**Buburuze de 2009 in actiune (25)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara,

ANNA,multa sanatate lui Vladut,asa tare m-am intristat,mi-amintesc ca si Radu a fost speriat de doctori cam un an dupa ce a avut de-a face cu spitalul.

PICKY,,sunt aici,citesc de cate ori apuc,dar nu apuc sa scriu la fiecare in parte,cum mai e la munca?Si eu vreau sa mai vad poze cu voi.

LAVI,sunteti niste frumosi!(cine era pustoaica frumoasa care-l dadea in leagan pe Rares?)

CRIS,,multumesc,adevarul e ca nu ma organizez deloc bine,chiar am inceput sa-mi fac seara la culcare reprosuri si sa promit ca a doua zi va fi mai bine.

EUMADA,sa aveti concediu placut!

GETIK,bine ati venit printre buburuze!

EMA,aproape peste tot is probleme cu "jumatatile",mie mi-au venit nervii pe al meu ca a renuntat la o iesire la munte in week-endul trecut pentru ca nu a venit nimeni dintre prietenii lui cu el,doar cu familia lui nu se distra

Va pup pe toate,o noapte usoara.

Scuze ca nu am pus pozele de la mare:
http://family.webshots.com/photo/2936240570104632977HkMGeW

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Seara buna fetele!
Noi suntem tot mai bine, mancam aproape ca inainte deci sunt si eu cu moralul inspre bine, deja era si cazul dupa 2 saptamani de raceala.
Cris unde zici tu mama ca le e mai "bine" acolo le punem sa fim sigure ca se simt bine si in largul lor...multumim de complimente, m-ai facut sa , as maivrea sa dau din burtica jos dar poate ma apuc si de sala si atunci voi mai slabi umpic, voi sunteti si mai frumoase
Picky multumim de complimente, vreau si eu sa vad pozici cu voi, oricum sunt convinsa ca sunteti frumoase ca de obicei, dar vreau sa vad chiar si o pozica cu voi numai sa-mi treaca dorul
Madachiar de ce esti moderata? De cand ai luat avertismentul?
Anna imi pare tare rau ca ati ajuns in spital cu Vladut si imi pare tare rau ca a ramas cu7 fria de spital...stiu cum e sa-ti vezi puiul neajutorat, sunt asa dependenti de noi si de multe ori nu stii ce sa faci cu ei, la fel am patit si noi acuma cand a fost bolnav Rareselul, tusea de-i zburau ochii din cap, pana vomita si nu stiam ce sa-i fac, plangeam langa el ca altceva nu stiam ce sa fac, bine ca s-a facut mai bine si a inceput sa manace, din suflet va dorim insanatosire grabnica si tu sa treci cat mai repede peste acest episod urat.Multi si la Vladut si mai multi
Elenamultumim ..pustioaica frumoasa este sora mea(multumesc , pe care o iubesc mult mult de tot si care in ultimul timp imi lipseste f mult, a fost la faculta in Timisoara, apoi a fost prin tari straine cu facultatea.Acuma a terminat faculta iar din septembrie pleaca in Brazilia, si-a gasit de lucru acolo si sta un an de zile....si ma bucur pt ea si nu ma bucur, imi lipseste enorm, iar Rares o iubeste f mult.Desi a vazut-o mai rar, cand e prin preajma sora mea e tot dupa ea, nici pe mine nu ma mai baga in seama, o vrea doar pe ea, simte ca-l iubeste enorm...off ce-mi va lipsi, dar ma gandesc ca e spre binele ei...in ceea ce priveste jumatatilemai bine ma abtin! Am vazut pozicile cu voi de la mare prin alte partisunteti minunati toti si se pare ca v-ati simtit minunat la mare.Am vazut doi fratiori care se inteleg super.Va trimitem multi pupici
Va doresc o noapte buna si linistita!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,avem azi si perfuzabile,trabuce cubaneze si vougue

elena fi atenta la ce scriu acuma ca da rezultate..dimineata la cafea iai o coala de hartie si un pix si incepi sa treci tot ce vrei tu sa rezolvi in ziua respectiva..frumusel una sun alta cu liniuta in fata si daca se poate sa nu te sperii ca se face ditamai carnatul pe listoi..seara,daca ai rezolvat mai mult de jumate,esti cea mai tareai sa fi surprinsa sa vezi ca timpul e mult mai bine organizat si iti stii si obiectivele pe ziua respectivaideea e sa nu te grabesti,ci sa le faci calm si binedaaaaaaaaaaaa,cunosc problemaasa pateam si eu ca nu intelegea conceptul de familie ca nu ne trebuie pe cineva coada dupa noi,dar acum a inteles ca am stat de vb cu el calm si raspicat ca sa ii intre in caphihihi..eu am vazut deja pozele de randul trecut,dar am mai tras si acum cu ochiul ca nu ma puteam abtine sa nu vad micii piticoti
lavi ma bucur ca in sfarsit aproape ati scapatfataaaaaaa,tu chiar te ti bine mai ales ca ai si nascut,da???ai vazut pustoaicele din ziua de azi??majoritatea arata de 20 si ceva de ani si ele nici macar 16 ani nu auasa ca noi sa ne mandrim ca aratam chiar binema bucur pentru tine si sora ta ca va intelegeti asa de bine si ca raresul e topit dupa ea..pana nu pleaca eu iti propun sa iesi oleaca la plimbare singurica cat inca mai ai ajutor ..face bine la suflet si ai sa vezi lumea cu alti ochi mai buni si uiti de probleme si griji

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Lavi-ma bucur mult ca Raresel e mai bine.Sa dea Dumnezeu sa nu mai tuseasca asa niciodata!Felicitari ptr sora ta si nu fii trista ca pleaca caci e spre binele ei.
Mada-concediu placut!
Anna-ce rau imi pare sa aud prin ce ati trecut.Saracutul Vladut .Asa stau lucrurile in spitalele noastre mai mult traumatizeaza copilasii.Bine ca sunteti mai bine.Te asteptam cu vesti.
Elena-ai niste copii f frumosi.Cat despre soti-al meu a anulat o iesire in oras pe motiv ca erau doar noi trei fara prieteni.Asa ca
Alexa-mi-ai facut un dor de munte cu pozele de la Slanic..........Eu sunt innebunita dupa munte.Desi stau la 35 km de mare de 2 ani n-am facut o baie in mare.....
Cris-bune sfaturile ptr Elena-le voi aplica si eu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

[quote]citat din mesajul lui Picky_toto

Salutare,

Dana felicitariiiiiiiiiii!!!!!!!!!sa-ti dea Dzeu o sarcina usoara si un bebe sanatos....ma' da multe sunteti cu bebe 2 sau bebe 3....cand trebuie sa nasti? Bia simte schimbarea??? Eee, ce vrei si tu, isi mentine si ea silueta...Ce mare s-a facut si Bia si ce frumos se jucau in piscina si nisip..vad ca nu are probleme cu nisipul...si sa stii ca arata foarte bine la kg...aveti si solar de rosii?! super

Ema eu sper sa va rezolvati problemele si sa nu se ajunga la o despartiere...E de inteles ca nici el nu trebuie sa compare relatia/casnicia voastra cu relatiile din trecutul lui, ptr ca nu toate sunt la fel... si da e drept ca Ro nu se compara cu alte tari, ex Be, dar totusi asa cum este ramane tara noastra...acolo avem familia, rudele...suntem romani... iti urez sa ai puterea sa treci peste toate suferintele si sa luati decizia cea mai buna si multi lui Darius...care e mai vorbaret acum...da' cu somnul cum stati?!

Lavinia si mie imi e tare dor de voi, dar din pacate timpul nu prea e prietenul meu...vazut pozele, ce mare s-a facut Rares si frumos...iar tu arati bestial felicitari

Cris, multam de cafea...ai si ptr mine una fara cofeina?! Mai, mai si ce domnisoara am vazut eu in poze....tare bulanaosa si bucalata....mandra tare in rochitele ei frumoase...auzi dar stii pe cine nu am vazut in poze?! pe vestita omida....

Getik si Ariana bun venit in clubul buburuzelor. Te astept sa nu spui mai multe despre buburuza ta si sa ne dai datele ei de nastere sa va trec in listuta

Anna refacere rapida lui Vladut...cum mai sunteti? apropo ce vroiam sa te intreb..tu il mai alaptezi?!

Stiti ce am realizat eu?! Ca nu au mai intrat de mult pe la noi restul fetelor..Reby, Alexa, Bamsy, Deea, Ana, Yioanna, Andreea, Alic, Daniela, Mada, Simina, Carina, Elena, Ramona, Nicuratze(am vazut-o doar in fuga) si restul de fete...inteleg ca e vara...si vacanta dar chiar asa nu mai dati nici un semn semn pe la buburuze????!!

Va pup pe toate si ne mai auzim cand am timp.....acum trebuie sa ma cert cu soata...ca deh am gura mare...

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

[/quote

ariana este nascuta pe 29 decembrie 2009. a avut 2500de gr la nastere a fost prematura:(( am nascuto prin cezariana ca altfel nu puteam:((acum are 7 luni 2 dinti jos si un caninut sussi acu ne luptam cu un alat canin sus.
as vrea sa te rog daca vrei sa imi spui si mie cum se pun poze si filmulete. va pupik si ne auzim diseara. ca ary plece cu mami sa imparta invitatiile pt nunta

va pu[ik

getik si mika mea minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici
urez bun venit fetelor noi si La multi ani! sarbatoritilor....stati calme ca eu nu ma ambalez repede....stau, rumeg si dupa iau hotarari....vad ca si-a revenit...cred ca a realizat ca a sarit calul...oricum sambata a fost la GL si s-a intors racit bocna...ca de...el a zis ca vrea sa se duca singur ca sa isi bage AC la masina si asa de bine l-a bagat incat e praf acu...Dumnezeu nu da cu parul
pe fuga va si pup si va urez concediu placut celor care pleaca, lavi...e ok la mare, daca faci abstractie de multe si daca ignori mitocania chiar e ok...eu una asa am facut, am vrut sa savurez fiecare clipa, asa ca nu te lua dupa toarta mea....asaaaa....si acuuuuu sa va zic....inainte sa plecam spre Beljica ne-am hotarat sa taiem motul plodului, bunnn, am vb cu nasii si ce credetiiii....ieri dupamiaza nanuta lui ma suna ca...hai s-o facem maine ca noi plecam si nu stiu cand ne intoarcem....asa ca acu is contra cronometru...azi avem taiat de mot...asa ca acu va pup si revin eu maine, sper sa va zic cum fu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ema- distractie placuta si spor la pregateli!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

am reusit sa pun cateva poze cu ary sau cum ii spunem toata familia arici va pup si vb diseara
http://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Eu sunt cam ocupata..m-am bagat la bazar si imi mananca timp nu glumadar tot trag cu ochiul aicea si ma tin tare sa nu raman in urma prea mult

simina teorie si practita testat pe mine si nu numai,si care da rezultate garantateasa imi facem eu planul de bataie cand lucram si mergea treaba ca unsa,ba imi mai ramea si timp berechet
getik offfff mam lor e canini..seara inainte de culcare cu juma de ora eu aplic o doza de 2,5 ml nurofen si o mai calmeazaca si noi tot la capitolul canini si masele suntema cui nunta???a voastra???eu nu pot sa vad pozelema arunca in contul meu de pe picasa iar filmuletele le descarc pe youtube unde mi-am facut si un cont
ema vaiiiiiiii tu ce razbunatoare esti...ai mila de saracul omlasa ca va impacati voidistractie placuta la motz,si te asteptam cu pozici si povesti de la petrecere

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

era vb de nunta mea iti povestesc mai tarziu ca acu a inceput concertu lu ary

Mergi la inceput