Mamici si Gravidute Italia -78-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA, va las .

GIANI, sa se faca repede bine Loris. Nu te mai gandi mai, ca mergi acasa, o sa treaca bubitele, si la urma urmei ca esti aici sau in Romania tot asa se vindeca.

Stam la vreo 100 de km, Stefania a venit la noi, ca ei au masina...noi daca suntem fara, inca nu ne prea deplasam pe distante mari cu piciul dupa noi

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza

slabutza miscare ...adevarul ca nici eu n'am chef ,inca, de nik..cu caldul asta...uffaa..

geaninaof, mami, poate trec pana joi bubitele, sa n'aveti prob. ... il dai cu ceva intre timp? ce ti'a zis pediatra?

eu va mai las o cafea si am plecat ...

va pup o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu am beut cafeaua alexandrei (cam tarziu ca mie imi place rece)sa vad pe'a mea cine o s'o bea....si cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Hello fetele!!!!

Va scriu de pe taramuri romanesti!Am reusit si eu sa recuperez vreo 2 randuri si profit acum ca e mandra iesita afara cu tati.

Felicirati Petro pentru baietel, sa fie totul bine pama la nastere si distractie placuta in tara!

Ioana felicitari pentru masina, sa o stapaniti sanatosi si fara incidente neplacute!

Kemsy iti tinem pumnii sa nu fie nimic cu Loris si sa plecati linistit acasa!

Raluca...ce putin a mai ramas.Sa ajungi cu bine la termen si sa ai nastere usoara!

Ely iti urez si eu LA MULTI ANI cu intarziere,sa fii fericita si iubita de cei dragi!

Alexandra imi pare rau ca nu mai trec odata durerile de burtica si ca Alese chinuie atat!Poate se compenseaza si nu o sa suferiti cu dintisorii!

Andreea felicitari pentru dintisorul lui Giorgio!

Pup restul feteleor ....ca am retinut cam atat!

Noi...am acvut o saptamana cam proasta ca Giulia a fost foarte maraita si foarte plangacioasa.Din pacate din cauza aerului conditionat din spital s/a ales si cu o bronsita si de vreo 5 zile suntem pe antibiotic.Asa ca am dat/o din una in alta.
Si am aflat ajungand acasa ca in familia sotului au avut loc episoade de convulsii febrile, deci e si la noi ereditar!
In rest e binisor acasa,ma cam plictisesc..ca vremea a fost caniculara si nu prea am iesit.
Oricum vad ca azi s/a trezit si mandra mea bine dispusa...sper sa ma relaxez si eu de acum!

Si vestea vestilor....mi/a iesit si testul pozitiv..asa casunt insarcinata,azi am calculat...6 saptamani!

Va pup ca mi/au venit copii de la plimbare!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

GEORGIANAAAAAAAAAA FELICITARIII!!!!!!
Mi s-a facut pielea gaina cand am citit, imi dau seama ce fericiti trebuie sa fiti! Ma bucur nespus de mult. Abia astept sa reveniti sa ne mai povestesti ce faceti, poate reusim sa ne intalnim pana nu ai burta mare si nu mai poti iesi apoi din casa. Noi am indraznit si am fost intr-o sambata la Panorama, asa ca de acum avem unda verde.
Sper sa va faceti repede bine si sa veniti numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

GEORGY! sa fie intr-un ceas bun mai! ce emotionant sa aflu ca mai avem o gravidutza printre noi! 6 saptamani de sarcina aveam si eu cand am aflat ca-s gravi si cum a fost o mega surpriza, o saptamana si eu si sotul aratam de parca eram lovitzi cu parul! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Pupicei maraitei mici!

Noi azi asteptam musafiri, verisorii lui Riccardo vin din orasul vecin. verisoara de 10 ani si verisorul de 5! o sa fie veselie mare aici mai ales ca e prezenta si cealalta mini verisoara de 1 an jumate!

Maine vine sotul sa ne recupereze si joi seara placam spre Verona. ne intoarcem la cald iar dar asta e ...avem treburi importante fetelor! saptamana viitoare semnam actele la notar ptr a cumpara cuibul nostru mult dorit! Vineri deja avem programare la Scavolini sa vedem bucatarii. sper sa gasim una gragutza si nu super sumpa ca mai mult de 5000 nu avem sa dam pe bucatarie. ca daca e sa dam 18.000 um era una care mi-a picat mie cu tronc dormim pe masa din bucatarie si pe Riky il bag in sertar undeva , ca nu ne mai ajung banii sa luam alte mobile!

Oricum deja imi sta gandul numai la culori de pereti, aranjamente, mobile...

KEMSY - reuperare rapida lui Loris Sper sa reusesti sa pleci. vezi cu ceai de galbenele ceva poate ajuta sa treaca mai repede.

LALEXANDRA - mersi ptr urarile ptr Riccardo.

S-a trezit micul print,fuuuug....

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

NAFI, sa fie intr-un ceas bun achizitionarea apartamentului. Ma bucur ca ati reusit intr-un final...de-acum sa te tii pana va mutati, dar apoi cine sta bine mersi? VOI!
va las...se frichineste micutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.Ce mai faceti?
Ioana felicitari cu intarziere pt masina,sa fie intr-un ceas bun.
Fetelor am o durere la un san ca l-am intarcat pe Sebi nu mai stiu ce sa fac.Am pus comprese,am facut dusuri,am luat pastile dar nik.In loc de san am piatra,stau numai cu comprese.Stiti cumva cat o sa dureze si ce pot sa fac?Am numai la sanul drept,la celalalt nu am nik.
Va pup mac sa fac ragu si riso fredo.

Mergi la inceput

Felicitari georgy pentru sarcina.
Sa ai o sarcina usoara

Mergi la inceput

Am zis ca fug sa fac papa dar am mai citit cate ceva siuite din nou o urare pentru Nafi felicitari si sa fie intr-un ceas bun,sa va ajute Dumnezeu sa va puteti lua ce vreti

Mergi la inceput