Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Daca la fiecare 20 de pagini se deschide un nou capitol, inseamna ca suntem foarte prezente pe acest site ...

Valentina 27+

Daaa! avem o limbarnitaaa!!! Dam gata un capitol la zi!!Si sa vezi cand or veni toate burticile din concediu,ce "aglomerat" e p-aici!E fain!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Daca la fiecare 20 de pagini se deschide un nou capitol, inseamna ca suntem foarte prezente pe acest site ...

Valentina 27+

O, da, suntem f active

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

O, da, suntem f active

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+

Minunea noastra

Ia te uita cu cine seamana bebeii nostrii activi. Fix cu noi

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

summertime, m-a emotionat ultimul tau mesaj..da, e adevarat si eu ma gandeam ca vor fi ultimele luni cand o sa-l mai simt in burtica, cum loveste (eu alt copil nu mai fac)..dar...o sa vezi ca atunci cand creste si intinde manutele dupa tine sau cum e fii-mea de 3 ani si ma ia in brate si-mi spune ca ma iubeste..te topesti toata si-ti dai seama ca da, s-au pus bazele legaturii tale cu copilul in astea 9 luni dar abia apoi se cladeste o relatie pe care nu o inlocuieste nimeni..or sa vrea taticii sa aiba aceasi relatie pe care o avem noi mamele cu copilasii..
apropo: stie cineva daca imi leg trompele, ma ingras? asa am de gand si asa am auzit..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 26+ de
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Acum ceva timp imi povestea tata ca atunci cand mama era insarcinata cu mine, avea o burtica foarte agitata tot timpul. Si asa sunt si eu de cand ma stiu

Acum s-o repeta povestea?

Valentina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Ma credeti ca ieri cand asamblam carutul, mi-o imaginam cum sta acolo, imi zambeste gangureste si da din manute... Abia astept inceputul lunii octombrie

uta28 este 27+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello,
am fost la emisune unde am discutata despre importanta terapiei copiilor cu autism, cam ce progrese a facut EMA , ca merge la scoala si am incurajat parintii...sper sa fi reusit sa transmit optimismul si starea pozitiva ce ma insoteste

E HOT afara, deci nu vreau sa ies desi intentionam sa merg la magazinul de mobila sa-mi cumpar fotoliu balansoar, sa legan bebelusul cand il alaptez... of ce as vrea sa pot sa ma pup pe burtica asa ca il pun pe tati sa pupe si pt mine

asa ma bucur ca toata lumea ma complimenteaza: ca radiez, ca arat bine ,ca infloresc...cum sa nu ma bucur? am o fetita minunata, am un sot extraordinar si o sa am un baietel nemaipomenit

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 27+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Ma credeti ca ieri cand asamblam carutul, mi-o imaginam cum sta acolo, imi zambeste gangureste si da din manute... Abia astept inceputul lunii octombrie

uta28 este 27+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Si eu ieri am scos toate hainutele care le am,le-am insirat pe pat si mi-o imaginam imbracata cu ele.Of,mai putin! Mai putin si tinem puiutii la piept,si o sa-i pupacim toata ziua!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

MARI e f bine ca ai asa stare de spirit! Bravo tie!!
Intr-adevar ai o familie frumoasa! Felicitari!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Legat de hainute, eu am primit de la soacra mea un boddy.
E frumusel, cu verde si cu galben
Dar e asa de mic incit stateam si ma intrebam cum o sa aiba loc copilul cu tot cu pampers in bucatica aia de material?? Si in general, cind le vad atit de mici cit o palma, ma gindesc la acelasi lucru: incape si pampersul?

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput