Ciupituri de insecte
Buna fetelor,
Am nevoie de un sfat de la voi.Fetita mea de 2 ani este foarte des ciupita de diferite insecte.Problema este ca aceste ciupituri se vindeca foarte greu si o mananca foarte tare,dupa ce trece roseata de la ciupitura,se formeaza o basicuta cu lichid care se vindeca foarte greu,de multe ori se scarpina micuta si le rupe si zice ca o ustura.Chiar nu stiu ce sa-i mai fac,a fost o perioada cand o dadeam zilnic cu Autan gel din 4 in 4 ore dar fara rezultat :(.Aveti idee cu ce a-si putea sa-i dau pe piele sa o protejez de aceste ciupituri?Am auzit de Calamine lotiune,stiti ceva de ea,o fi buna?
Multumesc mult.
Pupici
Raspunsuri
trischa spune:
Eu am cumparat ieri de la DM care in traducere ar suna cam asa,,gel de plante pt ajutor imediat,,E facut pt Dm are 15 ml si a costat vreo 2 e.E special pt copii.
Eu l-am aplicat pe pielea mea care era ciupita de insecte si vad ca e mai bine,umflaturile s-au retras si nu mai am mancarimi.
adra_bell spune:
Noi folosim Mosimix pentru protectie. Eventualele ciupituri le tratam cu un cub de gheata sau putina mixtura mentolata
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
_Ralu_ spune:
Uite, aici este un topic asemanator unde am raspuns si eu...
http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151112
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Lorich spune:
Adinuta foarte bun la noi a fost cel de la chicco, ceva tzantzza-no nu stiu daca m scris bine, e cu miros puternic de levantica si merge de la 0 luni, deci mai "moale" asa pt bebei.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+
_Ralu_ spune:
Cele clasice gen autan sau off...nu se recomanda copiilor sub 2 ani. Cel putin ce exista acum 2-3 ani, cand era fii-mea asa mica.
Cel pe care il folosesc eu, "boucler Insect", merge parca de la 3 luni.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
theo_2004 spune:
chicco are servetele anti ciupituri care se pot folosi de la nastere
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
xelanoimis spune:
Si baietelul meu pateste la fel. Doctorul mi-a recomandat Calamine pe bubite si 5 picaturi de Zyrtec seara, timp de 5 zile, dupa care intrerup si revin eventual la alt episod de bubite masive. Am inteles ca Zyrtecul e pentru predispozitia alergica, l-am mai folosit odata la niste bubite aspre care apareau in zona fetei si pe picioruse si mi s-a parut ca a functionat. Calaminul calmeaza poate pe moment dar al meu tot se scarpina si incearca sa le rupa.
diuna spune:
Noi ne intelegem perfect cu Urgo Contra Intepaturilor. Este o solutie filmogena, odata aplicata pe bubita( sau buba) face un film protector care nu mai permite scarpinarea. Copiii se scarpina, practic, pe o folie de plastic, nu pot atinge/rupe/irita intepatura. De asemenea nu pot gusta solutia, se usuca imediat.
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein