Mamici si Gravidute Italia -78-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! sar'mana de alexandra...

pe mine sa nu ma dati disparuta..combatem cu febra lui stefi de vreo 2 zile si nustiu ce si cum.. nu e mare incat tb sa merg la urgente, dar nici mica...asa ca tb mereu controlata ...azi merg la pediatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA!
Stefania, sper sa nu fie nimic grav si sa se faca bine Stefi

ieri s-a facut si aici un pic racoare...asa bineeeeeee a fost!
Va am

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

mi-am amintit sa va intreb ceva.

VOI LA CE AVETI INTERNET

Noi avem la fastweb, dar vrem sa il schimbam la infostrada la cei de la wind, dar nu stiu daca mai avem trafic nelimitat pe net...voi ce stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Neata fetele.
Alessandra noi avem telecom italia,platim 69 euro la doua luni si avem internet non-stop.Are si telefon inclus dar noi nu l-am pus,anul trecut era frat-miu la mine si sa vb cu fufele lui in Ro mi-a venit 800 euro tel.Acum cea mai buna solutie e sa nu bag telefonul.Noi suntem multumiti de ei.
va pup azi plec in Ro.

Mergi la inceput

CAMI, mersi de raspuns. SA AI DRUM BUN!

....parca la Telecom a mai avut sotul inainte si nu era incantat de ei...si mie mi-ar trebui si telefon, iar astia de la Wind au super oferta....dar nu stiu daca e nelimitat net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata si de pe malul marii
si la noi s-a racorit
deja au fost 3 zile numai cu vintttt si ce bine a mai fost ca n-am transpirat intr-una
Andreea-ce ma bucur pt voi
sedere placuta in continuare,acum sinteti all completto
sa rezolvi repede cu actele
Alexandra-eu la casa dincolo aveam tiscali,era super n-am avut probleme deloc
aici avem acum infostrada,vroiam sa ne punem tot tiscali si cum ne-au tinut aia mai bine de 2 luni sa asteptam sa instaleze linia ne-am enervat si am pus la wind
am prins oferta cu telefon fix (il folosesc numai daca am nevoie sau daca sun pe nr fix,e 12 centi primul minut apoi gratis,(acasa vb pe mess iar pt aici am minute)in plus ne-au dat cheita de net si e 24/24 netul
daca vrei suna si intreaba de oferta si te lamuresc ei
Stefy-sanatate micutei
sa se faca bine repede
Nafi-esti o scumpa
multu de ,am vazut pozicile,a crescut mult Riccardo si imi place nasucul lui in vint(ca si Giuliuta mea) si genele lui tare lungi
eu zic ca seamana bine la amindoi (voi semanati bine intre voi tu si sotul)
sper sa te descurci de minune pina vine sotul tau acasa
Cami -calatorie placuta si vacanta frumoasa
Abramburika-te astept sa dai un semn
depre noi...piti de duminica e plina de pete dealea ce apar si dispar in citeva ore/cred ca e urticarie/n-a mincat nimic nou dar vad ca i-au aparut dintr-o data.....mi-a dat ped. sa-i pun o crema dar sa vad cind se trezeste cume si ma duc sa-i mai dea ceva ca degeaba o creia o pauzas ca se duc intr-o parte si apar in alta
se umple pe brate/picioare/fata apoi dispar si apar pe fundic/picioare/burta/spate...si tot asa
si mor cind are ceva...asa nu vreau sa aiba nimic....mititica mea scumpa
mai vb va

Mami de Giulia

Mergi la inceput

IOANA, sa isi revina repede micuta Giulia. Stai linistita ca trec....sunt de sezon
Ti-am scris un PM, daca poti sa imi raspunzi.
multumesc

va las...sa adorm piciul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ioana,asa are si Cris....deja incep sa ma gandesc daca sa ii mai dau tinsett,deja se termina sticluta din martie de cand avea alergie si avea mereu nasul fonfait...ce crema ai tu?eu am luat de la farmacie bentelan,comprese eferversente,e pe baza de cortizon,care nu e fr indicat la copii,i-am dat de doua ori pana acum cand i s-au unflat ochii atat de tare ca nu vedea si a doua oara cand i sa unflat buza de sus.V-am spus cand i sa unflat putulica?doamne,imi era frica sa nu cumva sa nu faca pipi de durere sau ceva.
O crema buna e tot ceva pe baza de betametasone,pentru retragerea unflaturii,dar sa stii dupa cum mi-au spus mie la pronto -socorso,cu toate cremele si picaturile,bubitele apar si dispar intr-una pana cand se elibereaza din corp,eventula ficat,tot ceea ce a mancat si nu i-a priit.Cica pe la 6 ani daca sunt alergii alimentare usoare,dispar singure odata cu dezvoltarea imunitatii copilului,deci....sa induram si sa speram..

Cami,drum bun in tara,cat stai,faci pomana tatalui?mergeti totit?

Ale,eu am la tiscali,66 de euro la 2 luni,merge bine
pup..

A dat cineva cafeaua cu paine unsa cu marmelata?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

NELIA...poftesti cafea...ai pofte?

...si la tiscali ai si telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Da ai telefon,eu nu l-am bagatnu am cu cine vorbei,eu am wind pentru roamania si aici minutele pecare le vb cu sotul.....ha ha,am prieteni o droaie
Eu nu sunt cu pofte,acum sunt cu cerealele sub nas,infulec si profit de faptul ca asta mic se uita la arca di noe
eu pe net

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput