**Buburuze de 2009 in actiune (25)**
Raspunsuri - Pagina 16
getik1 spune:
neata fete cf? eu ma lupt de dimineat cu micuta urlatica[ary] nu stiu ce are si ma mai dispera si tacsu
piky eu nuam cum sa vad ppozele si cu leaganu gasesti si la mine unu daca vrei
cris miru ce prosti a mai facut???
va pup si vb diseara ca acu ma duc la demolari
va pup pe toate
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
nicuratze spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela sau daca il aud ii dau rasp evazive, daca e el entuziasmat de ceva eu ma fac dezamagita....ca sa vada cum e, pt ca omul pana nu gusta nu stie ce e si cum e...sadica nu???? |
Esti tare de tot!!!O sa aplic si eu.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
nicuratze spune:
Buna seara mamici,
LAVINIA,SIMINA,ANA,EMA,CRIS,PICKY,multumim.
CRIS,e buna ideea cu lista,chiar ma gandeam sa caut printre hartiile de la munca,ca ma invatasera unii la un curs graficul lui gandt cica..acolo ziceau sa faci un tabel saptamanal cu ce ai de facut si ce e mai urgent...ce e nostim ca eu nu apuc nici cafea sa-mi fac,abia pe la 15.00 respir si eu,si nici prea multe nu fac..
PICKY,am fost la Corbu cu cortul,a avut sotul dambla ( acum mi-am adus aminte sa-mi cer scuze Cris,ca nu te-am sunat,dar nu ne-am miscat de acolo). Ce nu mi-a placut mie ca Andra nu stie inca sa mearga,si era tot timpul pe jos cu manutele,si apoi pe mine..am fost 4 zile pline de nisip amandoua..oricum la anul o sa fie perfect
GETIK,v-am votat,mai demult,dar iti zic acum,sunteti doua frumoase,sa ne zici daca putem vota mai des.
PICKY,fata ta e minunata,e super poza asta:
http://family.webshots.com/photo/2724621440104436114WUIzyc
si alea in rochita mov sunt mortale
( sa stii ca am chelit fata cu folos,sa vezi ce par des are acum,si s-a blonzit)
GETIK,am admirat si eu printesa,am tras cu ochiul si la botez,ce micuta era!
CRIS,cam putine poze,am vazut printesa mica si bulanoasa si in chilotei sexi...ce facea in sifonier,dezastru?
Va pup pe toate,sper sa intru si eu mai des.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
alic spune:
buna seara fete dragi!
sa stiti ca nu v-am uitata, chiar am tras din cand in cand c=un ochi pe-aici...ai-acu am poposit oleaca sa va scriu ca sa-mi fac simtita prezenta
n-am mai scris ca am fost prinsa tare cu naty, c-un nenorocit de microb care ne-a dat batai de cap, a facut o enterocolita acuta, o diaree infectioasa de am tras la greu....si cel mai rau e ca am avut antibiotic 8 zile ...si-acu incerc s-o refac intr-un fel cu probiotice...
in al doilea rand, din cazua asta si de griji, am ramas in urma cu scoala de soferi, si cu sofatul si cu invatatul, tot sper de la zi la zi ca voi avea mai mult timp de alocat pentru teste si nu prea-mi iese...si uite-asa, trec zilele
in rest, naty e un duracell, de trei sferturi de ora a adormit si ea, dupa ce m-a calarit, muscat, piscat si tot ce-i mai trece ei prin minte; nu stiu ce-i cu atata energie, parca am bagat cifeina intravenos
despre concediu cred ca v-am zis; daca nu, am fost la bulgari si cateva zile la eforie si la lacu rosu...iaca si poze:
http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/PrimulAnLaMare#
in setul asta, am fotografiat si chelioasa
http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/UnAnSi3Luni#
va pupam pe toate!
ma duc sa citesc!
pana atunci sanatate multa lui Vladut...si revenim!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
alic spune:
Ema, ati tuns motatul? vrem poze!
Picky, normal ca tu n-ai sa tunzi asa o pletosica frumoasa! la noi intr-un fel se impunea, dar deja a crescut 4 mm, deci suntem pe drumul cel bun!
si pe mine ma intereseaza intarcatul, desi inca nu ma grabesc
ps: ai o mumoasa de puca!
Cris, 6 ani? sa va fie de bine! si multi fericiti de-acum incolo!
cu ce te ocupi la bazar mai exact?
Getik, votat! spor la pregatiri!
sa va traiasca printesa!
Anna, sa stii ca si naty se tine mai mult de noi de cand a fost bolnavioara, plus ca se sperie cand bate cineva la usa iar cu foamea, poti s-o mai spui o data! e haplea curat!
ma bucur ca Vladut e bine!
Lavi, off Rareselul mamei...ce faceti? am tot vazut ca de-o perioada tot trage saracutul, oare n-ar fi bine sa vb cu dr poate iti recomanda un tratament pentru imunitate?
multumesc pt complimentele din album
Reby, un puuup mare sa se faca Rebekuta bine! si tu mami, la fel!
Simina, cred ca-ti eram datoare la o intrebare mai demult...sau poate ma insel?
Simi, cum n-are par? adica e cheliuta? eu cred ca se gasesc cateva firisoare...daca nu, o sa faca nana simulare
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,perfuzabile pentru cine doreste..cine pofteste,trabuce si vougue (asta e cu dedicate pentru cuscrela-mea care lipseste nemotivat)
elena tehnica emei sa stii ca da roade am aplicat-o si eu si cand era el emtuziasmat,eu puneam boticul de indiferenta si el se uita ca curca-n lemne ca nu intelegea ce s-a intamplateheeeeeee,eu am zis sa te iau mai usurel,dar vad ca tu te arunci deja la tabelosul de 1 saptamana..cred ca e cea mai buna inventie care o stiu aia cu planul pe o saptamana si prioritatile,si fara sa sari nimica din ordinea listeiesti propriul tau sef si sa vezi ce fain epoate la anul veniti pe la noi lasam fetele sa se joaca in groapa cu nisip,ca apoi le dushulim cu apahihihihi..nu erau chilotei aia,ci o fasie dintr-o rochie de-a mea pe care o cara dupa ea prin casa..si cum era cald si am lasat-o la peleul gol,i-am improvizat o fustita de tarzan
alictuuuuuuuuuu,iti dai bataita ..de ce ai tuns fata vazut pozicile de randul trecut cu mica zambareata dar tot am tras cu ochiul si acumaofffffff pui mic sper sa-si revina repede si tu daca ai inceput sa conduci,stai linistita ca sa ceva nu se uitamultam fain pentru urarepai cu ce sa ma ocup pe acolo???donatii si achizitii uneori http://bazar.desprecopii.com/catalog.asp?catid=553&show=current&startcount=21&endcount=40&page=2
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
neata cris eu tin de urat la [cefea]
piky intrun final am reusit sa vad pozele este suerba picea
cris cine e cuscrela??
nicuratzese poate vota zilnik http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/un-mik-arici-225
multumim frumos pt voturi
alic frumoase pozze
va poopik si vb diseara mai mult
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
cris_82 spune:
getik cand o sa vezi un ditamai carnatoiul aicea,sa stii ca e opera cuscra-mii
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Picky_toto spune:
Neata
Poze cu leagalul fetei mele gasiti incepand de aici ...asa sa-l laud si eu pe al meu sot ca s-a tinut de promisiune...ieri Stefi s-a dat toata dupa-amaiaza in el...deh a profitat ca azi ploua...si aveam in plan sa mergem la pizza in centru...iar daca nu se oprosete ploaia trebuie sa fac eu pizza si nu am nici un chef..nu ma simt in stare. Toata noaptea mi-a fost rau, imi venea sa vars, ma lua cu lesin, cu calduri si cu dureri puternice de burta, iar Stefi baga picioare in burta mea la greu...ca avea bazdaci ...iar acum inca persista starile de greata si sufocare. Pe noapte m-am dus de vreo 10 ori la toaleta, motiv pentru Stefi sa planga...ca are radar nu gluma...cum plec eu de langa ea cum simte si se pune pe un plans...nu conteaza ca e tacsu langa ea si incerca sa o linisteasca...daca mami pleaca e jale...iar cand apar zice cu o usurare "mama" de ma topesc. Nu stiu cum o sa fie mai tarziu..nici nu vreau sa ma gandesc inca.
Pe Stefi se pare ca o ia si o raceala...ca de vreo 3 zile am observat ca e ragusita, mai tuseste din cand in cand si atunci cand plange se aude cum o tine in gat...cred ca acesta e si motivul pentru care nu prea imi mai mananca
Cris multam de idei, timp sa am sa le fac..., da, am vazut si eu sunculitele..dar e o scumpa cu ele..
Ema mac in lapte?! da' stiu ca macul nu prea e grozav...e ca un drog...sau ma insel?!
Getik de ce nu poti vedea pozele?
Nicuratze e frumos la Corbu? ca am inteles ca multi s-au reprofilat spre Corbu si Vadu...asta pana cand nu le trece la prosti prin cap sa nu le "modernizeze" ca pe Vama...Eee oricum din poze se vede ca Andra nu a avut probleme cu nisipul.....Stefi are oroare de nisip Pai paca avea parul des si lung ...arunca ceva poze noi cu ea sa o vad...oare trebuie sa o tund si eu pe Stefi? multumim de vizionat pozici
Alic ai mai dat semen de viata??? Ti-am admirat pozele la albinute si m-a socat cand am vazut-o pe Naty cheala...dar cum ai zis si tu...ai avut poate motive. Cand am vazut pozele din concediul vostru, am crezut ca sunteti la mare, la noi...si ma minunam ce frumos este..pana cand am citit ca ati fost la Bulgari...ma bucur ca v-ati distrat bine. Offf mititica, imi pare rau...refacere rapida. Dar ce se intampla ca am tot auzit de multi bebei cu enterocolita...e vreun virus?! Nici eu nu ma grabeam cu intarcatul...dar e un motiv mic la mijloc multumesc de vizionat pozicile
Cris transmite-i lu' cuscra-ta ca am pus-o pe lista neagra....o pun absenta...asa ca Danielo daca ma citesti ..ia arunca macar doua cuvinte pe aici...hai ca vara e pe sfarsite si tu nu ai dat un semn...;ce nu iti ajunge atata distractie si plimbari?! imi e dor de tine
Getik ai reusit sa-mi vezi pozicile? ma bucur si multumesc de vizionat
Anna voi ce mai faceti?
Bamsy nu mai dati nici un semn de viata?! Hai mai intra si tu
Isis tu nu ai intrat deloc pe la noi...Anna ce se mai aude cu prietena ta?!
Lavinia voi ce mai faceti? cum mai sunteti?
Reby voi? te simti mai bine?
Alexa ce-ti mai fac zuzele?
Ssabrya, Mara, Deea, Andreea, Dana (cum te ai simi?), Ana, Ramona, Yioanna, Carina, Buburuza, Simina, Mada si restul de fete....hai mai fetelor mai dati cateva semne de viata...ne e dor de voi
De abia m-am chinuit sa termi de scris, ca Stefi vrea numai la mine in brate....iar mie imi e tot mai rau....dar trebuie sa ma mentin pe picioare...ca am de calcat.. si nu vreau sa le aman....
Va pup si merg sa ma apuc de treaba...parca prevad ca Stefi o sa-mi stea lipita de picior....acum e la mine in brate si ma cauta de tatzi....lapte la sticla nu vrea...
Mami de printesuca mica si iubita... in asteptarea surprizei
Buburuza mea
Povestea Stefaniei
elena_adina spune:
si de la noi!
Intru si eu pe fuga ca doarme teroristul mic si pot scrie si eu cate ceva.Cand vede ca stau la calculator,vine si are ce trage de mine sa-l iau in brate sa scrie si el .
Noi,toata ziua plimbari.Cand se trezeste,primele cuvinte sunt "pa-pa,bum-bum" tradus sa plecam cu masina ,e un smecher.
Picky gata,are Stefi leagan personal?e fain ca ii place in el,Razvan urla de zici ca-l taie cineva cand in asej in el.Faine pozicile,e atat de duuulce!!
Insanatosire grabnica!
cris pentru cafea,ce face Miru?
alic vazut Naty cu cheliuta,nu te simti ciudat cand o vezi cu cheliuta?si eu mi-am propus sa-l tund pe Razvan ca are un perisor atat de moale si rar,dar cred ca va fi foarte ciudat dupa .
nicuratze
Am plecat sa pap ceva ca dupa ce se trezeste bebe plecam in vizita la nasi. la voi toate!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"