Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 14
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi! Am cam tras chiulul ieri, am venit de la scarbici si ce sa vezi, mobila nu venise inca..
Trebuiau sa vina la 9 dimineata si-au aparut la 5 si ceva dupa amiaza! Dar totul e bine cand se termina cu bine, au montat monstrul si patutul, au plecat pe la 11 noaptea, am facut nani in patul cel nou!
Trebuie sa ne obisnuim cu salteaua care e ceva mai dura decat canapeaua, dar ce frumos e sa dormi in pat!!!
Pusei si eu 2 pozici in albumel!
Cristina
28+
botosel452 spune:
Nu ma consider un antitalent in ale internetului, dar setarile contului de pe forum mi-a pus rabdarea la incercare. Acum sigur am activat PM 
Valentina 27+
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui botosel452 Nu ma consider un antitalent in ale internetului, dar setarile contului de pe forum mi-a pus rabdarea la incercare. Acum sigur am activat PM ![]() Valentina 27+ |
ti-am trimis PM

26+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui botosel452 Nu ma consider un antitalent in ale internetului, dar setarile contului de pe forum mi-a pus rabdarea la incercare. Acum sigur am activat PM ![]() Valentina 27+ |
Ti-am trimis PM !!

Ana
27+
Maia Elena
chichiutza spune:
Multumesc fetelor care s-au gandit la noi!

Am citit multe vesti bune si frumoase, bebei frumusei si grasunei, semnaturi maaari si rotunde! Fetelor sa va fie de bine! felicitari!
Cristina
28+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Buna dimineata si de la noi! Am cam tras chiulul ieri, am venit de la scarbici si ce sa vezi, mobila nu venise inca.. Trebuiau sa vina la 9 dimineata si-au aparut la 5 si ceva dupa amiaza! Dar totul e bine cand se termina cu bine, au montat monstrul si patutul, au plecat pe la 11 noaptea, am facut nani in patul cel nou!![]() Pusei si eu 2 pozici in albumel! ![]() Cristina 28+ |
CHICHI ma bucur ca ai dormit in patutul nou!
. Vazut si burtica frumoasa
,si rochita faina si mamica frumoasa!!Ana
27+
Maia Elena
chichiutza spune:
Ma duc sa fac poze cu dulapul monstru ( care nu intra-n poza) si patutul cel nou!![]()
Cristina
28+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
CHICHI ma bucur ca ai dormit in patutul nou! . Vazut si burtica frumoasa ,si rochita faina si mamica frumoasa!!Ana 27+ Maia Elena |
stii ce schimbare e dupa ani de zile (din liceu) de dormit pe o canapea lata de 1.2m? Parca nu e camera mea!
Cristina
28+
LoraG76 spune:
Felicitari fetelor care si-au achizitionat mobila noua, e o senzatie tare placuta! As vrea si eu cate ceva, dar...dupa buget.
Macar o comoda pt. hainutele mici ale bebelinei tot tre' sa iau. Noi ceva investitii am mai facut anul trecut, cu mutatul si camera Iustinei, asa ca anul asta zicem pas.
Multumesc pt. felicitarile pt. poze, fie-mea stie sa pozeze, nu gluma!
Anna, de concedii o sa mai aveti timp, imp. e sa fiti bine si tu si bebe...stiu ca nu mai ai rabdare, dar n-ai ce face.
Lora, mami de Iustina si 
33+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
office spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Buna dimineata! ![]() Asaaaaaaaa.... Aseara am avut intalnire cu preaiubita bebe Sofia! Multumesc lui Dumnezeu, totul e ok. Sofia are 2, 037 kg si e tare frumusica!!! :))) Cand imi facea dr. eco, Sofia dormea si isi tinea si o mana peste fata. A trebuit sa o impungem un pic ca sa isi miste mana. Impunsa fiind, s-a trezit din somn, a deschis ochii (am murit la faza asta!!!!), si-a mutat mana si dupa aia s-a culcat la loc. 32+ ![]() |
Felicitari pentru vestile bune!

Tina,
cu
(33+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png