**Buburuze de 2009 in actiune (25)**
Raspunsuri - Pagina 15
cris_82 spune:
aicea e mai complicat oleca..da-mi pe PM adresa ta de mes ca rezolvam imediat
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
[url=http://www.totsites.com/tot/ariana-ioana] poze cu ary[url=http://www.totsites.com/tot/ariana-ioana]
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
getik1 spune:
[url=http://www.totsites.com/tot/ariana-ioana]poze cu ary[/url]
getik mamika de
getik1 spune:
www.totsites.com/tot/ariana-ioana" target="_blank">poze cu ary
getik mamika de
elena_adina spune:
Salutari !
Cris pentru cafea,buna taaaare!Voi face astazi poze cu Razvan pe trici.Azi dimineata nici nu s-a trezit bine si mi-a si aratat sa-l duc la ea,of,of,mai,mai!
getik scumpica tare printesa ta,are niste ochisori de iti ine s-o papi toata .
Picky frumoasa tare Stefi,o scumpica de papusica mumosa.
V-am pe toate,am plecat in parc sa furam inimile la fetite!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"
Picky_toto spune:
Salutare
Am ajuns si eu acasa...a fost obositor dar mi-am revenit cand mi-am vazut comoara. Acum doarme iar eu am reusit sa mananc si apoi, cand se trezeste avem program de iesit afara...Ca a dat soarele si mergem la leagan si topogan
Cris se pare ca te-ai prins ...multumesc mult sa fie intr-un ceas bun..prea multe nu stiu nici eu, doar ca si-au facut aparitia acum vreo cateva zile liniutele.... Catelul e tuns acum, ca nu-l las cu parul mare...il duc la coafor...da' cat de curand il trimit pachet la socrii mei la tara...ca nu o sa mai pot face fata ...nu o sa mai am timp sa-l scot la plimbare, sa-l spal...de abia o sa ma timp de copii is casa...iar sotul cu renovatul si o sa ajute si el la treburile casnice..mancarea de ex Da' Miru se joaca cu catei? pe pisici le mai trage de coada? pestilor le mai face cu ochii?
Multumim si de vizionat pozici...asa ti se pare? ca seamana cu mine? multumesc... eu zic ca-i tacsu intreaga iar cu mine seamana doar la gura..;ca are o mierlita ...isi impune punctul de vedere de ne acopera pe toti in casa
Getik, am vazut-o pe Ari, o splendoare..ochisorii m-au dat gata
Elena, multumim de vizionat pozici...distractie placuta pe afara
Mami de printesuca mica si iubita... in asteptarea surprizei
Buburuza mea
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
adino pai sa te ti bine cand o incepe sa curga cu petitoare la usa
[b]picky[/b[ cum sa nu vad????de cand urmaream eu sa apara vestea astasa ne ti la curent cu vestiledaaaaa..binenteles ca ea ii fugareste pe catei si aia nu stau decat sa-i rontaie ei degetelelesi asta moare de placeresiar saracul motan sa nu mai zic..parca e tom si jerry(fi-mea e soarecul binetelscare-i face zile fripte)zboara blana din ele de cate ori il prinde,il trage de coada,de mustati,si in iubirea ei profunda il strange de cat si ala sta ca prostul.DXe pesti nu mai zic ca toata ziua se salta pe varfuri ca sa atinga acvariul si vorbeste cu ei de ma spargemai nou incearca sa se sui pe scaun ca sa ajunga la eicu sincera parere de rau pentru soata...nu seamana deloc cu ele mami intreaga,confirmat si de nato al meu
http://picasaweb.google.ro/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5502277881141393250 asa ca uite cat de "cuminte "e fi-mea
BAZAR
Picky_toto spune:
Cam slaba activitatea pe aici...
Ce v-au speriat pozele mele sau faptul ca am intrat mai des...si ati fugit?! Ca imi aduc aminte ca am mai patit-o odata...cand am pus pozele pe mail-ul comun si nimeni nu a mai intrat pe aici...Sa le scot de pe forum?! poate intrati mai des?
Cris cred ca e mortala Miru cu animalutele...Am vazut pozicile...pufuleti, ai?! Si ce rochita de printesa are.... Ce inaltime are ca pare destul de inalta...asa ca mami si tati
Apropo ce le dati bun sa pape la bebei?! ca si dulce..dar idei de mancarica ..ca eu cam sunt in pana
Acum pe seara am scos fata afara, deh a venit is tati cu noi ...in parc la jocuri, ca a inceput sa cunoasca traseul si cum vede ca nu e pe drumul cel bun cum incepe sa se maraie...In parc era plin de copii mari de nu aveam loc de ei....asa ca am hotarat sa mergem mai aproape de casa la un alt loc de joaca modernizat de curand, dar care e la fel de plin ca si in parc..ca vin alti de prin alte parti cu masina si cu copii(nu prea imi place acest lucru, mai ales ca sunt si copii mari care isi bat joc de leaga, topogan, etc) ...S-a pus Stefi pe un plans ca am plecat din parc...de mi-a tinut-o tot drumul asa...pana am ajuns in partea cealata...iar aici vrea doar la leagan...dar nu intelege ca sunt alti copii care vor si ei...nu...vrea doar ea si atat...iar la plecare am luat-o cu forta ca nu mai vroia sa se dea jos din leagan si asteptau copii la coada...bineinteles ca mi-a plans...a adormit suspinand si foarte suparata...asa ca tacsu are maine in plan sa-i faca leagan in curte...numai al ei
Mami de printesuca mica si iubita... in asteptarea surprizei
Buburuza mea
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haodeti la o ,vreo doua perfuzabile avem la bataie azi,trabuce si vougue ..
picky sigur nu fugimnumai ca abea seara se lasa oleaca de racoare sa putem fugii si noi afara sau sa ne desfasuram ca in timpul zilei moriiiiiiiiii de cald la propriunu are decat 80 cm si sunciiiiiiiii la greurochita nu e a nostra,ci e doar cu imprumut pentru la o nunta ca tare greu gasesti ceva si au niste scoruri de lesini de-adevaratelea...idei de papa zici,si dulce sa fie....budinca la cuptor de paste,pateuri cu cascaval la cer ai mei pun toping de visine pe desupra,orez cu lapte si caise,budinca de gris,pandispan si clatitecam astea sunt dulci,ca nu prea ma arunc la altele..nu face bine si-mi energizeza copilul si tristtttttttttt...
Mama ei de treaba,lasa ca daca veniti am locul de joaca cu nisip,leagan si piscina cu apa si a mea mai degraba opteaza pentru piscina,asa ca stefi poate sa se dea in leagan linistita
BAZAR
emanouela spune:
neata mandrelor
am vazut fetite mumoaseeee....ari, stefi care a crescutttttttttt, moamaaaaaaaaaaaa si parca ma bate un gand asa si de o tititza...nu ma credeti, fabulez
getic numa ai grija sa nu bei singura...noi pe aci suntem bam betivance si mancacioase....asa caaaaa, ai grija
picky las ca nici cu mine nu mi-e rusine....si mie imi trec avioane din astea prin cap cu plecatul...cred ca e o probl generala in familii...
cris fata draga apropos....de dana ce mai stii, daca mai stii ceva. si la mine una bucata perfuzoaica da??????? ca m-a cam stors bestia aseara.
ia auziti solutie pt somn la bebe....mac fiert in lapte....zic astia la tv....mai ca ma bate gandul ca mi s-a acrit de nopti albe