Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Ela, pai sigur ne vedem maine dimineata la internari.....ma gandeam ca te bucuri.......si in legatura cu testele de coagulare....eu am fost la Synevo si mi le-am facut,mi-a luat si din vena si mi-a intepat si urechea.......

Fetelor, ma ajutati si pe mine intr-o problema? Sa nu radeti, dar nu stiu sa imi fac tampoanele...nu imi iasa deloc....

Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Mai fetelor, eu nu stiu ce sa mai fac, eu tot vreau sa nasc natural, dar daca bebelina nu se hotareste singurica sa vina pe 30 fac cezariana. doctora a zis ca e destul de mare si se poate naste in orice moment, eu tot fac curat dar nu lejer si nimic, parca cand ma protejam de efort aveam mai des contractii si dureri acum ca vreauu sa le am nimic, nici macar una pe zi, Azi e o zi rea de tot numai ce . Numai pot vreau sa nasc odata

36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 14 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

fetelor, care aveti masina de paine de www.electrofloridin.ro/Masini-de-facut-paine/Moulinex/OW-3000-OW-3000" target="_blank"> asta ? merita 90 euro?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

si eu am Moulinex, dar alt model...e f buna... facem painica daca nu zilnic, la 2 zile.. f gustoasa...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ramo, iti dorim sa ai parte de o nastere usoara si o refacere rapida! un bb sanatos si mancacios

michelle, ms , abia m-am hotarat la model...

esti o scumpa, multumesc mult,...sanatate muta si tie si puiului tau...

Ramooooooooooooooo!!!!!!! scoate si pt tine deci... uauu ce de nasteri urmeaza...am emotii deja...

doamne ajuta..nastere usoara si recuperare rapida...si o bebelina sanatoasa si papacioasa...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

cum e cu mancatul in ziua dinaintea opetatiei? carmen, ramo ati primit ceva directive?
mie mi-a zis ca pot sa pap azi, dar mancare usoara (ce-o fi insemnand asta), iar de deseara sa intru in post negru. uff, asta ma sperie, ca noi suntem flamande rau in timpul noptii, intre 3 si 6 papam macar 2 biscuitii si-o banana...iar de apa nu mai spun...

azi am papat un iaurt cu musli, 2 biscuiti cu cereale integrale...si o inghe (cand am fost la cabinetul medical) . mai ma gandeam la o supica de pui si un spanacel...gol? fara nimic langa?
ce ziceti?

Ela 38+ cu Eva Maria

!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!

Ela mie mi-a zis doar sa nu mananc si sa nu beau nimic dimineata....de azi nu mi-a zis nimic, asa ca imi fac poftele azi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ramo, cum sa nu ne gandim la tine? Suntem aici atatea perechi de pumni stransi, sigur va fi bine, da? Tu oricum ai mai fost internata si stii cum merge treaba pe acolo. Daca mai stai la sueta cu Ema pai v-ati scos
Rodyka, chiar ca recupereaza bine de tot. Daca pune 1,5 kg in prima luna e nemaipomenit.
Larisa, pai acel mesaj l-am vazut si nu intelegeam. Maine te duci la duhovnic? Ce bine ca poti si ai unde merge. E bine pentru psihicul mamei.

Maine o sa fie o zi fierbinte, se pare ca vine un grup mare numai de fetite
Hai Ana!
Hai Ela!
Hai Carmen!
Hai Ramo!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Multumesc mult Otilia,esti o draguta, chiar am nevoie sa va stiu langa mine...la ce emotii am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cris, eu m-am suparat, nu mai fac nicio lista..ca am ajuns la capatul ei si eu n-am nascut. deci nu mi-e de bun augur :). f fain dr tau. e cumva din cj dar da consultatii la Zalau? parca am auzit de un tip fain la zalau.
maine ma duc la drita si in fctie de ce iese la eco stabilim dc facem inducere in wk.sau mai stau un pic pana luni-marti.

nu am chef de nimic, de aia nici nu prea va scriu..da ma intelgeti voi.

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Buna fetelor,

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut, sa aveti bebelusi sanatori si cuminti! mult curaj celor care urmeaza!
nu am mai intrat de multisor, dar v am urmarit din umbra!
noi suntem bine, asteptam cu nerabdare sa iasa delfinasa si pt asta ne pregatim intens.
vroiam sa rog fetele care au nascut la municipal cand au timp sa faca o listutza cu cele necesare sa stiu in mare cam ce o sa trebuiasca, si pt mama si pt bebel.

va pupam,

33+ Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu nu am mai vorbit cu crissy, dar de la prietena ei stiu urmatoarele:
Beatrice a depasit greutatea de la nastere, totul merge spre bine.
Din pacate, nu pot spune acelasi lucru despre Cristina.. a muscat-o un caine chiar in fata spitalului. Acum e bine.
Da, Otilia, la acelasi spital e.

PS: sper ca in curand sa aiba si ea internet in Iasi

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu

AMR 2+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Luana, ai incercat acupunctura? alergat cu copil in brate , spalat covoare.
Mie mi-a mai facut si "membrane sweep" cu o zi inainte de nastere si s-a cunoscut.
Intreba si Btz de col. De la Sorina am retinut ca se pot pune plasturi cu estrogen pentru contractii si atunci sufera si colul modificari.
Pe aici se pune un gel pe col sau o spirala/bila impregnata cu niscaiva hormoni. Cand se produce dilatarea cade ca nu mai are sprijin.
Ideea de baza este ca se cam scarmana colul, numai sa aibe cine sa o faca si sa nu fie inducerea contraindicata.

Ramo, rupi vata, incepi si infasori pe o directie de la un capat cate un strat si te misti incet dintr-un capat intr-altul suprapunand putin straturile consecutive de tifon. Cand ajungi la capat schimbi directia si procedezi la fel. Eu aveam vata cam in 4 straturi de tifon, 2 straturi din infasurarea longitudinala si doua straturi din cea transversala. Sper ca ai inteles ceva, ceva.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput