Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Legat de hainute, eu am primit de la soacra mea un boddy.
E frumusel, cu verde si cu galben
Dar e asa de mic incit stateam si ma intrebam cum o sa aiba loc copilul cu tot cu pampers in bucatica aia de material?? Si in general, cind le vad atit de mici cit o palma, ma gindesc la acelasi lucru: incape si pampersul?

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Aha...uite asa gandeam si eu....si vrei sa auzi surpriza? Ii era mare (in conditiile in care am nascut un copil cu o greutate cat se poate de normala...3360g)

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Asa care va sa zica, au fost "proiectate" corect, incit sa nu existe o astfel de problema.
Doamne, asa de mici sunt oamenii la nastere?! Ca "geometria" mea nici nu e in stare sa-si imagineze ca pot incapea la un loc si accesoriile intr-o hainuta atit pe mica.
Merci, Eveline pt raspuns Chiar era o dilema pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si sotul meu ma intreba cand vedea body-urile alea asa mici:Da cum incape bb-ita in ele?nu o strang?. Si se mira de cat sunt de mici bebeii la nastere. Sunt asa dragalasi si mititei!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Vai, sunteti ceva de groaza, iar ati terminat un capitol pe care nu am apucat sa-l citesc...
Degeaba imi propun sa fiu mai activa pe aici, ca nu va fac fata

Fistiq, sa vezi tu cum inoata in costumasele acelea mici-mici... Ma enerveaza ca am restrictionat flickr-ul de aici, de la serviciu, ca-ti aratam niste poze cu Maria cand am adus-o de la spital ... E drept ca ea a fost mai mititica la nastere, a avut 2.88 kg si 48 cm, dar lasa ca nici ceilalti bebelusi nu erau cu mult mai mari

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 28+ cu la purtator

Mergi la inceput

Mai tineti minte fetelor, cum se infasau inainte copiii?
Chiar m-am contrazis cu sotul ieri seara ca nu se mai procedeaza asa. El o tinea pe a lui ca nu e adevarat, cit e mic se tine legat cu fasa in pelinci.
Tin minte la sora mea mai mica, cum ii ramineau urme pe minute de la chestia aia cu care o legau peste pelinca.
Sa nu mai spun ca nici vorba de pampers sau alte minuni cu care ne iau astia banii astazi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mari ma bucur ca esti o luptatoare!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Mari ma bucur ca esti o luptatoare!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

toate mamicile sunt luptatoare si puternice

vis-a-vis de infasat , eu am infasat-o pe Ema pana la 2 luni pt ca era frig si o tineam mai bine in brate...aveam impresia ca mi se scurge printre maini desi a fost de 3500g, si avand in vedere ca si bb se va naste toamna, o sa fie frig...probabil ca macar 1 luna va sta infasat...

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 27+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

mari_paun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Vai, sunteti ceva de groaza, iar ati terminat un capitol pe care nu am apucat sa-l citesc...
Degeaba imi propun sa fiu mai activa pe aici, ca nu va fac fata

Fistiq, sa vezi tu cum inoata in costumasele acelea mici-mici... Ma enerveaza ca am restrictionat flickr-ul de aici, de la serviciu, ca-ti aratam niste poze cu Maria cand am adus-o de la spital ... E drept ca ea a fost mai mititica la nastere, a avut 2.88 kg si 48 cm, dar lasa ca nici ceilalti bebelusi nu erau cu mult mai mari

Grasunul meu, e probabil sa aiba 4 kg. Si cred ca o sa fie si lungut, asa a fost de la primele eco, depasea media de virsta. Acum, ma voi lamuri singura peste vreo 2 luni jumate.
Am fost duminica la Kiabi si am studiat in delung raionul pt nou-nascuti. Am observat ca hainutele sunt in functie si de nr de cm ai copilului.
DA, si ca sa nu mai zic ca unde ma intorceam o gramada modele pt fetite, si doar citeva pt baietei. Pai nu e corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mai inainte visam cu ochii deschisi. Ce bine ar fii sa castig la lotto sau in alta parte! Nu vreau multi bani,doar sa-mi ajunga de-un apartament cu doua camere.M-as muta maine!Offff............ Nu ma costa nimic sa visez nu?

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput