**Buburuze de 2009 in actiune (25)**
Raspunsuri - Pagina 7
eumada spune:
buna ziuaaaaaaaaaaa
Eu numar zilele pana la mare..zau asa.sunt doi ani de cand nu am mai fost..abia astept.sa vad si puiutul jucandu-se....
La noi nica nu e nou...eva e tare cuminte.....adoarme singura sta in patutz si se joaca singurica ne iubeste pe toti,doarme de rupe si MANANCA LA FEL,ARE 80 CM SI 11 KG 200 si e din ce in ce mai analitica.Incepe sa inteleaga din ce in ce mai multe chiar face ce-i spun.....prinde din zbor.nici nu sunt obosita macar....
oimi pare rau de buburuzele bolnavioare.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Simina1980 spune:
Salutare la amiaza!
Lavi-cum e Rareselul?
Anna-ce face Vladut?
Mada-te cred ca d-abia astepti concediul!
Cris-mereu la datorie!Ce nazbatii mai face Mirunica?
Adina-multi ani fericiti impreuna!(scz de intarziere).
Andutu a facut ieri febra 39.7 si m-am cam speriat.Nu stiu de la ce,i-am dat nurofen si panadol alternatic si vad ca azi nu a mai facut.In schimb azi are diaree-sa vad maine cum se prezinta ca e si doctorita in concediu Asa el e vioi,mananca dar........Ma gandesc sa nu fie de la apa rece-ca duminica am fost la delfinariu si fiindca era f cald am zis noi ca sa-i dam apa mai rece.
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
buna fetelor,stiti vorba aia ca cu un ochi plangi si cu celalalt razi???ei bine,asa si eu...in seara asta sectoriciul nu a mai vrut sa o culc eu..o tineam in brate pe scaun in bucatarie mufata la biberon si o iubaream,dar nu mai vrea si si-a luat bibele in patut si a papat singura si a facut nani ci soarecul ei si cu omiduta si pe mine nu m-a bagat in seamaparca imi vine sa plang dar ma si bucur in acelasi timp..creste fata mamii
mada se vede ca ai o tititza cuminte
simina sectorista ne uimeste cu cate ii bubuie minteasper sa nu fie ceva gravte asteptam cu vesti bune si sper sa nu mai faca febra
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
nicuratze spune:
Buna seara dragi mamici,
Imi cer scuze de chiul,fata mea tot lipita de mine este,ne plimbam de 2 ori pe zi,iar cand doarme mai fac si eu mancare si cam atat
LAVINIA,multa sanatate lui Rares
( eu i-am mai dat fetii zeama de lamaie cu miere,sau i-am pus la gat cartofi rasi udati cu spirt diluat cu apa,dar nu stiu daca e bine,am luat de bun ce mi-a zis soacra)
ADINA,La multi ani fericiti!
ANNA,voi cum mai sunteti?
Distractie plactuta tuturor fetelor care pleaca in concediu
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
alic spune:
buna dragele mele!
am tot zis ca pun poze, am reusit sa incarc cateva, dar am plecat la munte, de unde ne-am intors cu febra si cu un microb de enterocolita de toata frumuseste
pentru noi e ciudat, ne-a luat ca din oala, Naty n-a fost nicicand bolnavioara si acum..draga de ea, a tot plans, cred c-o suparau si niste crampe urate....pana la urma am ajuns la spital la control, ne-au trimis la infectioase pt ca in coprocitograma a iesit diaree infectioasa, dar acolo am refuzat internarea si ni s-a dat tratament acasa; asa ca acum suntem pe antibiotic si regim asteptam sa vedem ce microb a fost la coprocultura...
revin cu poze, sper cat mai repede...
si incerc sa reiau din urma, sa vad ce mai ziceti si ce noutati aveti!
va pup!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
fi-mea inca doarme la ora asta,asa ca pana se trezeste sa va servesc repejor cu o ,perfuzabile,trabuce si vougue
sunt un pachet de nervise pare ca zilele astea eu si sotul o sa avem parte de ceva certuri ca deh,parca era prea liniste..dar nu intre noi,ci idei de raca venite din neamul luibai frate cata invidie si rautate au unii
elena e bolnavioara andra??????upss.am vazut ca am pe mess un mesaj de la tinetermin aici si intru si acolo
alic offfffffff,mititica de eaimi pare nespus de rau,sper ca sa treaca repede si sa fie iar naty cea razacioasa,care ne incanta cu zambetul si nazbatiile eimulta sanatate la pui si asteptam sa ne dai vesti bune
eumada spune:
neatza...vad ca sunt multi pui care au enterocolita.eu folosesc o solutie microzid af liquid cu care dezinfectez cam tot ce atinge fata pe afara.....pulverizez si gata.nu e toxic e folosit in salile de operatii si e destul de scump..45 ron un bidonas de 1 litru dar e perfect.eva nu a facut niciodata diaree...doar kk moale odata cand a mancat numai fructe.merge inclusiv pe manutze...adica stropesti putin si i le freci oleaca apoi eventual clatesti...el se evapora oricum repede ....e non alcolic si non alergic.o cautare pe google si poate va e de folos mai ales acum vara.....eu il iau de la o prietena unde merg la intretinere corporala si il ia de la distribuitori de produse medicale pentru cabinete medicale....daca vreti pot sa va trimit eu ramburs..
cris_82 spune:
neata somnoroaselorrrrrrrrrrrrrr
haideti la o ,perfuzabile cu nes,trabuce si vougue
i-am gasit rochita la sectorici cum o am va si fac o poza sa vedeti ce gagica frumoasa fac din kinder
mada eu folosesc Touch gel in deplasare si nu numai,care nu necesita clarire sunt multumita de el,cu toate ca daca fac un mic calcul..1 litru ar ajunge la putin peste 1 miliondar si la cat folosim intr-un an nu tragedie mare
eumada spune:
A iesit primul lopatarrrrrrr...are un dintisor sus....si fara mare scandal......
cris_82 spune:
neata mamici somnoroase cu pici terorici
bagati tare pe forum azi ca sa va dau ,perfuzabile,trabuce si vouguefum]...
mada felicitari pentru "lopatar" si urmatorii sa iasa fara prea mult chin
BAZAR