Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.103

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor,dar decenuela,ayanna,lorex...unde sunt????

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Decenuela
este la Suceava, Ayanna cred ca este prinsa cu treburi.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Merci Miremia de capitol . Si de filmuletul de la Delfinariu si de reteta de tarta cu mere. Zici ca sunt la oscar...

Ruxita eu iti doresc sa ramai pe veci cu impresia asta despre alergii si sa nu ai parte de asa ceva! Din nefericire 1 din 4 europeni sunt alergici la ceva, spre norocul lor multi nu se intalnesc cu alergenul in viata asta dar mai sunt totusi restul cazurilor... Problema mare nu e episodul alergic pe care il faci si trece, ci probabilitatea ca urmatorul sa apara de ex. in timp ce faci tratament pentru o boala si alergenul e medicamentul... si atunci ce faci? Schimbi medicamentul... la adulti e usor, sunt multe, iei altul, poate mai scump, la copii insa situatia e cu totul alta, suprasaturezi un organism mititel cu medicamente de toate felurile? Am vazut ca Mariucasara ti-a dat un raspuns mai mult decat documentat, tin sa-i dau o pentru modul in care se comporta vis-a-vis de chestia asta, chiar daca Sebi nu a dat semne ca ar mosteni terenul alergic... Dar stiu si cazuri in care parintii mananca si beau lucruri la aceeasi masa chestii dubioase si copilului ii dau orez si apa si apoi "Nu inteleg dom' doctor cum a ajuns sa manance ciocolata cu crema de cocos, ca nu i-am dat, probabil a luat-o de pe masa".

Tomaca, tu esti la job? Ce face bebe?

Nu a fost la misto cu parintii si copilul in original, ca sotul si-a luat liber sa mearga cu noi ca trebuia sa fie si el musai.

Cris.dogarel, am elucidat misterul, doua linguri de apa (rase ca nu stiu sa pun apa cu varf ) fac 20 de ml. Deci atata vrea doctorul sa pape Ema... Fi-miu a avut un maxim istoric de 80ml de fructe fara cereale...

Cris.mario eu ma apuc de calcat... am o tona de rufe mici, mici, mici...

_
Povestea unei .
Cresc

Da sunt la servici de la 1 iunie, iar bebe este cu bona (care sta cu noi de mai mult timp; am avansat-o dupa ce m-am imbolnavit eu). N-am ce-i face, trebuie .
Il vad dimineata cand se scoala cam o data cu mine si alerg sa-l vad prima. Este asa de fericit dimineata dupa 9 ore de somn!!! Cand ma vede, nu mai poate de fericire si da din picioruse si loveste salteaua ca mi se pare ca o sa-i faca niste gauri in curand. Ciuie, rade, face ochii mari si incepe sa vorbeasca (da-da-da, ta-ta-ta, la-la-la, aide, aide chestii din acestea). Intarzii in fiecare dimineata ca nu-mi vine sa-l las. Este un ranjit tot timpul.
Seara fug imediat acasa sa-l prind si eu in parc, sa-l plimb, sa vorbesc cu el, sa-l stimulez cat mai mult. Ne jucam cat putem pana pe la 10 seara cand ei dau eu de mancare si-l culc. E asa dragutz cand doarme. N-a ca m-a apucat melancolia. Dar un wk este al meu.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor,dar decenuela,ayanna,lorex...unde sunt????

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Decenuela
este la Suceava, Ayanna cred ca este prinsa cu treburi.

_

AMR 8 kg

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

fetele care gasiti undeva de cumparat branza, oua si pui bio de care vorbeati spuneti si aici detalii (unde/cat) ca ma intereseaza si pe mine.
am vazut ieri la bila oua ecologice, care stiti mai bine care e diferenta intre bio/ecologic/natural - intodeauna am fost in ceata la capitolul asta.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

gasim mai multe date si linkuri de magazine bio-eco etc pe bioinfo.ro

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am uitat sa spun (sau am mai spus?) spanac proaspat are in supermarket la raionul de salata proaspata, adica unde are rucola, busuioc, stiti voi, nu acolo unde are salata in ladite...

Eu una iau d-ala sa vad cum se comporta si apoi trec pe d-ala conservat pana la toamna cand o sa pun si eu la conge.

Mergi la inceput

CRISTIES,mi-a zis ca ar trebui sa pape 100-150 grame, dar e ok si jumate daca am LM destul. jumate, adica 2-3 linguri pline, a zis ea. io am scris ce a zis, dar ce o sa fac ... e: fructe necombinate (na, asa vreau eu, nu stiu argument ff bun) cu nik, nici intre ele dca pot, cereale, daca iau de bebei, bine (am intrebat la farmacie de orez simplu...nu au, au doar Nestle cu 8 !!! cereale, altele cu fructe..), daca nu o sa pun gris, orez integral, etc, fierte la oreziera si amestecate in legume. deocamdata nu ii dau branza, cereale, iaurt, alte gustari la 4-5 dupaamiaza. o sa vad cum mai e dupa 7 luni....

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Despre Madalina Manole......am ramas uimita cand am deschis televizorul si am vazut. Te intrebi de ce....avea un copil dorit (facut la 40 de ani), o casa frumoasa, un sot alaturi. Cat de periculoase sunt depresiile astea..... fac o mama sa-si lase ingerasul singur pe lume.

Dumnezeu s-o ierte!

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Mamidepuiuti ce faceti? Siesta dupa supita?

Miremia, nu ma provoca! (Dar zi totusi unde e reteta de tort cremospufos ca poate o fac in week-end.

Mergi la inceput

DASTEFA, Ema sta 10 minute in scoica si apoi tzipa/urla rauuuu. Asa a fost si azi, cand am fost la dr, si la dus si la intors. satula, dormita.... dar dupa 10 minute a urlat. nu m-am oprit, ca fac 15' pana la clinica.... dar la intoarcere m-am oprit ca tushea, se ineca cu mucii de plans/nervi. am dat tzitzi, ne-am plimbat 5' pana in farmacie si ...iar in scoica. a protestat putin, dar a adormit, ca se epuizase deja de la dr,plans, etc...

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

CRISTIES,mi-a zis ca ar trebui sa pape 100-150 grame, dar e ok si jumate daca am LM destul. jumate, adica 2-3 linguri pline, a zis ea. io am scris ce a zis, dar ce o sa fac ... e: fructe necombinate (na, asa vreau eu, nu stiu argument ff bun) cu nik, nici intre ele dca pot, cereale, daca iau de bebei, bine (am intrebat la farmacie de orez simplu...nu au, au doar Nestle cu 8 !!! cereale, altele cu fructe..), daca nu o sa pun gris, orez integral, etc, fierte la oreziera si amestecate in legume. deocamdata nu ii dau branza, cereale, iaurt, alte gustari la 4-5 dupaamiaza. o sa vad cum mai e dupa 7 luni....

poze

povestea noastra

Fructe necombinate ar fi ideal. Orez simplu - simplu cred ca au la milupa, 7 cereale (dintr-o lovitura) nici eu n-am vrut, si inca ceva, glutenul nu e ok pana la 6 luni, dupa aceea e relativ bun, dar nu combinatii fatale adica biscuitii pe care ii mancam noi care contin pe langa gluten sare si zahar si n E-uri, afanatori si alte prostii, nici paine cumparata care contine la fel tot felul de minuni.

Eu zic ca la gustarea de la 4-5 ideal ar fi ceva legat de cereale, c-or fi ele integrale sau de copii sau chiar biscuiti... nu stiu de ce, parca asta ar merge... Mai avem pana acolo, sa manance el astea doua mese si dupa aia ne gandim la a treia...

Mergi la inceput