Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

analizele sunt cam toate la limita minima si unele cu mult sub limita inferioara!

burtica chiar doare-sunt doar dureri contractii prea putine!

am reusit sa ma tund!
sper sa am putere sa imi fac unghiile la maini!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ela , Ramo nasteri fara probleme si copilasi frumosi si sanatosi!!!!

Mie mi-a zis sa nu pap nimic maine , azi pot sa pap ce vreu cat vreau!!! Inclusiv cina!!
Test de coagulare nu mi-a facut, a zis ca la gravide se coaguleaza mult mai greu si nu e relevant datorita plusului mare de sange in corp!
Mi-a zis ca va fi muuult sange acolo, ca am mult in plus si daca toate analizele sunt bune e totul ok!
Anestezie rahie si calmante doar daca am nevoie, vor fi 3 taieturi, una pe piele, dupa aceea va da muschii la o parte, va taia sub ei stratul acela care sustine abdomenul, si ultima incizie va fi pe uter, cusaturile vor fi tot asa, stratul care se va recupera mai greut va fi cel de sub muschi ca este practic ce sustine fermitatea abdomenului, in rest uterul aparent se recupereaza mai usor si pielea, au o crema speciala aplicabila imediat care cicatrizeaza, vedeti daca trebuie sa o cumparati voi cumva ca e cam scumpa, un tub mic 25 ml, 50 euro! Daca nasteti la privat v-o da de acolo!
Mi-a spus ca acel corset e neaparat necesar pentru abdomen ( stratul acela de sub muschi)
Pentru lactatie, a spus ca in aprox 48 ore ar trebui sa vina singura, daca nu, o vor stimula!
Tot med mi-a spus ca prima saptamana sa ma prezint pentru orice la el, ca e sapt critica asa ca aveti grija sa fie acolo medicul in sapt de dupa operatie!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR MAI PUTIN DE 2 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Pai de ieri toto fac curat,a m mutat si mobila , am frecat si la covoare, si tot asa, la acupunctura nici nu m-am gandit. Acel gel de care zici tu mi l-a pus in spital cu prima si nu a avut asa efect stralucitor. ac ma duc sa fac la bucatarie. Cateodata imi pare ca sunt obsedata cu nasterea asta, pe mine nu ma deranjeaza ca o sa fie o alta cezariana daca alta solutie nu este, dar mi-ar place macar sa probez sa nasc natural sa zic ca am incercat, dar asta e nu a a fost sa fie. Ma deranjeaza ca stiu deja pe ce data se va naste. of scuzati-ma am o exprimare groaznica, dar azi chiar e o zi nasoala rau de tot

36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 14 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Ela , Ramo nasteri fara probleme si copilasi frumosi si sanatosi!!!!

Mie mi-a zis sa nu pap nimic maine , azi pot sa pap ce vreu cat vreau!!! Inclusiv cina!!
Test de coagulare nu mi-a facut, a zis ca la gravide se coaguleaza mult mai greu si nu e relevant datorita plusului mare de sange in corp!
Mi-a zis ca va fi muuult sange acolo, ca am mult in plus si daca toate analizele sunt bune e totul ok!
Anestezie rahie si calmante doar daca am nevoie, vor fi 3 taieturi, una pe piele, dupa aceea va da muschii la o parte, va taia sub ei stratul acela care sustine abdomenul, si ultima incizie va fi pe uter, cusaturile vor fi tot asa, stratul care se va recupera mai greut va fi cel de sub muschi ca este practic ce sustine fermitatea abdomenului, in rest uterul aparent se recupereaza mai usor si pielea, au o crema speciala aplicabila imediat care cicatrizeaza, vedeti daca trebuie sa o cumparati voi cumva ca e cam scumpa, un tub mic 25 ml, 50 euro! Daca nasteti la privat v-o da de acolo!
Mi-a spus ca acel corset e neaparat necesar pentru abdomen ( stratul acela de sub muschi)
Pentru lactatie, a spus ca in aprox 48 ore ar trebui sa vina singura, daca nu, o vor stimula!
Tot med mi-a spus ca prima saptamana sa ma prezint pentru orice la el, ca e sapt critica asa ca aveti grija sa fie acolo medicul in sapt de dupa operatie!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu

carmen-anestezia va fi rahie simpla?

sau cu peridurala!

mie mi-a spus medicul ca va fi rahie simpla!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Anca , va fi simpla, mai am o ultima discutie cu anestezistul dar asa a ramas ieri! Eu am o aritmie usoara si vor doar sa imi amorteasca partea de jos si atat!
Mi-au mai spus ca doar a doua zi ma voi ridica din pat, altfel risc sa raman cu dureri de cap si spate!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ramo, iti dorim sa ai parte de o nastere usoara si o refacere rapida! un bb sanatos si mancacios

michelle, ms , abia m-am hotarat la model...

esti o scumpa, multumesc mult,...sanatate muta si tie si puiului tau...

Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Ramooooooooooooooo!!!!!!! scoate si pt tine deci... uauu ce de nasteri urmeaza...am emotii deja...

doamne ajuta..nastere usoara si recuperare rapida...si o bebelina sanatoasa si papacioasa...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Multumesc Andreea,conteaza sa va stiu aproape....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Luana, ai incercat acupunctura? alergat cu copil in brate , spalat covoare.
Mie mi-a mai facut si "membrane sweep" cu o zi inainte de nastere si s-a cunoscut.
Intreba si Btz de col. De la Sorina am retinut ca se pot pune plasturi cu estrogen pentru contractii si atunci sufera si colul modificari.
Pe aici se pune un gel pe col sau o spirala/bila impregnata cu niscaiva hormoni. Cand se produce dilatarea cade ca nu mai are sprijin.
Ideea de baza este ca se cam scarmana colul, numai sa aibe cine sa o faca si sa nu fie inducerea contraindicata.

Ramo, rupi vata, incepi si infasori pe o directie de la un capat cate un strat si te misti incet dintr-un capat intr-altul suprapunand putin straturile consecutive de tifon. Cand ajungi la capat schimbi directia si procedezi la fel. Eu aveam vata cam in 4 straturi de tifon, 2 straturi din infasurarea longitudinala si doua straturi din cea transversala. Sper ca ai inteles ceva, ceva.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Aha....hai ca mai incerc, sa vad cum iasa.....multumesc mult

Mergi la inceput

Citat:

Anca , va fi simpla, mai am o ultima discutie cu anestezistul dar asa a ramas ieri! Eu am o aritmie usoara si vor doar sa imi amorteasca partea de jos si atat!
Mi-au mai spus ca doar a doua zi ma voi ridica din pat, altfel risc sa raman cu dureri de cap si spate!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu

asa este!

asa mi-a spus si mie medicul dar a incercat sa o imnbrace cumvaca voi fi constienta si pot sa il vad pe bb cand se va naste!

sunt fff importante si greu de trecut acele 24 de ore in care nu ai voie sa te misti?

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu

asa este!

asa mi-a spus si mie medicul dar a incercat sa o imnbrace cumvaca voi fi constienta si pot sa il vad pe bb cand se va naste!

sunt fff importante si greu de trecut acele 24 de ore in care nu ai voie sa te misti?

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Anca eu zic ca vor trece repede, eu o voi avea pe Leti cu mine si sotul o poate pune in pat sa ma uit la ea! Pe urma imi vor da ceva sa dorm si cam atat, 24 de ore nu inseamna mult!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR MAI PUTIN DE 24 ORE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

pana acum am raspuns doar de la ramo (multam fain), care zice ca azi e liber la papa. atunci, am hotarat, imi fac si eu poftele. tocmai a fiert mama niste porumbi si am papat cu frica unul, dar e asa bun , ca mai pap unul.

apoi stiti cum e vorba aceea: ori la bal, ori la spital. pai eu azi mai testez pana la 6 seara treaba cu balul, dupa pregatim fizul si psihicul pt treaba cu spitalul. oricum din ceea ce am auzit eu legat de spitalul unde nastem eu si ramo, nu vom scapa de clisma nici daca azi bem doar apa plata.

Ela 38+ cu Eva Maria

!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!

Mergi la inceput