**Buburuze de 2009 in actiune (25)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti sa ne trezim la o ,perfuzabile pentru cine are nevoie,trabuce de cea mai buna calitate [jamaica si vougue

ary,pui mic..ce s-a intamplat de plangi ??is zi cum arata invitatii le lu' mamisi pe cand nunta??nu de alta dar sa facem galerie pe aicea

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata cu cine beau si eu cafeaua la tigari nu ma inscriu ca nu fumez .
invitatiile sunt ff dragute daca o sa am cu ce fac le fac poza.
pe 28 august avem nunta si eu nu mai pottttttttttttttt vreu sa treaca odata

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

ce frumoseu pe 28 august fac 6 ani de casniciesper sa aveti vreme frumoasa si distractie pe masura

BAZAR

Mergi la inceput

si eu sper si sa treaca mai repede ca nu mai pot
mi sa lkuat cat ma cert cu al meu sntu ff agitata si ma cert cu el si bani parca acu nu mai ajung sper sa trec cu bine

getik mamika de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Sunt si eu prin zona..ptr putin timp ca plec la munca..
V-am citit, dar nu am timp sa respund la fiecare in parte...o voi face mai tarziu sau maine
Poze cu Stefi va voi arata cand voi avea timp sa pun pe site...poate azi, maine...

Aveti idee de intarcare?? Cum se face? Ma gandesc ca in cateva luni, prin toamna-iarna sa o intarc...deh trebuie sa las ceva rezerve ..si nu stiu cum sa procedez...ceva sfaturi?!

Copii vostri arunca cu mancare pe jos, sau dupa ce papa/bea arunca castronelul/farfuria/canuta/sticla?! A mea face de cate ori pune mana pe ele si daca nu, le mai si scoate din sertarul ei de la bucatarie si le insira prin toata casa.

Am vazut pozici...fetelor ce le-ati facut bebeilor de i-ati chelit???? Eu nu as putea...nu ma lasa inima...

Las' ca scriu mai multe mai tarziu sau maine..Acum trebuie sa ma pregatesc sa plec la munca..si nu am nici un chef.....e si rece afara...Stefi vad ca a inceput sa tuseasca...deh schimbarile de temperatura...

Va pupic si imi e tare dor de voi..

PS: Cris multam de cafea...Getik am sa-ti trec datele in listuta cand revin la pc sa va scriu mai multe...felicitari ptr nunta si casa de piatra..Anna sanatate lui Vladut..da' las ca va scriu eu mai multe ...

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici
multumim de urari ....fu bine in mare, am fost doar noi, familia ...revin eu si cu foto cand ajung acasa la Beljica. bestia a ales asa....un lantisor de-al meu de aur, ceasul lu tatsu si o bancnota de 500 lei de la bunicasu...n-ai treaba cu el. a primit o gramada de cadouriiiii...eu nu primesc atateaaaa. cam atat...deci fu bine in mare...acu trag concl ca mei bine sa faci tot din scurt, fara prea mult timp la dispozitie decat sa te intinzi cu pregatelile.
getic...relax mama...suferi de sindromul miresei...ti se pare ca totul e un haos, ca nimic nu e cum trebe, ca nimeni nu te intelege, ca pe nimeni nu intereseaza, ca esti singura care se agita, etc...n-am anul de cand am trecut si eu prin aproximativ aceeasi faza ai sa le treci cu bine, ca altfel nu are cum sa fie...nervi tari si mult calm
cris fata draga nici daca imi doream nu iesea asa de bine...are viroza respiratorie...doamne ce sadica sunt...azi a fost la medic...asta e...la mine functioneaza o chestie malefica, ca sa ii zic asa...daca cineva la care eu tin mult si apropiat mie imi face parca intentionat ceva care ma afecteaza i se intoarce inzecit...a sa fu si acu cu AC...i-am zis din start sa nu il puna ca ma baga in spital, eu sunt sensibila la asa ceva, sa puna dezaburirea, sau eco....el nuuuuu, ca face el o chestie si va fi bine....bineeeee, a facut chestia aia asa de bine incat 3 zile am fost lemn...muci, gat, dureri de cap....cand a vazut s-a calmat, dupa a fost faza cu GL...ca el pleaca singut sa puna AC....a fost, a pus AC si acu boleste

Mergi la inceput

ema nu mai fi rea lasa omu mai usor e barbat asa ca GRESESTE
eu da ai dreptate cu nunta dar tre sa trec ms de sfat su pup

getik mamika de

Mergi la inceput

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/un-mik-arici-225
va rugam ne votatii si pe noi??

getik mamika de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Va citesc, dar nu mai reusesc deloc sa si scriu. Tot incerc sa pun casa in ordine, dupa concediu si spital, cand m-am reintors acasa ma astepta un munte de lucruri de spalat, o dezordine coplesitoare...zice ca trecuse razboiul... Nici acum nu am reusit sa spal totul, am pus cat de cat lucrurile la locul lor, dar am de smotru, sa spal bucataria, baile, casa toata...si daca ati stii cat imi doresc sa-mi vad si eu casuta luna Vladut e numai dupa fundul meu, ce era si inainte, dar acum dupa spital, nici sa fac dus nu mai pot fara sa stea langa mine..asa ca treburile casnice merg tare greu cu el.
Mi-am amintit, in spital aproape toti copilasii care aveau enterocolita erau veniti de la mare direct in spital, cica de la apa marii.

Getik1, bine ai venit. V-am vazut in poza cand v-am votat, ai o minune de fetita! Felicitari pt nunta, sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bune!
Ema, felicitari pt petrecerea de mot, ma bucur ca a iesit totul bine, asteptam poze! Sanatate sotului, sa se refaca rapid!
Picky, eu nu l-am intarcat pe Vladut, la toamna vreau, dar ma gandesc cu groaza la moment, cat o sa mai planga tzatzodependentul meu.
Cris, ce mai face Miru? Mai e tero? Mai povesteste-ne despre ea
Lavi, ma bucur ca si-a revenit Rareselul, ce ati mai tras si voi, offf, mititelul. Te inteleg ca esti trista ca pleaca sora din tara si a mea e plecata si mi-e tare dor de ea. Si nici cand vine nu apuc sa recuperez timpul in care nu am vazut-o, mi-as dori sa mai avem niste zile ca inainte, in care sa stam de vorba de dimineata pana seara numai noi, fara alte griji...
Simina, si mie imi place mult la munte, eu am avut ani buni in care nu am vazut marea, dar muntele nu ne lipseste nicodata, mereu dam o fuga macar de wkd. Ce-ti mai face puiutul? Mai spune-ne ce nazdravanii mai face.
Nicuratze, am vazut pozele, sunteti tare tare frumosi, iar cei mici sunt adevarate minuni

Sa va spun ca Vladut a inceput sa manance, dar nu ca inainte si mai mult, are o foame...ma ia de mana si ma duce la bucatarie sa-i dau papa, si nu se multumeste cu fructe sau maruntisuri, el vrea mancare gatita dimineata, la pranz si seara, cred ca o sa-mi manance si urechile

Va pup

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

in sfarsit oleaca mai libera

getik a zis bine ema de sindromul mereseiparca nu mai ajunge timpul si nici banii,nu-i asa??dar ai sa vezi tu cat de frumos o sa fienervi de otel si calmmmmmmmmmcat cuprindesi am vazut si mica printesa
picky eu ma abtin la partea cu intarcarea,ca i-am dat laptele cu biberonul de la nici 2 lunidar,e mare maestra in a insira vesela prin casa si dupa ce se satura de apa sa spele cu restul pe josiar cu mancarea sa-mi redecoreze bucatariadar suntem la programul intensiv de bunele maniere si de cate ori face cate o tampenie cu toate ca i se spune non-stop ca nu e voie sau nu e frumos ce face..o mai primeste si meste manute..asta din urma vad ca da rezultateP.S.. uite ca eu nu am nici cel mai mic gand sa-mi cheliosesc sectoristaspor la treaba si te mai asteptam
emoooooooo ce femeie sadica esti frateeeee..mai iarta-l si tu ca e si el omma bucur ca a iesit party-ul bine cu toate ca a fost contra conometrunu degeaba e baiatul lu' tati si mami..a stiut el la ce sa se arunce de pe tavahai si baga poze sa vada si ochiul nostru de babe curioase
getik de la mine aveti un vot
anna cel mai mult ma bucur sa vad ca vladut vrea sa pape lasa-l naibii de smotru ca cai nu-i convine sa puna mana sa facadaca mai e tero??frateeeee..si ben laden e mic copile socant de smart(stiu,mi-au murit laudatorii)si cine pune botul la ea il prosteste pe fata cu tupeu cum n-am vazut

BAZAR

Mergi la inceput