Madalina Manole (membra DC) a murit

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ariel, acuzatiile aduse lui nu sunt acuzatii. Eu una nu il acuz ca ea s-a sinucis, dar el era printre cei care trebuia sa ridice un semnal de alarma. E sotul ei , stau zilnic in aceeasi casa, trebuia sa observe ceva.Nu medicul , nu Stela Popescu, nu chitaristul ei , ci sotul.

Ce descrii tu nu este o simpla depresie, are si alte episoade in cadrul ei.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

un om depresiv, in general traieste retras si nu-i place sa socializeze. ma refer la o depresie nu foarte agresiva -gen cumnata lui Ariel. cel putin din cazurile intalnite de mine.
pe cand Madalina radia de fericire, eu asta am vazut azi in reportajele prezentate. daca avea intradevar depresii, cei din jurul ei ar fi trebuit sa sesizeze ceva, mai ales sotul. acuma insa, toate sunt speculatii. misterul e luat de ea, dincolo. pacat si foarte trist...

ar trebui sa pretuim mai mult pe cei din jur, prietenii, sa stim sa simtim cu ei, sa identificam durerile sufletesti, sa-i smulgem daca putem din starile depresive, sa le dam avant sa merga mai departe.


Bazar general pe DC

*********************


VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA


M-am nascut pentru succes!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

la alte case mai mari. . a se citi michael jackson.. stia toata familia, toti prietenii inclusiv toata trupa de medici , angajata pe bani grei de problemele lui.. si nimeni nu facea nimic pt salvarea lui... am putea sa-i acuzam in masa, deci?
sorry pt comparatie... insa totul pare complicat din punctul lor de vedere.. greu de explicat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

niste fotografii cu adevarat extraordinare.. http://madalinamanole.ro/publicity-shots are idee cineva cu ce ocazie a realizat fotografiile 6, 7 si 9 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Eu nu am inteles ceva: sotul era cu ea in casa , dar ea a ales sa ii trimita un SMS?eu nu am inteles altceva: cum ti s-ar fi parut normal? "iubitule, trezeste-te. asa. te-ai trezit? voiam doar sa-ti spun ca ma sinucid"

nu mai iau in serios nimic din ce se scrie - am deschis cateva linkuri in seara asta si-am reusit sa nu mai inteleg nici macar care era numele de familie, "Mircea" sau "Petru"? ora in care a gasit-o e cand 5 jumate, cand 6 jumate, sms-ul a fost trimis, n-a fost trimis...

cert e ca Madalina nu mai este. odihneste-te in pace, fata draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

niste fotografii cu adevarat extraordinare.. http://madalinamanole.ro/publicity-shots are idee cineva cu ce ocazie a realizat fotografiile 6, 7 si 9 ?

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm


probabil a pozat ptr vre-o revista.


Bazar general pe DC

*********************


VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA


M-am nascut pentru succes!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bea_Special spune:

Odihneste-te in pace fata draga. Mie un om care isi premediteaza sinuciderea ,care probabil gandeste ca pe cruce ii va sta scris
n...,d... mi se pare clar un depresiv. Un sinucigas, indiferent cum am gandi noi. Daca facem supozitii,poate, parerea ei era ca trebuie sa ramana cumva in gandurile noastre,in amintirile noastre. Daca nu cu frumusetea, muzica ( poate asa gandea ea) macar cu datele acestea.


Dumnezeu sa o adihneasca in pace. Multa putere familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kari, maria dragomiroiu a declarat azi ca madalina in ultimul timp nu era fericita, ca nu iesea, ca socializa putin, ca si-a anulat aparitii tv si pe scena...am inteles ca au mai fost apropiati care au declarat asta.

xio, poate ca omul si-a dat seama, insa nu a putut sa o ajute cu nimic...poate ca insasi relatia lor a "ajutat" asta, asta numai ei stiu, noi presupunem doar. cui sa ridice semnalul? ce sa faca? fara acordul unei persoane se poate face ceva? stiu ca in cazul cumnatei mele s-a intervenit doar cand a devenit periculoasa. abia atunci a venit salvarea si a luat-o. ea oricum nega ca ar avea vreo problema. la ea depresia s-a instalat treptat. avea zile mai bune, zile mai rele, dar ruperea de realitate a fost brusca, ca un click. pana atunci era lucida, se putea discuta cu ea, chiar a acceptat vizite de la rude, prieteni, deci a socializat, toata lumea credea ca e obosita si d-aia e iritata. in rest si ea "radia de fericire" fatza de ochii prietenilor, insa boala asta o macina in timpul asta.
chiar si dupa revenirea la "lumina" a avut momente depresive.

eu asta cred ca a fost la madalina, asa imi explic gestul de a-si lua viata chiar de ziua ei, ca a "uitat" de puiul ei. am inteles ca ea a mai "strigat" acum 1 luna, in preajma zilei copilului ei. atunci nu inteleg eu de ce nu s-a insistat sa urmeze un tratament, terapie, caci atunci cred ca a fost evident pt toti ca are o problema mare, deloc de neglijat....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

exact despre asta vorbeam si eu .... par ca sunt pe picioarele lor.... si cei ce-i inconjoara accepta explicatiile ca totul e ok.. ca totul e sub control .. si merg mai departe... nu ii pot baga intr-un tratament fara acordul lor..
din pacate .. si uite ce nenorociri se pot intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

La aflarea vestii, mi-am amintit ca aseara tarziu , cred ca s-a terminat dupa 12, pe HBO s-a dat filmul asta: http://www.hbo.ro/movie/helen_-64117
O femeie frumoasa, la a doua casatorie, mama si ea, profesoara de muzica, trece printr-o depresie crunta, are doua tentative de suicid. "Fiicei mele-i va fi mai bine fara mine", spunea eroina filmului.
Sotul o iubea, el a gasit-o, ca fusese plecat de-acasa si a salvat-o in ultimul moment la doua tentativa. Si-a reprosat chiar faptul ca nu intentiona initial sa se intoarca acasa si daca nu s-ar fi intors ar fi fost prea tarziu pentru ea.

Si apoi alta femeie frumoasa, tot cu o cariera in muzica, si ea mama si sotie la a doua casatorie, alege sa-si curme viata si sotul sau o gaseste...

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput