Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.103
Raspunsuri - Pagina 11
xela_07 spune:
alexutza/cris.d - cautati pe site-ul asta http://wholesomebabyfood.com/
de spanac si congelare piure de fructe. mie mi se pare f ok ce spun ei p-acolo in general
bea - of of, multa sanatate!
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
mamidepuiuti spune:
LML pt ivan!
bea multa sanatate sotului!
l-ai pus pe ivanel in picioare...
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
fetele,va multumesc frumos!
doamne-ajuta-ne pe toate sa nu avem probl mari cu diversificarea!
asa creste Alex
evyme spune:
Buna seara!
Eu tot in urma de tot, zilele astea n-am avut nici calc, deci si mai rau in urma... Am luat cap. asta de la inceput, vad ca vorbiti tot mai mult de diversificare; avem si noi o tentativa: ieri i-am facut morcov la steamer, l-am pasat cu blenderul si i-am amestecat o lingurita de morcov cu 40 ml LM; astazi i-am pus doua lingurite; i-am dat cu biberonul deocamdata, pt ca daca-l pun in fundulet se apleaca in fata ca sa-si prinda picioarele si culcat mi se pare cam aiurea sa-i dau sa pape Il mai tin si maine tot pe morcov simplu si apoi adaug si pastarnac, iar trei zile si adaug patrunjel radacina si tot asa. Ma bucur foarte tare ca a acceptat fara nazuri morcovul (este una dintre legumele pe care eu nu le sufar si nu le mananc decat in cantitati foarte mici in mancaruri)
Am vazut ca vorbiti de o noua intalneala vineri in Herastrau (sper ca am inteles bine)... Vin si eu, doar sa decideti ora (eventual sa o treceti pe prima pagina, sau sa-mi trimiteti si mie un PM, ca sa-mi sara in ochi cand oi mai intra
toti pufuletii si mamicile lor!
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate
cris_mario spune:
cristies
oani multumesc frumos...ptr toate urarile ... eu am intrebat cum trebuie,dar nu mi-a raspuns nimeni ...de maine fac asa .Asa se intampla mereu knd e cnv in preajma ori doarme copilul ori e cuminte k sa zica,vai dar te plangi degeaba
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cristies spune:
Alexutzzza. Am citit acum si in ro si in en si intr-adevar spanacul nu e ok.
Doctorita mea a zis sa-i fac supa si sa-i pun o jumatate de dovlecel, jumatate de morcov, jumatate de patrunjel, doua-trei pastai de fasole galbena sau verde, o foaie de salata sau spanac. Ceapa, telina, rosie nu. Se mai paote pastarnac, praz, ardei.
Acuma ce sa zic? Poate de la o frunza n-are nimic... poate stiind ca ii iau proaspat a eliminat din start problema pe care o pune spanacul si apare la depozitare, poate ca vrea sa obisnuiesc copilul cu ideea de supa verde sau poate habar n-are... Toate sunt posibile.
Ma duc la culcare ca sunt rupta. Gaza mea de la 5 si pana acum a vrut doar in brate sau plimbat... si cum a plouat am facut mancare cu el . Si maine de la capat. Va pup!
cristies spune:
Va pun si linkul de la Bea, cu alimentele in romana http://retetebebelusi.ro/grafice-lunare-alimentatie-bebelusi/. E interesant ca iaurtul e trecut la alergeni si e bun dupa 8 luni.
Si para nu e buna decat dupa 1 an... cam ciudat
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Alexutzzza. Am citit acum si in ro si in en si intr-adevar spanacul nu e ok. Doctorita mea a zis sa-i fac supa si sa-i pun o jumatate de dovlecel, jumatate de morcov, jumatate de patrunjel, doua-trei pastai de fasole galbena sau verde, o foaie de salata sau spanac. Ceapa, telina, rosie nu. Se mai paote pastarnac, praz, ardei. Acuma ce sa zic? Poate de la o frunza n-are nimic... poate stiind ca ii iau proaspat a eliminat din start problema pe care o pune spanacul si apare la depozitare, poate ca vrea sa obisnuiesc copilul cu ideea de supa verde sau poate habar n-are... Toate sunt posibile. Ma duc la culcare ca sunt rupta. Gaza mea de la 5 si pana acum a vrut doar in brate sau plimbat... si cum a plouat am facut mancare cu el . Si maine de la capat. Va pup! _ Povestea unei . Cresc |
io i-am dat telina... de ce n-o fi buna?
somn usor!
asa creste Alex
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Xela si fetele, ne vedem vineri la 10, am zis!!!
Cristies da, am facut din Aptamil cu 5 pastile de calciu lactic si au iesit cam 150 ml, suficient pt 2 zile . Oricum, am de gand sa intreb cand pot face cu lapte normal de vaca, cum a zis Xela... si mie imi pare mai logic asa, insa nu am inteles inca de ce nu pute, folosi laptele de vaca direct...
In rest, am vazut un pui de grec frumusel foc si asortat cu mami pe masura!
Noi bine mercic, ne diversificam in continuare. Chiar, ati bagat deja cartof? Mie imi e cam teama, stiu ca la noi baloneaza...
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
Ruxita spune:
voi deja v-ati culcat? eu abia acum mi-am adormit maimutza... de la 9 si ceva ma tot chinui sa-l adorm si am reusit acum 10 min - nu a fost nici agitat, nici n-a urlat, nici nu s-a scremut, doar intors pe o parte si pe alta, pe burta, transpiratie la greu - dus in balcon, spalat pe fata cu apa rece, leganat pe picioare, pus in patut cu muzicuta, cu leganat, cu jucarele, nimic!!! m-am gandit ca poate il doar burtica (dar nu dadea semne) si i-am bagat un supozitor intreg in fundulet (n-am facut kaka de vreo 4 zile)... cam o ora a durat operatiunea kaka - m-am speriat ca nu facea kaka nici de la supozitor, nici cu termometru in fund... intr-un final, dupa ce l-am chinuit o gramada la chiuveta, iar in patut, iar la baie, iar in pat, iar leganat, scos pampers, pus pampers... cantat, intors pe toate partile... deci intr-un final a facut si kaka, foarte consistent ca sa zic asa... si i-am zis si un Tatal nostru si dupa o tzatzica scurta a adormit bustean instant.
cauze ar fi - constipatie? sarit peste baie (n-avem apa calda)? sarit peste masaj (nu facem masaj fara baita)? prea cald? deochi (in popor se spune ca daca in timp ce descanti incepi sa casti si eu am cascat de am crezut ca raman asa stramba si cascata inseamna ca a fost deocheat tare), desi nu prea cred in deochi, dar ii zic pentru orice eventualitate Tatal Nostru...
ok, toate la un loc...
noapte buna va urez si voua.
Ferestraul e prea departe... poate sa vina cineva in Carol (nu vreau sa deranjez pe nimeni, intreb daca cuiva ii este aproape Carolul)...
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)