Mamici si Gravidute Italia -78-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Nelia-cum arata petele mai exact?
la Giulia sint asa:mari si rosii extinse legate una de alta unele si apoi cind se retrag parca ramin ca un cerc apoi mai galben asa in mijloc palid si iar rosii
nu stiu ce pete sint...dar chestia asta a mai facut-o cind a avut 1 an jumate
si atunci erau asa si tot apareau si dispareau
zicea dr ca e o alergie la ceva/urticarie
acum nu a mincat nimic nou,cred ca acumuleaza si apoi dintr-o data da afara tot de ies asa pete...habar n-am
incep deja sa ma gindesc ca eu la 4 ani am avut hepatita si avem mereu pete pe mine,oare sa aiba vreo legatura???sa fi mostenit ceva sa fie mai sensibila la ficat????
Alexandra-si la tiscali este oferta cu telefon dar atunci nu am vrut sa-l punem
nu-mi aparae niciun pm

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Am citit undeva ca pe timpul verii cei ce fabrica produse baga mult mai multi conservanti si e-uri pentru a nu se altera de la caldura....cand a mai avut giulia cealalta urticarie?era tot vara?
Sa stii ce eu am vazut ca a aparut din bubite tocami atunci cand manca fr bine ingetata,cate 2 pe zi...acum nu stiu....alergiile sunt majoritatea mostenite pe cale genetica.....posibil un fiacat mai sensibil....cam 2 sapt tot apar bubite si dispar...

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata !
nelia cu gem zici?

stefi are amigadalitele inflamate rau... mi-a dat sa-i dau nurofen pt durerea ei de spate mi-a dat totusi sa-i fac si analize la urina ..ca sa eliminam orice suspect...

ma bag la recuperat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Multumim de urari.
Da numai vacanta nu e numeste o sa am de alergat,pomana lui tata ,apoi sa-mi fac uletinul pasaportul.Cand sa zic ca am terminat totul tresa vin acasa.Pe 7 avem bilet de intoarcere,ce nesuferit se gandeste numai la el.Nu putea sa ma lase sa stau cu baiatul mai mult in tara si el daca nu vrea sa stea venea singur.Offfff ce m-am saturat a inceput cu amenintariile.Daca ne intoarcem si nu mai are de munca o sa mananc coji de banane,daca nu gasim masina de inchiriat o sa stau acasa,ca ce-mi trebuie Romania in fiecare an.Aoleoooo fetelor m-am saturat,ma scuzati ma mai descarc aci ca simt ca-mi plesneste inima.Sunt cu nervii la pamant nu stiu pana cand o sa-i mai suport fitele astea si amenintariile.
A mai zis ceva care ma durut si imi venea sa-l las lat acolo unde era.Ce sa mai zic viata asta e o c....,si se pare ca pe mine ma pune rau la incercare.Intr-o zi o sa fac ca ala ori io ori el.Gata nu va mai plictisesc ma duc sa mai fac cate ceva.

Mergi la inceput

nelia multumesc de complimente...mie tot aia "cracita" imi place

cami cred ca esti in toiul pregatirii de plecare..ceva emotii?
aaaa am uitat defapt..n-am avut cand sa va zic ca am primit mesaj de la genina(kemsi) este in ro si va saluta pe toate !

alexandra am citit povestea..ce emotinant!!!!
..vezi mami, ca baietelul tau cuminte te'a lasat sa scrii?...
eu una , parerea mea, zic ca totusi tine si de starea ta de spirit...si ei ne simt..si inca cum...de asta reactioneaza asa...

raluka ce ne mai spui?..cum mai sunteti? ai luat decizia cu epidurala? sa nu intri in travaliu fara sa ne anunti

trimit si mai revin....

Mergi la inceput

cami acum am vazut...off.. nustiu ce sa zic...
.nu ma bag in treburile voastre.. ca nu am de unde sa stiu ce se petrece...
dar si eu de multe ori, am avut niste impresii gresite despre al meu..dar daca ma punea in locului si vedeam lucrurile si dpc lui de vedere.. incepeam sa-mi dau seama de anumite lucruri..

sper totusi sa-ti priasca vacanta si asa scurta..sa o gusti din plin... si sa vii sa ne povesteti ca ai reusit sa treci peste si ca te'ai distrat de minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Am reusit sa-l adorm un pic pe puiutz si profit sa va scriu 2 randuri.

Mai , dar ce de copialsi cu probleme! sanatate multa tuturor! Pete din acelea rosii am avut si eu cand aveam vreo 6-7 ani si a trebuit 2 saptamani sa pap doar supa din legume fara carne si fara sare, ca luam un medicament care cica...de mancam sare , mi se umfla capul! imi aduc aminte si acum caci eram terorizata de ideea asta! era o alergie f puternica, nu stiu de la ce, si tot vara!

Yoanag - mi-a facut placere sa vorbim

Ricky a crescut intr-adevar , chiar f mult! ieri am fost la pediatra si la 3 luni si 7 zile , are 7.5 kg si 67 cm ( nepotica mea de 1 an jumate , avea dimensiunile astea la 6 luni!). i-am zis sotului ca eu cred ca Riccardo se trezeste noaptea pe furis si mananca din frigider!

Si aici e mai racoare si muult mai placut sa iesim la plimbare. dupa amiaza ies cu o prietena pe care-am cunoscut-o la cursul preparto. are 2 fetite superbe, blonde cu ochi albastri Asa ca poate-i fac lipeala lui Ricky cu cea mica!

Noi avem internet vodafone, cu telefon. cred ca abonamentul e 50 pe luna. primul an am avut convorbiri gratuite cu orice telefon vodafone si cu tel. fixe. acum ca trebuie sa platim, nu-l mai folosesc asa mult. doar ma suna mama pe el ca a prins ea de la romtelecom o oferta si seara dupa 8 ma suna gratis

Gravidutelor...ce mai faceti? hai mai povestiti ceva despre burtica!

Ma duc sa fac un dus rapid cat mai doarme musiu..ca pe urma nu mai prind!

Va pupic si o zi super!

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

daviduca cum mai e Davide?
sper ca i-a trecut burtica...

ginger ..mami, treci la vorbitor ...daca tot ai intrat in vacanta ce-ti mai fac flacaii?
mergi la mdeic ca nu e de gluma...multa sanatate!

cred ca abia asteptati plecarea in ro...

adreea ma bucur ca sunteti bine!
cred ca esti in ca a venit si sotul...

nafi frumoase foto..desi sincer ma asteptam sa vad si cu tine cateva noi..asta e.. mi te aduc aminte din ceḷe vazute prima
no, acuma sincer ..tu si cu sotul tau sigur nu sunteti frati? ca mie asa mi se pare ca semanati mult..din ce imi aduc aminte de foto cu tine...

cum e pan' la urma o sa aveti bucatarie..sau faceti la soba mancare?

ioana..off mai, si voi cu urticarie.. sper sa-i treca ... multa sanatate!

multumim de urari pt stefi la toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

fetele nu stiu ce sa zic cu alergia de la ce poate fi
clar e ca ceva e ca altfel nu apar ele de la nimic
data trecuta a facut la un an jumate si era iarna inainte de craciun
nu se potriveste la noi ca e vara sau iarna
azi de ex are pe fata si citeva pe picior si burtica dar sint putine fata de ieri
ieri s-a trezit cu putine si pina la amiaz era plina apoi a disparut si aseara iar s-a umplut......
of of

Mami de Giulia

Mergi la inceput

si ca tot mi se parea mie ca am uita ceva...
noi avem telecom italia..de vreo 4 ani..nu l-am schimbat niciodata..si sunt multumita de el.. platesc in jur de 100 de euro la 2 luni..dar si cu telefon fix..si serios ca vorbesc de sparg ,nu ma joc

aaa si cu amenda..era in jur de 40 euro, am reusit sa-l conving pe nenea .. care ma vazut fugind cu fata in brate ca nu am stat mai mult de 5 min...a zis ca nu imi da..si ca ar tb sa am incredere..
da' ieri tot era sa o patesc mai rau.. aveam 60/h si limita de 40... m'am ingalbenit cand i-am vazut..desi nimeni prin zona nu merge cu viteza asa mica.. da' tb sa faca si ei un ban..noroc ca erau ocupati ne'a carabinierul cu altii..

Mergi la inceput