**Buburuze de 2009 in actiune (25)**
Raspunsuri - Pagina 14
getik1 spune:
ema iubita esti criminal de rea dar este ff bine ca altfel nu o sa inteleaga nik si va crede ca este bine tot ce face
iar eu stiu ca o sa treaca dar si cand va trece ma i,mbat
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
getik1 spune:
salut fete cf? este cineva pe aici??
getik mamika de
elena_adina spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu pe aici,nu v-am uitat si va pe toate .
Nu am mai avut timp sa intru pe aici zilele astea,daca ma credeti nici calculatorul nu l-am mai deschis macar sa va mai citesc,la cat sunt de aglomerata.Luni a ajuns mama din Italia si am mai stat la o barfuta cu ea cand am avut un pic de timp liber.Razvan abia azi s-a obisnuit cat de cat cu ea,ca pana acum numai cand o vedea incepea sa planga in hohote .
Azi i-am cumparat lui Razvan bicicleta/tricicleta (nu stiu cum ii zice) din aia care o conduci din spate,cat de incantat a fost,era tot un zambet .Macar sa stea cuminte in ea caci in carut nu mai vrea sa stea,iar in acest fel il mai pot si eu scoate la plimbare.
Offf,scriu la mesajul asta de pe la 18.Dupa ce adorm bebe citesc din urma sa ma pun la zi cu toate .
maaaaare la voi!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"
elena_adina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui getik1 buna eu sunt mai noua pe aici chiar daca sunt inregistrata de ani:) am si eu o mika buburuza si as vrea sa vb cu v |
Bine ai venit!
Na,eu sunt mai in urma cu toate,cred ca sunt codasa topicului!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"
Picky_toto spune:
Salutare,
Am zis ca azi intru si nu am mai apucat...am si eu o zi libera si zic ca o stau is cand colo...fa curat, fa mancare(tot cu stefi), baga la spalat, calca(cu stefi prinsa de piciorul meu), mergi la mutualitate, plimba copilul, aduna dupa jigodie(a se intelege caine), culca copila si am cazut si eu cu ea...iar acum am o durere de cap si nervi...ce sa-i faci...o fi de la neuronul gravid sau de la explozia solara ..si maine la munca...si nu am nici un chef...mai ales ca e o clienta care are pisici..si o sa fie par de pisica prin toata casa ...si uite asa acum tacsu si sora mea au fugit la o tigare pe terasa si stefi a ramas cu mine...nu mai e mult si imediat ma bombardeaza cu degetelul in gurita si cu "mama"...acum arunca maturica si farasul prin casa, ca deh a termiat curatenia si le face pa-pa...acum si- facut o ocupatie...bebei. cred ca se cearta cu ei ca tot comenteaza...
Stefi e la fel, vorbareata...doar bebeluseasca ei si aratatul cu degetul...mai spune, mama, ta(tata), aide(haide) da, nu, ale(alessia), bebe, nani, pa(plimbare)aici, da si altele mai vechi..
La tv nu mai poate umbla ca si-a pus singura "blocaj copii" (noi habar nu aveam ca tv are asa ceva) spre bucuria noastra...acum trebuie sa rezolvam si treaba cu computerul..sa nu-l mai butoneze atata...
Cu somnul stam prost...ziua o adoarme sora mea in carut(si la plimbare nu mai mergem cu carutul de luni de zile ca nu-l mai suporta...doar cu tricicleta),iar noaptea la san si cu degetul in buricul meu...daca ati pomenit asa ceva....imediat cum o pun la somn si noapte si zi daca sunt cumva libera, cum ia tatzi in gurita si cauta ca disperata buricul....a incercat si la ochii dar parca tot buricul e preferatul ei...si avem multe treziri pe noapte...ca deh vrea la mami si tati in pat...da' vom trece si peste...poate cand va fi cu intarcatul va fi mai bine....si poate din septembrie cand va merge la cresa va invata sa adoarma singurica in pat, sa nu mai arunce uc mancare, sa se joace singurica...sa devina mai independenta si o sa-mi fie si mie mai usor la anul cu doi...
Acum vreau sa-mi cer mi de scuze si sa urez, ce-i drept cu intarziere, la multi ani tuturor sarbatoritilor care au trecut pragul de 1 anisor, sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si destepti
Anna dar pana la urma ce a avut Vladut, ai primit analizele? Stiu ca e greu sa te gandesti la intarcare(ca si mie imi e) si e greu is momentul acela cand va veni, nici nu stiu cum voi proceda...tu ai idee?!sanatate rapida si vrem poze
Cris ti-am zis ca am vazut pozele Mirunei? parca da...voi ce mai faceti? la multi ani ptr 28 august...multi ani inainte...la anul sigur venim in tara...ne vedem?
Getik v-am votat si ai o minunatie de fetita...are niste ochii si gene
Ema ce sadica esti...da' las ca le mai trebuie cate un shut in fund(sa ma exprim frumos) ca prea si-au luat-o in cap...si eu zielel aste m-am certat rau uc al meu...incat am zis ca-mi bag picioarele imi iau copila si plec...Dar deh a trecut...Acum totul a revenit la normal..
Lavi of ce ati mai tras si voi...bine ca sunteti mai bine...in Brazilia zici? felicitari ptr sora ta.. eee stiu ca departarea e grea dar cu timpul te obisnuiestiApropo, cuscra ta si nora ce iti mai fac??? Ca vad ca nu am mai dat nici un semn de viata..Ioana ia treci la semnat condica
Getik casa de piatra si lasa ca ai sa vezi ca totul va fi bine..si noi daca ne ajuta cel de sus si bani bineinteles vrem la anul sa ne si cununam la biserica....
Nicuratze ma bucur ca sunteti prin zona..cum rezisti cu doi? cum faci fata? arunca si pe la mine cateva secrete...Am vazut pozicile...foarte frumoase..ati fost la mare cu cortul? cum a fost? unde ati stat? superb...superb..a vazut si sotul pozele si acum vrea si el cu cortul..a crescut si Andra..... aveti doua minunatii sa va bucurati de ele
Anna of mititelul, recupereaza acum tot ce nu a mancat inainte...las' ca'i bine sa se puna pe picioare
Merg sa fac baie la fata, sa o culc si revin daca imi da sotul voi, la comp cu tura doi...
Gata, am culcat fata...fff greu mi-a adormit, asta dupa ce a papat tatzi, i-am citit de doua ori povestea, le-a spus pa-pa la ursuleti si apoi is-a bagat degetelul in gurita si eu am luat-o in brate...asa a adormit.
Mada concediu placut
Reby ai aparut prin zona?! Offf ce nasol ca Reby a fost bolnavioara si acum esti tu...greu uc caldurile astea...nu e mai bine si la voi acum..ca la noi e frig ..insanatosire rapida. Noi am folosit aerul conditionat atunci cand a fost cald dar nu permanent...ci 10-15 minute apoi il opream , asta in living, ca in dormitoare oricum e racoare...sunt jos la parter
Simina da, la noi e rece, ploua si bate vantul..mai iese putin soarele dar cu dinti..gata a venit toamna..am trecut la haine groase...da' parca as mai vrea si eu putin soare..sa-mi mai imbrac fata in rochite Nu stiu cum rezistati ca si ai mei mi-au spus ca se topesc de caldura ..Eee, daca nu are par sa-i iei motul acum la 1 anisor, i-l poti lua la anul, cand face 2 anisori sau cand face 3...ca eu asa stiam
Ema in principiu merge bine...mai pierd din clienti, intra bani mai putini, dar deocamdata vreau sa raman aici pana reusesc sa iau somaj..apoi ma reprofilez pe ceva cursuri ...ca doar nu voi ramane la curatenie o viata intreaga...sau cum ai zis si tu...poate fac ceva al meu..ca sotul tot ma bate la cap si tot studiaza lucrul acesta....
Getik si unde sunt pozele cu Ari? ca vreau si eu sa le vad
Elena sa poarte Razvi sanatos tricicleta...nici Stefi nu mai sta in carut de luni de zile ci doar in tricicleta...stie ca atunci cand mergem afara se duce direct la ea sa si-o ia ...sa vedem cum o sa fie cand vor incepe ploile si va trebui sa o duc la cresa
Gata, am ajuns la zi...mai e oare cineva pe aici la ora asta?!
Eu am chef sa mananc ceva dulce ca simt un amar in gura si imi vine sa dau la boboci..da' imediat ma culc si trece...
Na ca va dau eu carnanti pana cand vine Daniela cu cei pregatiti pentru Craciun ...apropo ia mai da si tu un semn de viata..ca acum te iau la bataie....hai fuguta
Revin ca am pus ceva poze cu Stefi...asa ca sa va treaca dorul de noi inca cateva luni de acum incolo
Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea
Picky_toto spune:
Cateva poze cu Stefi aici gasiti...cu mine nu prea ca eu am fost fotograful Sa va delectati..
Alexa ca tie uitasem sa-ti scriu....sau ti-am scris zilele trecute? nu mai stiu...Ti-am vazut pozele cu zuzele tale mici si scumpe ...doua frumuseti si asa peisaje frumoase sunt pe la voi Ce a crescut zuza mica sa va traiasca minunatiile; Tu cum te mai intelegi cu soacra?
Eu am mai vazut ceva poze, da nu mai stiu ale cui....
Mai e cineva prin zona? Daca nu va urez de pe acum noapte buna s sper sa ne auzim maine, dupa ce vin de lam unca
Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea
elena_adina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaMi hello dragele mele mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +7 AM IMPLINIT 1 ANISOR |
FELICITARI!!!!!!!!!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si frumos
Poze Razvanel
Happy-mamy
getik1 spune:
danami sa ti traiasca.
piky aici gasestyi poze cu ary, si bafta s aorganizezi cununia religioasa sa fie cu noroc si tot ceea ce este mai bun
http://www.totsites.com/tot/ariana-ioana
poze noi cu picea mea. vad ca si voi pe aici aveti probleme cu socri.of firar ei safie ca mie una mi au mancat sufletu. asa si eu m a cert cu al meu am auzit ca la mine este sindromul miresei sper sa treaca mai repede ca sa fie din nou liniste.
P.S. piky ms ca nea i adaugat in listuta de buburuze.
fetele din tara ce stiti de vaccinuri??? u lu ary vaca azi deabia iam vaccinu de 4 luni cumparat la voi cum stau treburile???? ca daca stam dupa DSP ne mai vedem copii vaccinati cand neom vedea ceafa. si nooapte buna ne vedem dimineata la cafea
getik mamika de
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti sa bem impreuna ,cine vrea perfuzabila servim ca-i moca,trabuce si vougue
adina sa stapaneasca sanatos tricicleta si multa bafta la agatat gagici in parc razvanelhai mami,o poza cu noua achizitie
picky in primul rand....am vazut-o pe pucacare e asa frumoasa,mai ales in rochita movpe masura ce creste tot mai mult seamana cu tine cu cu sotul delochihihihi..numai sa nu-i spui ca sa nu se supeream vazut si "jigodia"..ce tare..i-a crescut paruleu acum am 2 bucati care sunt la fel ca cel pe care-l aveam avul trecut,cel pe care mi-l lovise masina...baietelul e o caterinca de catel,iar fetita..ei bine,fetita s-a dus la baieti si a facut un puiut care are nici macar o saptamanasi ia-m tuns eu de data asta,dar cum nu stateau la doaman stilista...adica je,parca-s tunsi cu ciobulce??????? am vazut eu bine???FELICITARI !!!!!!!!!!!stiu cat de mult iti doreai bebe 2sa ai o sarcina usoara si un pui sanatos si cuminte cu care sa se joace Stefide abea astept sa veniti in tara..acum avem loc de joaca la pitice si loc pentru noi de gratarmultam fain pentru urare..stii ca vreau sa fac tort la comanda??dar unul ceva mai docheatda,da,da stiu ca m-am scrantit,dar ce sa-i fac??acum sa vad si cine se incumeta sa-l faca cum vreau eu
getik ce printesa frumoasa am vazutpentru socru nu stiu ce sa-ti spun,dar pentru soacre am conceput un program nou...o trimiti la c-ta ca am gradina mare si o mana de ajutor in plus nu stricareferitor la vccin..finutul meu a facut 7 lunite si fina i-a cumparat vaccinul de 4 luni ca cica,pana la finele anului sigur nu se da nimica moca
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
neata. cf fetele? o cafea cred ca beau cu cris nu??.
cris de soacra nu am treaba ca e in italia dar un socru betiv si dus cu pluta e mtult mai greu decat cu melita de soacra. Avem si noi o potaita care mereu face prosti si ari adora s ase uite dupa ea si cu tunsu ei deja am renuntat demult sa mai o tund undeva specializat asa ca o tund eu ieftin si practic.
si cu vaccinu asta e macar sa siu sa il cumpar si pe cel de 6 luni deacu. cum fac sa pun si eu poze fara sa pun linku?
ca nu imi dau seama mai am multe de invatatsi e tare greu
poop
getik mamika de