Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna dimineata burtici. nu am avut ieri timp sa intru dar azi va citesc din urma. astazi implinim si noi 28s deci...intram in 7 luni

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Eveline, merci! Vad ca si tu cam tot atunci intri in concediu. Sper ca o sa faci si ecva specific concediului, nu ca mine care o sa stau acasa. Eh, noi sa fim sanatosi.

Ana, te inteleg cu sarea. Lasa ca nu mai e asa mult, si apoi nici nu trebuie sa fim gravi ca sa o reducem pe timpul verii. E mai sanatos, macar atita consolare sa avem.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Chichiuta, am vazut pe picassa o mamica fericita cu o rochita f. frumoasa! Ti se citeste fericirea in ochi, super!

Ar trebui sa-mi mai iau si eu o rochita vaporoasa, ceva de vara, in bretele, ca se anunta zile toride...sper sa si gasesc ceva ieftin si bun. Vreau cam multe, nu? Ceva gen panza topita-in?!

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Buna dimineata, la toate fetele!

Si noi pe aici , raportam bebe OK, de 1450g (nu-i chiar grasunel, dar las sa fie sanatos), colul lung si inchis (am avut eu o obsesie si l-am pus pe medic sa-l masoare, ca vrem sa plecam cu masina la drum mai lung).

camelia 30+

Felicitari!

Tina, cu(33+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetele, fusai la doftor si raportez!!!Pufoseala se trage de la caldura si de la sare.Dar mi-a dat si sa fac un examen complet de urina.Siiii.....de ce mi-a fost frica n-am scapat CALUL BALAN!!!.Garsoniera lui bebita e bine mersi,sigilata bine si speram ca pana la termen sa ramana asa. Aaaa si mi-a dat sa fac analiza de anticorpi.

Ana27+ Maia Elena

Ana, ma bucur ca esti bine si bebe la fel.
Sa ai mare grija de tine si de bebe si sa nu mai mananci sarat, ai auzit?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Nu stiu exact cine intreba, cateva pagini mai in spate, cu privire la statul la birou...
Eu incerc, pe cat posibil, sa ma misc si sa ma ridic cat mai des de pe scaun. Dar dupa ora 2 si pana la 5.30 este cosmar, nu imi mai gasesc o pozitie cum trebuie in nici un fel...Ieri am citit ca se poate reduce cu 2 ore programul de lucru, pe acelasi salariu, cu o recomandare din partea medicului de familie, dar la mine doctorita este tare nebuna si daca nu am,efectiv, ceva care sa necesite sa plec acasa mai repede cu 2 ore, nu o sa-mi dea recomandarea. Trebuie sa ma interesez

Multumesc fetelor pentru parola. Am intrat si am vizualizat o parte din poze si am postat si eu cateva

Valentina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

buna dimineata burtici. nu am avut ieri timp sa intru dar azi va citesc din urma. astazi implinim si noi 28s deci...intram in 7 luni

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Bravo, bravo, bravo!

Tina, cu(33+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS felicitari! Sa cresteti mari!
BOTOSEL AM VAZUT POZICILE!!Ce miresica frumoasa fusasi!!Si ce burtica dragalasa!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetele, fusai la doftor si raportez!!!Pufoseala se trage de la caldura si de la sare.Dar mi-a dat si sa fac un examen complet de urina.Siiii.....de ce mi-a fost frica n-am scapat CALUL BALAN!!!.Garsoniera lui bebita e bine mersi,sigilata bine si speram ca pana la termen sa ramana asa. Aaaa si mi-a dat sa fac analiza de anticorpi.

Ana27+ Maia Elena

Ana, ma bucur ca esti bine si bebe la fel.
Sa ai mare grija de tine si de bebe si sa nu mai mananci sarat, ai auzit?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+

Minunea noastra

'Nteles sa traiti!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Botosel, vazui si eu pozele tale, sunt f. frumoase! Ce slaba eeeeesti!

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput