Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Rodyka, ce frumos a pus carnita pe ea Isa! Bravo voua! Sa o tina tot asa! Ai o scumpete de fetita!

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

rody, , sper sa povestim si noi ca suntem durdulii in curand. oricum mesajul tau imi da speranta ca se poate.
ce bine e ca va am...

carmen, ma voi gandi maine si la tine si la leti. daca tu intri in operatie la 12, ora ungariei, eu sper sa fiu deja gata.

ramo, deci maine ne vedem la internare la spital? hai, ca asta-i prea tare!!!

btz, sa stii ca tocmai am fost la cabinetul medical din zona si mi-a zis ca nu fac teste de coagulare decat din vena. cah. bineinteles ca nu mi-am mai facut. eu am deja toate venele sparte de la perfuzii si analize, abia daca vor gasi maine ceva sa mai gaureasca la mine.

hai, victo, btz, chiar asa...ne lasati sa v-o luam inainte!

Ela 38+ cu Eva Maria

!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ramo, iti dorim sa ai parte de o nastere usoara si o refacere rapida! un bb sanatos si mancacios

michelle, ms , abia m-am hotarat la model...

esti o scumpa, multumesc mult,...sanatate muta si tie si puiului tau...

Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

fetelor, care aveti masina de paine de www.electrofloridin.ro/Masini-de-facut-paine/Moulinex/OW-3000-OW-3000" target="_blank"> asta ? merita 90 euro?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Depinde de cati bani vreti sa investiti.
Eu tocmai am comandat pentru mama una www.emag.ro/masini_paine/masina-de-facut-paine-moulinex-baguette-and-co-ow-6000--pOW6000" target="_blank">asa dar cred ca le-am epuizat stocul . M-am gandit ca o va folosi cativa ani si e bine sa fie un model cat mai nou si cu toate accesoriile. Iar la ai mei se consuma painea, trebuia una care sa faca paine de 1,5 kg ca sa faca la 2 zile iar atunci cred ca e mai bine sa aibe 2 malaxoare in cuva.

Cea din linkul tau nu cred ca se poate programa de seara sa inceapa spre dimineata sa o faca astfel incat la micul dejun sa fie proaspata.

Eu sunt tare multumita ca am luat masina, am scapat de grija framantatului, pot sa le fac fetelor painici, cozonac, nu mai spun ce le place painea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Otilia, ai dreptate in privinta nasterii naturale... si medicul meu zicea ca in timpul travaliului se pot intampla lucruri neprevazute si sa fie nevoie de cezariana...ca la Sorina, de exemplu...

Ramo, iti tinem pumnii pentru maine sau luni, sa fii curajoasa si gandeste-te doar la clipa fericita cand o vei tine in brate pe mititica!

Sa mai scot majoretele o data si pentru Ramo si Ela!

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Multumesc mult Elena, esti o draguta,....si tie numai bine, fii optimista...

Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna burtici, mamici

Si noi am avut circulara de cordon si asta am aflat-o decat cand i-a iesit caputul...bine ca a fost totul bine si nu am avut probleme cu strangularea in timpul expulziei..

Bibishoiul meu cred ca s-a invatat in pat , cum nu-l pot tine in brate cand suge si il pun in pat...daca adoarme si dau sa-l bag in patut imediat face ochi, oricat de profund ar dormi .

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

elena, bine ca ati scapat cu bine...noi am avut mai putin noroc, ca a fost dubla circulara in plus l-a strangulat pe bb la iesire...dar din fericire s-a terminat totul cu bine..

cat despre pat...si noi doi stam in patul matrimonial..mi-e mult mai usor asa...mai ales ca alaptez la cerere.. ar fi greu sa ma tot ridic sa-l iau si sa-l pun in patutul lui...asa, ii bag tzitzi in gura, papa, iar mami mai si adoarme langa el... pana la urmatoarea tura de papa...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

buna dimineata dragele mele.

zilele trecute am avut program f incarcat, mami s-a facut frumoasa, ca doar are o intalnire deosebita maine.

la 8 merg la spital pt internare, dar eu nu stiu exact ora operatiei. sper sa nu ma lase sa astept mult, ca am emotii de luni, de cand mi-a spus ca asta e termenul nostru. sa ne tineti pumnii, ca avem nevoie de sprijin moral.

Ela 38+ cu Eva Maria

!!! AMR 3 ZILE !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!

Elaaaa!!!!!!!! tinem pumnii pt maine!!! Doamne ajuta sa fie totul in regula...de fapt sigur va fi asa...asteptam vesti bune!

si ca sa prinzi curaj:

HAI ELA! HAI EVA!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
oricum pun f bine si repede pe ei cand se nasc mai mititei...recupereaza rapid...

asa e, daca sunt mai mititei recupereaza mai repede... am intrat azi-noapte pe fuga si nu am avut timp sa ma laud iar ca ne-am ingrasat... noi miercurea dupa-amiaza avem program la farmacie la cantarit, si farmacista s-a mirat de noi ce bine ne-am mai implinit si la picioruse si la obrajori... deci, sapt trecuta am pus 375 g, iar asta... tot 375!!!am cantarit-o de 3 ori sa fiu sigura, radea farmacista de mine. deci, avem 3,605 kg cu pampi uscat si un body subtirel. da, stiu ca altii s-au nascut cu mai mult de atat, dar ptr noi e excelent ca, dupa urcari si coborari, din spital am iesit cu 2,510... avem +1 kg in 3 sapt

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

felicitari!! la mai multe...(kile, zic)...

asta si ziceam, astia mici iau mai mult in rgeutate decat bebeloii marisori...noi avem 4100 acum, dupa 3 sapt...si am iesit cu 3650...deci noi nu punem asa mult, dupa cum se vede...

aaaaaaaa...si azi avem 3 saptamani!!!!!!!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ramo, cum sa nu ne gandim la tine? Suntem aici atatea perechi de pumni stransi, sigur va fi bine, da? Tu oricum ai mai fost internata si stii cum merge treaba pe acolo. Daca mai stai la sueta cu Ema pai v-ati scos
Rodyka, chiar ca recupereaza bine de tot. Daca pune 1,5 kg in prima luna e nemaipomenit.
Larisa, pai acel mesaj l-am vazut si nu intelegeam. Maine te duci la duhovnic? Ce bine ca poti si ai unde merge. E bine pentru psihicul mamei.

Maine o sa fie o zi fierbinte, se pare ca vine un grup mare numai de fetite
Hai Ana!
Hai Ela!
Hai Carmen!
Hai Ramo!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

cum e cu mancatul in ziua dinaintea opetatiei? carmen, ramo ati primit ceva directive?
mie mi-a zis ca pot sa pap azi, dar mancare usoara (ce-o fi insemnand asta), iar de deseara sa intru in post negru. uff, asta ma sperie, ca noi suntem flamande rau in timpul noptii, intre 3 si 6 papam macar 2 biscuitii si-o banana...iar de apa nu mai spun...

azi am papat un iaurt cu musli, 2 biscuiti cu cereale integrale...si o inghe (cand am fost la cabinetul medical) . mai ma gandeam la o supica de pui si un spanacel...gol? fara nimic langa?
ce ziceti?

Ela 38+ cu Eva Maria

!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!

Mergi la inceput