Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

[quote]citat din mesajul lui anca_vlad

sunt masuratori orientative nu e nimic batut in cuie!

faceti voi liste dar asa am o vaga senzatie ca o iau inainte!

care mai luati la varst assta de sarcina utrogestsn!

pt ca pe mine ma seaca durerea asta si mi-a spus sa imi pun utrogestan intravaginal!

cate unul peste zi la 8 ore si doua seara!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!
[/quote

Buna Anca.....si eu am luat Utrogestan pansa saptamana trecuta....acum gata am intrerupt orice medicatie....

Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Btz[\b], draga mea, eu zic sa mergi de azi la spital, nu stiu cat e de bine sa mai astepti daca bebe e mai lenes decat de obicei. Ai grija

Eu de al meu nici nu stiu ce sa mai zic... are cateva zile la rand de activitate aproape continua si apoi are cate 1 zi-doua in care aproape ca nu se misca decat stimulat, mangaiat...nu stiu nici eu cat de normal o fi... dar oricum eu nu m-am putut lauda niciodata ca e foarte energic...i se mai intampla uneori noaptea, dar foarte putin timp sa miste mai puternic.

Elena 35+ cu un cuminte

[b]AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fetelor, care aveti masina de paine de www.electrofloridin.ro/Masini-de-facut-paine/Moulinex/OW-3000-OW-3000" target="_blank"> asta ? merita 90 euro?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Salut fetelor....am aterizat si eu.....

Multa bafta fetelor maine....nasteri usoare si bebei sanatosi....la fel si ptr Matusa....

Si eu ma internez tot maine.Mi-a zis sa nu mananc si sa nu beau apa. Asadar si la mine va avea loc(ori maine ori luni...dar mai sigur luni..) marea intalnire cu Sabina....si am asa emotii...nu pot sa le descriu...
Va voi anunta cat pot de repede..dar sigur primele zile va scrie sora mea mesaje...pana voi avea laptop-ul la mine.....

Sa imi tineti pumnii si sa auzim de bine.....multa bafta tuturor celor ce nasc zilele astea....nastere usoara, recuperare rapida si bebei sanatosi....

Eu mai stau cu voi si va citesc...ca nu prea imi vine sa fac nimic, de dimineata ma tot pregatesc cu bagajul...si tot adaug si scot la lucruri......trebuie sa ma linistesc....

O zi usora va doresc.....

Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

fetelor, care aveti masina de paine de www.electrofloridin.ro/Masini-de-facut-paine/Moulinex/OW-3000-OW-3000" target="_blank"> asta ? merita 90 euro?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Eu am modelul asta si sunt tare incantata, nu prea am mai cumparat paine de atunci decat fff rar. Am luat-o la oferta cu 270 ron.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu

AMR 2+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dragelor care ajungeti la cezariana fara sa vreti, nu fiti asa suparate, necajite daca acum asa e situatia si e mai bine pentru bb. La al doilea poate aveti norocul sa fie totul perfect si sa nasteti natural. Eu din momentul in care am trecut de VBAC am simtit o mare implinire ca am experimentat si nasterea naturala chit ca poate unora li se pare un capriciu. Nu mi-as fi dus curiozitatea la extrem dar am mers pe mana medicilor care au avut dreptate ca se poate. Si un dram de noroc evident. Mie mi se pare ca e nevoie de noroc la nasterea naturala, ca oricand se poate intra in operatie.

Puiutz, nu te necaji cu circumferinta abdominala. Eu am acasa una bucata Elisa care era multicel in urma la abdomen, e micuta in spate. Ce sa-i fac daca asa e modelul, de fetita delicata. Pe cand Ana are un spate lat, si un piept de trebuie sa-i cumpar bluze o marime mai mare si ii sunt manecile lungi

Of, iar ma roade curiozitatea de cum o sa fie Iulia.

Michelle, ai mai vorbit cu Crissy de cand este la Iasi? E cumva bb in acelasi spital unde e Sorina sau unde merge BTZ?
Larisa, tie ce-ti veni sa te gandesti la ceza, la schimbat de spital. Am pierdut sirul povestii.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ramo, iti dorim sa ai parte de o nastere usoara si o refacere rapida! un bb sanatos si mancacios

michelle, ms , abia m-am hotarat la model...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Otilia, nu am schimbat nimic. Am mers doar la un control la Municipal ca acolo era in garda dr miercuri si m-a chemat. Nasc tot la Regina Maria si tot natural...n-a fost vorba deloc de cezariana. Nu stiu unde am scris ceva care sa duca la asa ceva. Am zis doar ca mi-e frica ca nu cumva astia de la Regina Maria sa imi faca cezariana...pe baza de nu stiu ce motiv daca nu ajunge dr mea la nastere.

Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 9 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Otilia, ai dreptate in privinta nasterii naturale... si medicul meu zicea ca in timpul travaliului se pot intampla lucruri neprevazute si sa fie nevoie de cezariana...ca la Sorina, de exemplu...

Ramo, iti tinem pumnii pentru maine sau luni, sa fii curajoasa si gandeste-te doar la clipa fericita cand o vei tine in brate pe mititica!

Sa mai scot majoretele o data si pentru Ramo si Ela!

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna fetelor!!!

Waw am vazut ca sunt fete care au nascut, le doresc sanatate lor si delfinasilor, iar celor care inca nu au nascut, o sarcina usoara si fara prea mult chin.
Am si eu o intrebare , daca din fetele care au nascut, cam cat merge nasterea la spital la Filantropia? Daca stiti la dr Haiduc si mai bine.
Va pup si va multumesc anticipat pentru raspuns.

22+

Mergi la inceput