Mamici si Gravidute Italia -78-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ioana.. felicitari inca odata ! acum n-am vazut ...ai pus poze la fete? ca ele asta asteptau...

la mare....... sper sa dea Domnul sa mergem maine la Nettuno... ca noi acolo ne'am obisnuit si mergem de ani de zile(ne'am gasit super bine)... bine ca mi'ai amintit de crema.. tre' sa iau si eu

..........
parca ziceai ceva de cafea..eu te'as fi servit, da' n-ai insistat

iar am umplut iar o pagina de una singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Stefy-draga am vreo 2-3 poze si alea facute seara de nu se vad bine
tre' sa fac altele ca au vazut-o tata si cumnata si amindoi intrebau ca e albastra??? si masina egri inchis metalizat
se vede ca daca e facuta seara se vad altfel
si nu-i cine stie ce....2 poze pun dar mai multe n-am

Mami de GIULIA

Mergi la inceput

nu-i cine stie ce adica nu-i o masinoaca super ci o masinuta mica normala nu-i iesita din comun si nici nu-ti ia ochii
ca de mare m-am saturat
acuma sa ma obisnuiesc cu ea

Mami de GIULIA

Mergi la inceput

am pus 3 pozici

si eu zic la fel Stefy ca arata tare bine Raluca
zic eu ca e mititica masinuta dar mi-e tare draga :)
va pup si week fain!

Mami de GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Ce surpriza placuta sa vad PETRO ca esti graviduta si cu baietel pe deasupra. In cate sapt esti? Habar nu aveam.Te simti bine? Vei naste tot la Mangiagalli? Puppp si sarcina usoara in continuare!!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA, va las , daca intrati careva.

IOANA, sa stapaniti sanatosi masina si fara incidente.

Aseara am avut musafiri pe Stefania si familia. O sa va pun pozici cum am timp. Stefi mica e o scumpa, cuminte, n-are treaba. Si sa nu va spun ca al meu a stat cuminte, n-a zis nimic...cred ca nu vroia sa se faca de rusine. Mi-era frica ca se apuca de urlat si strigat...ca atunci nu ne mai auzeam de el.

Va am

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

am pus pozici noi si am pus si de ieri....bineinteles ca se vede ca ma chinuiam sa fac poza la copilasi...care fiind atata de zglobii ... ii prindeam tot in mers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata

wow ..dana ce mai faceti? ce'ti mai fac printisorii? cum te mai descurci cu ei? sper ca sunteti bine...as vrea sa ne mai dai cate un semn uneori despre voi..

petro e in vacanta in ro...

ioana unde's pozele?

alexandra..oricum pozele voastre au iesit mai faine ca ale mele mi'a facut o mare placere sa va cunosc ..atat pe voi cat si pe Aless..un amore daca nu te'as crede pe cuvant..as zice ca nu e asa motocios bebe pe cum il descrii.. pe vazute
va pup.. si alla prossima!

Mergi la inceput

Neata...pai, mai fetelor, unde ati disparut?

Stefania si noua ne-a facut placere si speram sa ne revedem caurand (tare imi pare rau acum ca nu avem masina inca ca sa ne plimbam si noi...)
Povesteam cu sotul cand o sa ajunga si al nostru ca Stefania...si sa mai fie si asa cuminte.
Am observat ca la Alessa ii trebuie atentie si povesti...daca le are nu mai plange....dar astea toata ziua..., fara sa mai fac nimic.

NAFI, la mult lunite pt Riccardo si sper sa le treaca la astia micii durerile de burtica.

...scriu mai tarziu ca deja am incepu mesajul de vreun ceas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara fetelor!!
Nu am mai avut timp de forumeala zilele astea, mereu pe alergatura...
Am vazut ca s-au intalnit alexandra si slimatei... Locuiti aproape?
yoana, sa va fie de bine achizitia si sa o stapaniti sanatosi!!!
Am de vazut poze!

Eu sunt suparata, se pare ca e un...blestem cu plecarile in Romania. Loris a facut o iritatie pe piele de la cald, care s-a transformat intr-o dermatita f f f urata. Numai pe fata si talpi nu are bubite, etc. Maine sun la nr verde, mi-a dat pediatra bollino verde.
Joi am avion, nu stiu insa daca plec

Sper ca sunteti sanatoase!!Noapte buna!!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput