**Buburuze de 2009 in actiune (25)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti somnoroaselor la o ,perfuzabile cu nes,trabuce si vouhue ...acum sper ca v-ati si trezit,da????

dana sarcina usoara mamico si un bebe sanatosca sa nu mai spun de semnatura..dementialaa..imi place ca aeti un program asa incarcat cu plimbari si iesiri toata ziulicace mare si frumoasa s-a facut bubuvad ca-i place balaceala si nu-i e frica de apa maresper ca tu nu ai ganduri de tunsoare la printesa,nu???
getik bun venit in casa buburuzelorce nume frumos are printesa tada-ne mai multe detalii despre voi
lavi eu nu le-as da drumul pe mare,ci i-as pune la munca in gradina de la 5 dimineta pana se intuneca searace tare raresul si noi pana am evoluat ca sa zic asa,la soarec si omida...1 an de zile mi-a sechestrat tricoul meu preferat,ca ajunsesem sa nu-l mai spal in ultimul timp si saracul arata ca naibaaaaaaaaaaaca de obicei avem un rares dragalas foc si o mamica buna rau

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

LA MULTI ANISORI INAINTE Filip!!!!!!!!!!!! sa cresti mare si voinic puiule,iar viata sa-ti ofere numai ce-i frumos

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Dana felicitariiiiiiiiiii!!!!!!!!!sa-ti dea Dzeu o sarcina usoara si un bebe sanatos....ma' da multe sunteti cu bebe 2 sau bebe 3....cand trebuie sa nasti? Bia simte schimbarea??? Eee, ce vrei si tu, isi mentine si ea silueta...Ce mare s-a facut si Bia si ce frumos se jucau in piscina si nisip..vad ca nu are probleme cu nisipul...si sa stii ca arata foarte bine la kg...aveti si solar de rosii?! super

Ema eu sper sa va rezolvati problemele si sa nu se ajunga la o despartiere...E de inteles ca nici el nu trebuie sa compare relatia/casnicia voastra cu relatiile din trecutul lui, ptr ca nu toate sunt la fel... si da e drept ca Ro nu se compara cu alte tari, ex Be, dar totusi asa cum este ramane tara noastra...acolo avem familia, rudele...suntem romani... iti urez sa ai puterea sa treci peste toate suferintele si sa luati decizia cea mai buna si multi lui Darius...care e mai vorbaret acum...da' cu somnul cum stati?!

Lavinia si mie imi e tare dor de voi, dar din pacate timpul nu prea e prietenul meu...vazut pozele, ce mare s-a facut Rares si frumos...iar tu arati bestial felicitari

Cris, multam de cafea...ai si ptr mine una fara cofeina?! Mai, mai si ce domnisoara am vazut eu in poze....tare bulanaosa si bucalata....mandra tare in rochitele ei frumoase...auzi dar stii pe cine nu am vazut in poze?! pe vestita omida....

Getik si Ariana bun venit in clubul buburuzelor. Te astept sa nu spui mai multe despre buburuza ta si sa ne dai datele ei de nastere sa va trec in listuta

Anna refacere rapida lui Vladut...cum mai sunteti? apropo ce vroiam sa te intreb..tu il mai alaptezi?!

Stiti ce am realizat eu?! Ca nu au mai intrat de mult pe la noi restul fetelor..Reby, Alexa, Bamsy, Deea, Ana, Yioanna, Andreea, Alic, Daniela, Mada, Simina, Carina, Elena, Ramona, Nicuratze(am vazut-o doar in fuga) si restul de fete...inteleg ca e vara...si vacanta dar chiar asa nu mai dati nici un semn semn pe la buburuze????!!

Va pup pe toate si ne mai auzim cand am timp.....acum trebuie sa ma cert cu soata...ca deh am gura mare...

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

intru un pic cat doarme brotacimea sa,ca pe urma plecam la plimbare si sa-i iau rochita pentru la nunta

picky am cafea pentru toate gusturile..hahaha..pai o tine blat,numai seara la culcare o iubeste,ca in rest o arunca in patutin schimb,plimba soarecele ala cu premergatorul
De unele fete mai stiu...de exemplu cuscra-mea e toata ziua calarita de giner-miu si a fost plecata:ba la mare,ba la munte sau mai nou pe la taraasa ca o scuzam momentan,dar sa nu o arda prea mult cu parul in soare ca o penalizam
despre mada stiu ca eva a fost cam maraita ca ii ies dintisorii,dar mai intra din cand in cand
simina e si ea pe aicea,numai ca piticul o alerga non-stop si cere multaaaaaaaa atentie
stiu ca adina era si ea pe aicea,cand prinde moment liber intra sa ne salute
ramona e mai mult pe la mama ei,si Bia doarme noapteasi papa si vorbeste..a crescut si e fetita mare,dar nu prea are cum sa ajunga la pc ca nu-i pe acasa
si nicuratze e suprasolicitata de andra si raducu si au fost si la mare,si scoate puii in fiecare zi la plimbare si seara cade la datorie...
dar sigur e de vina si timpul asta fain care nu te lasa deloc sa stai in casa si te trimite afara in parceu sunt exceptietrebuie sa muncesc cu calculatorul si nu pot sa stau departe de voi

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Aicea-s......da `ma mananca de energie asta mica.....toata ziua stam afara,,,in casa papa si somn.
Picki te dadusem disparuta.Acu` doarme guritza si intru....e frumoasa puca.
Ema nu te repezi.....si tu si el aveti dreptate.legat de litoral si romania...el mai putin ca are figuri si nu e corect.Stai calma ca poate totusi va iubiti.
Dana ai curaj cu bebe2.l-ati vrut sau a fost sa fie?
Imi pare rau de bubu bolnavioare/bolnaviori.E cumplit.
Eva are un vocabular destul de mare.Apa...stie despre ce e vorba ca vede sticla uc apa,papa si te duce la bucatarie,tata,mama si intinde bratele la respectivul,co-ca cinele si ham ham,oh oh..porcu` mu vaca,zice aplea adica haplea,ata la inghetata ca ieri am fost in parc si a vazut toneta si racnea ata ata de m-au lasat in fata la rand...clocla calu si incepe sa repete si sa imite.si multe altele...destule....maine plecam la mare...am auzit ca evreme buna si va fi...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici

ghaideti sa va trezesc cu o ,perfuzabile,trabuce si vougue

mada ce faci mama la ora aia la calculator??????nu ai somn??

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

nu-s io,moderatoru`.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Vladut doarme, e mai bine acum, a inceput si sa manance. Am revenit si noi azi acasa. Va spusesem ca imi vomita, nu am reusit sa-l stabilizez, vomita intr-una tot ce baga in stomacel, lapte sau apa ca altceva nu voia. Mi-a fost frica si vineri noaptea ne-am dus cu el la Victor Babes, ne-au internat si l-au bagat la perfuzii ca sa-l hidrateze, sambata si-a mai revenit, dar era f stresat in spital, nu putea sa doarma si nu avea chef de nimic, se trezea noaptea din somn din ora in ora si ma lua de mana si ma ducea la usa de la iesire sa plecam acasa, era teribil de agitat. Nu mai vomita decat f rar dupa crize de plans. Duminica la fel, era apatic si tot ce voia era sa plecam acasa. Doctorii nu voiau sa ne lase sa plecam si nu voiau sa inteleaga ca copilului ii face mai rau stresul de acolo. Pana la urma am plecat din spital duminica dupa-amiaza pe semnatura noastra cu ceva "scandal" facut de doctori, amenintari ca acasa o sa-i fie copilului mai rau si ca nu ne mai primesc inapoi decat dupa 4 zile de la iesirea din spital. In fine, din fericire am avut dreptate ca tot ce mai vomitase era pe fondul agitatiei si acasa nu mi-a mai varsat. Ne-am dus si am stat la socrii sa ma ajute sa-l pun pe picioare. El a fost din ce in ce mai bine, acum de vreo 3 zile a inceput sa si manance mai multa mancare solida. I-au facut analize in spital si nu i-a iesit niciun virus sau ceva care sa ne elucideze de la ce a facut gastroenterocolita cum au zis ei pe diagnostic.
Acum inca mai are frica de spital, nu mi-as fi imaginat ca la un copil asa mic sa se intipareasca atat de bine imaginea de acolo. Nu mai pot sa intru cu el intr-o farmacie, cofetarie sau orice magazin unde au angajatii halate ca se pune pe tipat si se zbate sa plecam de acolo. F traumatizant, nu stiu cand si-o reveni total mititelul.
La analizele de sange se pare ca i-a iesit o usoara anemie, acum nu stiu sigur, trebuie sa ajung la pediatra sa-mi zica ce si cum, ca in spital nu mi-au explicat.
La socrii am fost tinuti in puf, ne faceau toate poftele, dar nu mai puteam, nu sunt obisnuita sa-mi faca cineva tot, parca ma sufocau. E mult mai bine acasa.

Cam asta despre noi, eu inca mai stau cu frica sa nu mai pateasca ceva, nu stiu cand o sa ma linistesc. Va doresc sanatate, sa fie toti puiutii bine.

Pupici

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

buna fetelor!miam rupt din toate sa intru putin sa vad ce mai fceti?mie dor de barfa dar nu pot sa intru,e greu la tara iar eu seara chiar de nu ma culc repede tot nu pot sa intru ca sunt franta.....
asta mica fuge non stop si sunt mai mult sg acasa asa ca ...
e bine ok
avem 3 dinti jos si o marea si 2 susca la noi ies alandala si la toti face scaune moi
intelege tot dar face ce vrea ea ...ce mai cred ca cunoasteti tiparul
deja se trezeste asa ca las ceva poze noi si va pup si promit ca mai intru

http://picasaweb.google.com/alexandra769/VARA2010
http://picasaweb.google.com/alexandra769/SLANICMOLDOVA

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

mada dar de ce esti moderata??ce facusi mama??
anna offf,mititelulsper sa treaca repede fobia asta pentru cei imbracati in alb,si sa se simta mai bine vladutte asteptam cu vesti bune
alexa felicitari pentru dintisorite cred ca e greu ca si eu tot la curte stau,dar recunosc ca nu prea am treaba cu gradinaam vazut ca zuza mica e CHELIOASA ce treaba ai avut tu cu pletele ei??iar peisajul de la munte e superrrr

BAZAR

Mergi la inceput