**Buburuze de 2009 in actiune (25)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna seara.caldura mare domnule caldura mare......
am dus fata la mama ca acolo e mult mai racoare are trei camere vsi e mult mai bine.aseara am fost gospodina am facut de mancare ca soacra mi-a facut curat si mi-au iesit chiar buni.(ardei umpluti si salata de vinete)si azi fac cornulete cu rahat si clatite si maine cred orez cu piept de pui si sos de mustar.m-am tampit ca eu nu mananc dar sotul e fan mancare gatita.Eva a facut primii pasi singurica...azi i-a facut pe urmatorii si a experimentat prima cazatura.....s-a lovit la nas.. cu hepatrombin si gheatza i-a mai trecut.dar a uitat si da sa plece apoi se razgandeste si cauta sprijin....tot nu are curaj.
sper sa am vreme buna la mare.cris poate ne vedem oleaca....
Eva e la capitolul tras sertarele de jos, scos haine, catarat sa ajunga sa traga de diverse........mda...e" grele." dom`le.. e grele...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,perfuzabile cu ness,trabuce si vougue

adina bun becks-ul
ema sper ca mama ta sa se simta mai bine ca sa veniti la mare
mada un pupic pentru nasucil lovit sa nu mai doara

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

neata mamicic cu pici terorici

sper ca azi sa nu vorbesc singua pe aicea a papagalul,asa ca va dau cate o ,perfuzabile,trabuce si vougue ...

LA MULTI ANISORI INAINTE

Georgie Eduard

si

Eva Ilinca

sa cresteti mari puilor si viata sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

LA MULTI ANI!!!

Eva Ilinca si Georgie Eduard

Sa cresteti mari,frumosi, sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Neata!

Cris iti tin eu de urat pana pe la 14,multam de cafea, buna tare .
Offf,azi aveam atatea planuri si s-au dus toate pe apa sambetei.Vroiam ca acum,dimineata sa mergem sa vizitam niste manastiri de pe aici (Neamt,Secu,Agapia,Varatec),iar dupa amiaza sa iesim cu niste prieteni la padure la un gratar,dar de pe la 8 ploua de zici ca e sfarsitul lumii.Maine noi implinim 2 ani de la nunta si vroiam sa sarbatorim asa,mai frumos,dar se pare ca tot la restaurant vom merge ca si anul trecut.

Razvan,are vreo 4 nopti decand doarme ca un urs,ptiuuu sa nu-l deochi,ca tare bine e asa.Il culc la 22 si se trezeste la 9 juma,bineinteles cu vreo 5 treziri de tzatza+ alint in timpul noptii,dar e suuuper si asa .

Ma duc sa-i dau fructele ca are ce ma gadili pe picioare .

la toate!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

ooooooooooo,pai e de sarbatorit La Multi Ani inainte sa fiti sanatosi si indragostiti ca si pana acum

esti o norocoasa ca te scoate la restaurant,noi suntem de 8 ani jumate impreuna si de 6 ani casatoriti,dar nu e genul asta ..trebuie sa iau eu initiativa ca el e praf la capitolul astasi eu am avut o noapte supera dormit piticania de la 21:40 pana la 7:40 fara nici o trezireeh,asta da viata...

Mergi la inceput

Oooo,bravo Miruna!!!!!!!!!! la cat mai multe nopti de acest fel!!!!

Eiii da,de vreo doua saptamani il tot bat la cap cu ce facem de ziua asta,si el imi zicea ca vedem,imi venea sa-i sparg fatza cand il auzeam.Eu una,imi doream sa fie genul ala,sa faca surprize la astfel de zile,sa mergem intr-un loc special,dar ti-ai gasit,la el romantismul lipseste total,iar la mine este din plin .Dar lasa ca e bun si atat,decat nimic.

Poze Razvanel
Happy-mamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele!
la multi ani sarbatoritilor de azi sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!
Anna multa sanatate si tie si puiutului...cum mai sunteti?Cris multam de cavie e f buna!
Ema sa se faca bine mama ta repede si sa aveti un concediu placut la besti!
Adina distractie placuta la restaurant si multi ani de casnicie fericiti si impliniti alaturi de sotul tau si puiutul tau
Va multumim fetele de sustinere, nu suntem bine inca, Rares tuseste foarte foarte rau, nu a mai fost asa rau pana acuma, tuseste pana vomita tot ce mananca, nici asa nu mananca mult si si ce mananca vomita. Ieri l-a apucat o tusa vre-o 5 min in continuu de a vomitat tot, s-a invinetit la fata a inceput sa tremure de am crezut ca lesina la mine in brate, nu mai stiu ce sa-i fac cu tusa asta...nu stit ceva remedii impotriva tusei?Maine mergem la dr si sper sa fim mai bine sa nu ajungem in spital la perfuzii din cauza ca nu manancaSa ne tineti pumnii si dc stiti ceva pt tusee sa-mi ziceti!
Va pe toti si pe toate!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

noi cu tati pe acasa intram mai greu,dar nu ne injurati,nu-i asa???
adina oooooooooofffffffffffffffff barbatii astia...ce s-ar face ei fara noi??
lavi offf,imi pare tare rau ca nu e okati fost la dr.??ce a zis??sper ca nu e nevoie de perfuziimulta sanatate si te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

neata mamicic cu pici terorici

hai trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si dati buzna la o ,perfuzabila e a mea,si voua ca las trabuce si vougue

Mergi la inceput