Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
ALEXA1985 spune:
Buna dimineata!!!
Azi dimineata am fost sa imi recolteze si mie sange pt analizele de glanda, dar si cele gratuite. Trimiterea mi-a dato luni dimineata doctora. Ajungand acolo imi spune trimiterea aceasta e expirata de o luna si ceva. In loc de luna 07 a trecut 06. Acum astept sa le fac data viitoare cand voi face pt glanda, pt ca nu merg sa ma intepe iar, mai ales ca de fiecare data mi se face rau.
Azi nu ma simt prea bine, poate datorita si faptului ca dupa ce imi recolteaza sange sunt mai lesinata.
22+
amelia_ilie spune:
Alexa, ai grija cand mergi la recoltare de sange, ia-ti la tine ceva gen ice-tea (chiar ceai indulcit facut de tine). Mie mi-a spus asta o tanti de la spital cand ne-a recoltat sange pentru analizele de nunta. Sotului meu i se face rau cand vede un medic si ca de obicei la recoltare s-a albit tot la fata si mi-a lesinat de 2 ori pe patul acela. Eu n-am nimic, poate sa ma lase stafida si tot sunt vioaie dupa.
17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada_popescu buna burtici! In sfarsit am reusit sa intru si eu.Azi am facut morfologia si totul e foarte bine numai ca sotul e putin dezamagit ca nu e baiat( am o fetita de 3 ani si 8 luni).Am plecat cu stangul de acasa ca am luat amenda RATB pt ca am vrut sa mergem doar o statie(la noi nu aveam de unde sa ne luam bilete) , cu toate ca sotul insistase sa mergem pe jos eu am zis ca nu ,sa luam pana la prima autobuzul si niste nenorociti de controlori au tabarat pe noi.M-am suparat, am plans putin si cand am ajuns la doctor si m-am urcat pe masa surpriza aveam contractie, era prima data. Dar pana la sf e bine ca totul e bine si ca bebelina e sanatoasa. 21 saptamani si 6 zile |
mada, felicitari pentru bb-ita sanatos !!!
crede-ma ca tot ce conteaza e sa fie sanatos / sanatoasa, chiar daca e fata sau baiat este copilul nostru
in plus, eu am intalnit persoane care au avut pe toata perioada sarcinii si cand au nascut....... hooooop, fetita!!!
asadar, sanatate tie si BB-ului si sa ajungem toate cu bine la cele 40 de saptamani
20+
ALEXA1985 spune:
De obicei asa fac, acum insa am de luat tratament pt glanda si la 30 min dupa sa beau sau sa mananc. Asa ca nu aveam voie sa iau nimic pana nu luam pastilele.
citat din mesajul lui amelia_ilie Alexa, ai grija cand mergi la recoltare de sange, ia-ti la tine ceva gen ice-tea (chiar ceai indulcit facut de tine). Mie mi-a spus asta o tanti de la spital cand ne-a recoltat sange pentru analizele de nunta. Sotului meu i se face rau cand vede un medic si ca de obicei la recoltare s-a albit tot la fata si mi-a lesinat de 2 ori pe patul acela. Eu n-am nimic, poate sa ma lase stafida si tot sunt vioaie dupa. 17+ http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008 |
22+
ALEXA1985 spune:
Buna dimineata!!!
Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns? M-ar interesa concediul de risc maternal cu ce cod vi l-a dat medicul? Ce scrie pe spatele medicalului? As dori sa stiu ca sa imi poata calcula si mie cineva cat as lua daca as intra in concediu maternal.
Am intrebat si ieri, dar nu mi-a raspuns nimeni.
Va rog.
22+
diana.b spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Buna dimineata!!! Azi dimineata am fost sa imi recolteze si mie sange pt analizele de glanda, dar si cele gratuite. Trimiterea mi-a dato luni dimineata doctora. Ajungand acolo imi spune trimiterea aceasta e expirata de o luna si ceva. In loc de luna 07 a trecut 06. Acum astept sa le fac data viitoare cand voi face pt glanda, pt ca nu merg sa ma intepe iar, mai ales ca de fiecare data mi se face rau. Azi nu ma simt prea bine, poate datorita si faptului ca dupa ce imi recolteaza sange sunt mai lesinata. 22+ |
asa e, cand te duci la recoltare ia-ti cu tine ceva dulce... si eu sunt cam lesinata si slabita dupa ce imi ia sange, dar de fiecare data am la mine un covrig/un biscuite si ceva de baut ... asa imi revin!
eu urasc sa vad multimea de eprubete care o recolteaza
20+
amelia_ilie spune:
Si eu am vazut intrebarea Alexa, dar nici eu n-am idee, ca in 13 ani de cand sunt pe campia muncii n-am avut nici macar o zi de medical, de nici un fel.
17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
sunset_zuzi spune:
neata si de la mine ...astept weekendul desi mai e ceva pana atunci
Si fata mea ma loveste.... cateodata chiar serios de zici ca are adidasi cu crampoane
Doamne ai grija si de noi 21
gabriella1 spune:
'neata burtici
n-am mai intrat aseara ptr ca Adi mi-a luat incarcatorul de la laptop si l-a ascuns ....deveneam prea paranoica. La orele 23 sunam iar dr ...ca deh,n-aveam liniste.... si m-a linistit de tot ...nu mi mai face echo ca devin super paranoia .si bebe e super ok
Va multumesc ptr linistea pe care mi-ati dat-o
Gabriela
18+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"