Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq
Am observat ca hainutele sunt in functie si de nr de cm ai copilului.

Da, sunt in functie de lungime si de greutate.
Uite, daca vreti pijamalute frumoase si de calitate, va dau un pont : gasiti la Debenhams set de pijamale cu capse de sus pana pe picior, 3 buc/set costa 40 lei ( au reducere de 50% ).
E un super-pret si calitatea e excelenta, vi le recomand cu caldura.
Acolo o sa vedeti pe spatele setului ca scrie pt ce varsta = lungime si greutate sunt.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 28+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:

Mai tineti minte fetelor, cum se infasau inainte copiii?
Chiar m-am contrazis cu sotul ieri seara ca nu se mai procedeaza asa. El o tinea pe a lui ca nu e adevarat, cit e mic se tine legat cu fasa in pelinci.
Tin minte la sora mea mai mica, cum ii ramineau urme pe minute de la chestia aia cu care o legau peste pelinca.
Sa nu mai spun ca nici vorba de pampers sau alte minuni cu care ne iau astia banii astazi...

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Eu faceam cu mama o listuta cu lucrusoare ce trebuiesc cumparate , sa se duca ei la inceputul lunii si am scris si vreo 5 scutece de finet ,eu le vreu pentru cadita , poate sa pun in carut etc . si mama imi zice sa nu uit sa scriu si cordon din acela de infasat ,iar eu o intreb pt ce ? si imi zice pai ca sa o infasi cand i-am zis ca nu o sa o infas era foarte uimita si imi zice " de aia il tine vecina pe ala mic spanzutat in pampersul ala cu cracii goi ?"

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Luy prevad ca primele hainute luate de catre noi 2 pt broscuta vor fi pijamulutele de care spui. Chiar suna bine. Mercic pt pont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

la fete!!!!

Noi am fost in concediu 10 zile, in frumoasa si scumpa(si la propriu si la figurat) Elvetie. A fost foarte cald, dar in munti era racoare.
Am urcat si am coborat cu telecabina, caci nu aveam voie la picior din cauza contractiilor,am facut poze, am admirat privelisti si ne-am odihnit. Am avut si un ajutor de nadejde care s-a ocupat de pitic: sotul... S-au bucurat unul de prezenta celuilalt si au savurat momentele, caci acasa nu prea are timp sotul...
Drumul a fost chiar mai usor decat ma asteptam si pt mine si pt pitic. Am plecat de aici noaptea la 4, din pat l-am pus direct in scaunul de masina,iar la 11 eram acolo. De la 4 la 8 a condus fara pauza, caci a profitat de faptul ca dormea Gabitu. Apoi am facut pauza de o ora si ne-am pus din nou la drum. La intoarcere am plecat de acolo la 5 dupa-amiaza, la 7.30 am oprit sa mancam iar de la 8.30 a adormit copilul si ne-am pus din nou la drum. Am fost la 12.30 noaptea, acasa...

Incerc sa dau un sfat mamicilor care sunt la primul bb si au masina.
Invata-tii de cat mai mici in masina, caci nu o sa aveti probleme cu ei la drum lung!!!

Incarc niste poze la semnatura si daca mai am timp mai revin. Ma duc la control la rinichi, am programare la 5, la Liege.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Voi deja v-ati pregatit cu hainute si toate accesoriile pentru bb? (si nu ma refer la fetele care deja au puiut)

Eu inca nu am cumparat absolut nimic(nici nu as avea unde sa le tin acum, avand in vedere ca toata casa o am in renovare,inca)
Mi-e teama sa nu las pe ultima suta de metri

Valentina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:

Chiar m-am contrazis cu sotul ieri seara ca nu se mai procedeaza asa. El o tinea pe a lui ca nu e adevarat, cit e mic se tine legat cu fasa in pelinci.
Tin minte la sora mea mai mica, cum ii ramineau urme pe minute de la chestia aia cu care o legau peste pelinca.
Sa nu mai spun ca nici vorba de pampers sau alte minuni cu care ne iau astia banii astazi...

Eu faceam cu mama o listuta cu lucrusoare ce trebuiesc cumparate , sa se duca ei la inceputul lunii si am scris si vreo 5 scutece de finet ,eu le vreu pentru cadita , poate sa pun in carut etc . si mama imi zice sa nu uit sa scriu si cordon din acela de infasat ,iar eu o intreb pt ce ? si imi zice pai ca sa o infasi cand i-am zis ca nu o sa o infas era foarte uimita si imi zice " de aia il tine vecina pe ala mic spanzutat in pampersul ala cu cracii goi ?"

Burtica de 32 +

Ce tare-i maica-ta!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Voi deja v-ati pregatit cu hainute si toate accesoriile pentru bb? (si nu ma refer la fetele care deja au puiut)

Eu inca nu am cumparat absolut nimic(nici nu as avea unde sa le tin acum, avand in vedere ca toata casa o am in renovare,inca)

Valentina 27+

Stai linistita ca e timp! Nici eu nu am luat nimic, am primit doar un body si o gentuta izolata termic, cica pt biberon. In rest nu am cumparat nimic.
In curind intru in concediu, asa ca am timp berechet. Ce altceva am de facut decit baby-sopping?
Acum ma simt parca incomplet informata ce si cum trebuie, de aia nu ma grabesc sa iau ceva si sa nu fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Valentina 27+

Stai linistita ca e timp! Nici eu nu am luat nimic, am primit doar un body si o gentuta izolata termic, cica pt biberon. In rest nu am cumparat nimic.
In curind intru in concediu, asa ca am timp berechet. Ce altceva am de facut decit baby-sopping?
Acum ma simt parca incomplet informata ce si cum trebuie, de aia nu ma grabesc sa iau ceva si sa nu fie ok.

eu am scos o lista de pe net cu ceea ce trebuie in spital (m-a demoralizat,la 3 pagini cate are), dar macar poate constitui un punct de plecare pentru baby-shopping.
Eu nu stiu cand sa intru in concediu, poate ca in septembrie voi sta deja acasa,cine stie

Valentina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:

Burtica de 32 +

Remarca mamei tale chiar m-a facut sa rad in hohote! F. tare!

Fetelor, eu azi am bantuit toata ziua..normal ca acum am picioarele de-o tona, de umflate ce-s. Am dus copilul la engleza, apoi am mers prin magazine, am mai luat 2 pelinci (sa fie 6 in total) si-o paturica subtire, din bumbac, am fost pe la mine pe la serviciu si-am mai stat la taclale, la 13.00 am recuperat una bucata copil si-am fost impreuna la mall, la cumparaturi - eu mi-am luat colanti 3 sferturi, un tricou, o pereche de chiloti de baba (am 5 acum, oare mi-or ajunge? nu mai tin minte cati am avut la Iustina), i-am luat bebelinei 2 perechi de pantalonasi cu bata din aia lata pt. 1 luna, aia new born mi s-au parut mult prea mici, iar Iustinei i-am refacut stocul de sosete cu 6 perechi noi, i-am mai luat 3 perechi de chilotei cu printese, de la Disney, un tricou mov de la takko si cam atat. A, am uitat papuceii ei din panza mov de la Deichmann, de unde mi-am luat si eu o pereche de papuci - ceva intre slapi si papuci de strada, f. comozi. Si-am luat si masa amandoua acolo si apoi ne-am delectat cu o inghetata, am ajuns la 16.00 acasa... SUNT TERMINATAAA!!! O sa iau un no-spa ca-i cam tare burta.

Azi a nascut o colega de-a mea, are o bubulina de 3,200, abia astept s-o vad!

Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco!

Ana, sper sa nu fie probleme!

Donna, Bubante, ce aventuri avuserati si voi...

Vorbeati de prenatal, mie dr. nu mi-a cerut adeverinta de la serviciu, am intrebat-o daca-mi trebuie si a zis ca nu.

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna fetelor!

aveti spor la scris. am dormit si eu 3 ore si iar am avut de recuperat o ora. cand o sa plec in concediu n prea o sa am timp sa va citesc dar sunt sigura ca voi gasi numai vesti bune la intoarcere
azi ne laudam si noi cu o noua semnatura
am pus niste poze noi in album cu camera piticului atat cat am putut face pana acum, ca restul mobilei dupa concediu
va pupici pe burtici

26+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput