Madalina Manole (membra DC) a murit

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Ca pacat ca abia acum ii redescoperim talentul, vocea, sensibilitatea...

Asa suntem noi ...abia dupa ce ne dispar valorile ne dam seama de fapt ce am pierdut...Ne amintim o perioada dupa care uitam din nou...
Cati oare mai asculta azi muzica usoara romaneasca? Cati isi mai amintesc de generatia de aur a muzicii usoare romanesti? Foarte putini pentru ca nu mai sunt promovati, nu mai sunt bagati in seama. E mai interesant acum sa inviti la emisiune o pitipoanca siliconata si dezbracata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eu nu am crezut si nu cred nicmic din ce a spus Carmen Radulescu.
Ea nu a venit la emisiune sa spuna "domne uite eu chiar am visat asta si asta......nuuuuuu.....ea atunci isi aducea aminte , ceva de genul...."aaaa uite cristi acum imi amintesc ca acum cateva zile am visat eu ca se facea ca era x si y''...mai vorbeau aia ceva iar ea.......: ''aaaa, stai ca uite aseara in alea 2 ore care le-am dormit am visat-o pe sotia lui gerogescu....acum mi-am adus aminte de visul asta''.

Si asta e doar inceputul. O sa mai iese multi din astia care au visat, au vazut, au auzit ei....

Pacat de cei care au ramas (copil, sot, parinti, frati, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am rugamintea sa pastrati discutiile la un ton decent si legate de subiect. Un om a murit, spuneti un "Dumnezeu sa-l ierte" si abtineti-va de la galceva, scenarite, crime ipotetice si daca o fi fost, daca s-o fi intamplat.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Ea nu a venit la emisiune sa spuna "domne uite eu chiar am visat asta si asta......nuuuuuu.....ea atunci isi aducea aminte , ceva de genul...."aaaa uite cristi acum imi amintesc ca acum cateva zile am visat eu ca se facea ca era x si y''...mai vorbeau aia ceva iar ea.......: ''aaaa, stai ca uite aseara in alea 2 ore care le-am dormit am visat-o pe sotia lui gerogescu....acum mi-am adus aminte de visul asta''.

Si asta e doar inceputul. O sa mai iese multi din astia care au visat, au vazut, au auzit ei....

punctul tau de vedere e foarte pertinent..sunt vremuri de criza...si stiti cum e romanul..escaladeaza si gardul cimitirului imbracat in scufitza rosie sa obtina ce vrea...iar carmen.chiar daca a fos si este o mare artista..trebuie sa supravietuiasca cumva..sa revina la lumina..si cu parere de rau...mai faci si din astea..
pe doparte ii inteleg scopul...dar ii condamn mijoacele...daca ceea ce a zis e "mistocareala curata"...si oricum...(xio, spre bucuria ta recunosc)...nu era un moment propice sa "relateze" asa ceva.
si, da, multi vor mai iesi...la lumina, cocotandu-se "pe memoria"..celor care nu mai cuvanta...
Dumnezeu sa o ierte..si am sa o spun neincetat..."sa o ierte"...caci, se spune..ca daca te rogi neincetat pentru cineva cu pacate,DD le iarta....

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

punctul tau de vedere e foarte pertinent..sunt vremuri de criza...si stiti cum e romanul..escaladeaza si gardul cimitirului imbracat in scufitza rosie sa obtina ce vrea...iar carmen.chiar daca a fos si este o mare artista..trebuie sa supravietuiasca cumva..sa revina la lumina..si cu parere de rau...mai faci si din astea..
pe doparte ii inteleg scopul...dar ii condamn mijoacele...daca ceea ce a zis e "mistocareala curata"...si oricum...(xio, spre bucuria ta recunosc)...nu era un moment propice sa "relateze" asa ceva.
si, da, multi vor mai iesi...la lumina, cocotandu-se "pe memoria"..celor care nu mai cuvanta...
Dumnezeu sa o ierte..si am sa o spun neincetat..."sa o ierte"...caci, se spune..ca daca te rogi neincetat pentru cineva cu pacate,DD le iarta....

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Eu cred ca ar trebui sa ne rugam fiecare si pentru noi pentru ca probabil suntem muuuult mai pacatosi decat a fost Madalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karis
Eu cred ca ar trebui sa ne rugam fiecare si pentru noi pentru ca probabil suntem muuuult mai pacatosi decat a fost Madalina.

eu nu am spus ca nu suntem..si noi nu ne cantarim pacatele..care are mai multe, care mai putine...nu exista om far' de pacat..
si e normal sa te rogi pentru tine...
eu nu prea ma rog pentru mine..
pentu mine..ultima..si deobicei zic "Doamne da-mi putere si sanatate sa pot ajuta pe altii"...
oricum MM merita iertarea...ca a facut o mare de oameni fericiti prin muzica ei..si acesta e un lucru minunat...a mangiat mii de suflete..si acele mii de sufete sa se roage acum pentru ea
Dumnezeu sa o ierte!

Citat:

Mergi la inceput

deoarece sunt multe utilizatoare care imi scriu pe privat despre depresia postpartum..eu imi permit sa le dau un link aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152774&whichpage=1 ..unde am scris eu mai demult...am si schimbat un pic titlul subiectului..pentru a cuprinde toate nuantele.
astfel...sa pastram acest topic pentru MM...Dumnezeu sa o ierte!

Citat:

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Sa o ierte Dumnezeu si sufletul ei sa-si poata gasi linistea.Foarte trist!!!

Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani

Mergi la inceput