu ele, sa le fie tovarasi...am sa le deparazitez cat am sa pot de des si asta e....

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata,fetelor

Anna, imi pare rau pentru concediul tau...

Aseara, dupa ce a fost furtuna si a plouat,parca s-a mai racorit si am putut sa dorm si eu mai bine (binenteles tot cu geamul deschis). Cand imi era somnul mai dulce, de dimineata, mi s-a pus un carcel la gamba dreapta, de cred ca m-a auzit tot blocul cum urlam de durere.
L-am speriat si pe sotul meu de moarte, mi-a tot indreptat piciorul si parca a trecut repede, dar inca simt cum ma doare carnea acolo

Cred ca mi-am activat sa primesc PM pentru parola pentru poze

Valentina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buburuza... La multi multi ani fericiti! Un anisor... noi la sfarsitul lui august vom implini 7 ani. Nici nu stiu cum a trecut vremea.

Nici eu nu am pus poze, dar dintr-un motiv intemeiat. Nu am nici o poza mai ok, nu suport sa fiu pozata. Dar o sa pun cateva pozici cu potaile sa vedeti ce frumuseti am.

Va pup pe toate! Revin... candva.

Donna 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!

Deja e groaznic de cald si nu mai suport deloc, ma ia cu ameteli mi-e si frica sa ies pe drum .

Ce-mi place ca incep pregatirile pentru bebe, cu mobila si tot restu....sa le stapaniti sanatosi. Eu mi-am propus sa cumpar ce-mi mai trebuie in septembrie, tot atunci incep si cu spalarea hainutelor, bagaj etc....vreau sa chem si o firma sa-mi spele coltarul din sufragerie si canapeaua de la Raul, imi luasem eu venish dar mi se pare groaznic sa stau sa frec atata si aplecata. Deocamdata, saptamana viitoare, vin muncitorii sa ne izoleze apartamentul la exterior....o sa fie un mic taraboi dar abia astept sa scapam si de treaba asta.

Oare e posibil cand loveste bebe jos sa-mi dea o senzatie naspa si rar cu durere pana in vagin? Habar n-am cum sta, dar de 2-3 zile cele mai puternice lovituri sunt jos, mai ales cand stau in picioare, iar fiorii care mi da nu mai sunt chiar de placere, sunt amestecati cu frica de a nu-mi micsora colul . Cateodata ma consolez cu ideea ca e doar senzatia mea, ca el doar se misca mereu si partea de jos e mult mai sensibila decat oricare alt colt , la care contribuie si placenta posterioara

pupici

25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Camisv, felicitari pentru bebe... are o greutate super pentru varsta asta a sarcinii.

Fistiq, bine ca intrii in concediu, felicitari. Si ce bine ca ti-ai rezolvat cu CAS-ul, ai scapat de o grija. Azi e oficial ultima mea zi la srvici, practic mai vin si saptamana viitoare sa termin ce am de terminat.

Anna_ivan, imi pare rau ca ti s-au dat planurile peste cap, macar bine ca nu se anuleaza de tot. Acum avem alte prioritati, vezi?? Sa vezi ce vine dupa aia, can o sa fie bebe, eu una n-am mai avut niciun plan decat in functie de bebe mult timp. Sanatosi sa fim!

Buburuza, ma ia cu rau numai cand citesc cate grade sunt la voi...si eu ma plang de 30

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Donna, si eu am pisica. Are 7 ani, si tot de atita timp e la noi.
Vad ca a inceput soacra sa insiste sa scapam de ea!! Mie nu mi-a zis niciodata in fata, il tot intreaba pe sot ce o sa facem cu pisica aia dupa nastere, nu o dam? .

De cind sunt insarcinata, se ocupa sotul de curatirea litierei. Oricum, e vaccinat, deparazitat, sterilizat, sta doar in interior, papa doar crantanele de pisici, niciodata carne de porc. Spun toate astea pt ca, daca e sa dau atentie spuselor soacra-mii, mai periculoasa e in timpul sarcinii o pisica si nu pt un bebelus, de care o sa fie oricum izolata. Adica, nu o sa aiba acces la BB.
De dat nici nu se pune problema. Tot babisme sunt si astea din punctul meu de vedere.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

FISTIQ doar am redus sarea,ca nu pot sa mananc chiar nesarat! Bleahh!!Mancarea nu are nici un gust fara sare!Nu pot sa-mi torturez papilele gustative!
BUBURUZA multi ani fericiti impreuna!!si noi facem luna asta pe 25 un an de la nunta!
BOTOSEL nu cred ca ti-ai activat PM-ul,ca nu ti-a aparut. Trebuie sa-ti apara in bara de deasupra mesajului PM scris cu rosu!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eu m-am trezit de pe la 8 si ceva, dar am avut de strans rufe, de pus altele la spalat...maine plec la ai mei, la Roman, al meu sot se duce dupa neamuri la aeroport, apoi, de sambata, pe la tara si cine stie pe unde dupa aia...la Roman am net si-o sa mai intru maine, dar de la tara nu am cum, asa ca ma gandesc deja cate capitole o sa am de recuperat.
Si am niste arsuri de dimineata de nu mai pot! Ma duc sa imi incalzesc o cana cu lapte, poate-mi mai trec.
Buburuzo, felicitari pentru bebelusa grasunica si sanatoasa si pentru aniversare! Sa aveti o zi frumoasa!
camisv, felicitari pt. bebe sanatos! Nu-ti fa griji cu greutatea, pana la nastere recupereaza si, apoi, nici nu e asa mic, e ok.

Luciana, dureri din astea am si eu, uneori, e normal, apasa bebe cu toata greutatea.

Merg sa beau lapte, ca ma arde din stomac pana-n gat.

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput