Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Vad ca suferiti de insomnii iar eu as dormi non stop. Trebuia sa am problema asta in primul trimestru si uite ca m-a lovit in al doilea.

Bebe este foarte activ dar e asa cuminte incat atunci cand dorm doarme si el. Ce bine ar fi daca ar pastra obiceiul si dupa nastere

Ieri am dormin o ora jumate si cand m-am trezit hop si el! A facut o ora de tumbe Ma bucur ca nu mai loveste in vezica ca ma lua paranoia.

Sunset, tare faza cu crampoanele !

Ratusca, cum a fost la dr???

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Gabriella, iti felicit medicul pt atitudine. Dc ti-a zis ca totul e ok, mai bine stai tu linistita si nu mai face nici un eco dc il simti in fiecare zi pe bebe. Stresul ii face mult mai rau, asa ca mai bine bucura-te de minunea din burtica.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 23+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Neata burtici!!

Aseara n-am mai intrat pt ca am ajuns ffff tarziu si franta de oboseala pt ca am fost pe la mama..
La dr totul a fost bine..bebe este in grafic, colul este lung...iar durerile pe care le am sub burtica atunci cand ma misc sunt datorate intinderii ligamentelor pt ca pana acum nu prea am facut miscare. mi-a dat voie sa merg si la nunta sambata, dar a zis sa stau doar pe scaun si nu mai mult de 3 ore..asa ca eu voi sta o ora jumate ca sa fiu sigura ca bebe e bine.
Aici e f cald deja nu mai pot...la AC nu dau drumul pt ca ma apuca stranutul si nu prea pot stranuta ca mi e frica sa nu pun presiune p;e firul de cerclaj..
pupici multi

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_popescu spune:

ALEXA poate te ajuta articolul asta "Concediul si indemnizatia de risc maternal- cod indemnizatie 15.
Dreptul la concediul de risc maternal se acorda în conditiile prevazute de Ordonanta de
urgenta a Guvernului nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca,
aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 25/2004, cu modificarile ulterioare.
Certificatele de concediu de risc maternal se elibereaza de medicul de familie sau
medicul de specialitate obstetrica-ginecologie, cu avizul medicului de medicina muncii,
pe perioade de maximum 30 de zile calendaristice, pe o durata totala de maximum 120 de
zile calendaristice, în întregime sau fractionat, asiguratelor gravide, asiguratelor care au
nascut recent sau care alapteaza."

21 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari pentru bebeii sanatosi si in grafic !
Eu inca nu-l simt pe-al meu (sunt mai nesimtitoare, sau o fi din cauza placentei ). Faza cu crampoanele a fost draguta rau. Poate se face fotbalist, face exercitii din burtica...

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Felicitari pentru bebeii sanatosi si in grafic !
Eu inca nu-l simt pe-al meu (sunt mai nesimtitoare, sau o fi din cauza placentei ). Faza cu crampoanele a fost draguta rau. Poate se face fotbalist, face exercitii din burtica...

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

poate se face fotbalista

Doamne ai grija si de noi 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele de cateva zile mi ase intampla o chestie ciudata...fara nici un motiv imi amorteste mana dreapta...nu am dormit pe ea, sau sa stau in vreo pozitie ciudata...pur si simplu ...asta ce-o mai fi?

Doamne ai grija si de noi 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc Mada pentru raspuns.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Ma puteti ajuta si azi cu un vot?

http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu l-am simtit pe bebe prima data la 17 sapt si 4 zile, si ma asteptam sa-l simt incontinuu, dar , din pacate il simt f rar: de vreo 2-3 ori pe zi, cateva bocanituri si gata. au fost zile in care nu l-am simtit deloc :(. astept sa fac 22 de sapt, poate atunci o sa-l simt mereu, indiferent dc stau culcata sau nu

20+

Mergi la inceput