Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
mirunam spune:
Gabriella,capsorul mai mare nu inseamna neaparat hidrocefalie, poate asa este el la acest moment. O sa vezi ca nu toate masuratorile dau aceiasi varsta a sarcinii, in plus poate asa este conformatia lui, depinde foarte mult si de conformatia voastra. Eu pot purta cu succes sepcile copilului diferenta fiind foarte mica, desi are 7 ani . Daca era ceva suspect se vedea mai mult de atat.
Letzy, nu putem judeca, trebuie sa fie tare greu sa alegi aceasta cale fara sa mai tii cont de copilas insa, e ceva ce trece de logica. Si eu sunt socata, ma uit la toate emisiunile si nicio explicatie nu mi se pare suficienta decat o eventuala boala grava... Pana la urma sunt toate speculatii.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +
ALEXA1985 spune:
Ba da. Sunt mai multi medici specializati pe eco. Eu am pe data de 20 la Simionescu Anca.
Citat: |
citat din mesajul lui julyjuly Beatrice, Din ce am citit din mesajele fetelor cea mai recomandata e dr Veduta, insa eu nici macar nu am intrebat cine imi face ecografia. De fericire ca pot sa fac eco gratuit, am omis sa intreb. Oricum e posibil sa le faca doar ea aceste eco la Filantropia, nu cred sa fie multi doctori specializati pe astfel de ecografii. In plus, pe site vad ca e singura de la sectia de Obstetrica cu specializare pe acest gen de ecografie. Multa sanatate ! july 20+ |
22+
celesta spune:
citat din mesajul lui gabriella1 acum 3 s urlam ca am risc mare la sindrom down. am repetat testul de 2 ori si a iesit bine. azi am fost la echo, bb bine , pana-mi spune dr ca are capusorul ca ptr 21 s. dar ca totul e ok, va fi mai inteligent si din clipa aia s-a declansat paranoia. sa nu fie, Doamne fere, hidrocefalie ... pana la morfo de 22 s ma apuca disperarea voi ce credeti? puteti intreba pe dr vostru ? pana n-o iau razna de tot..... Gabriela 18+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Te rog linisteste-te .... la hidroencefalie nu craniul e mare ci cantitatea de lichid care apasa pe creier si nu-l lasa sa se dezvolte firesc... Am o prietena care a nascut un baietel cu hidroencefalie, deci stiu ce spun
23+
ral_eli spune:
gabriella , are dreptate miruna : depinde si de conformatia voastra, eu cu fratele meu avem cel mai mare cap posibil (asta din pacvate nu ne face si destepti )ne gasim f greu sepci pe masura noastra.
eu sunt f trista: in seara asta am bagat la cutie sutienele si chilotii care numai imi vin. eu am o mini obsesie cu lenjeria intima si acum ca am trecut la chiloti "cat china" si din bumbac (dantela si microfibra imi creaza disconfort) m-a intristat f rau.
voi aveti problema asta ? adika ma asteptam sa schimb sutienele dar si chilotii... off
20+
celesta spune:
citat din mesajul lui ral_eli eu sunt f trista: in seara asta am bagat la cutie sutienele si chilotii care numai imi vin. eu am o mini obsesie cu lenjeria intima si acum ca am trecut la chiloti "cat china" si din bumbac (dantela si microfibra imi creaza disconfort) m-a intristat f rau. voi aveti problema asta ? adika ma asteptam sa schimb sutienele dar si chilotii... off 20+ |
Si eu... de ceva vreme... oricum cam de la inceput nu am suportat sa simt nimic pe burta, dar nici sub burta...
ca si tine am o colectie de lenjerie de care is f mandra si de care nu o sa ma mai pot atinge pt o vreme...
23+
vmadelain spune:
citat din mesajul lui ral_eli gabriella , are dreptate miruna : depinde si de conformatia voastra, eu cu fratele meu avem cel mai mare cap posibil (asta din pacvate nu ne face si destepti )ne gasim f greu sepci pe masura noastra. eu sunt f trista: in seara asta am bagat la cutie sutienele si chilotii care numai imi vin. eu am o mini obsesie cu lenjeria intima si acum ca am trecut la chiloti "cat china" si din bumbac (dantela si microfibra imi creaza disconfort) m-a intristat f rau. voi aveti problema asta ? adika ma asteptam sa schimb sutienele dar si chilotii... off 20+ |
Buna Burtici,
Ma bucur ca nu sunt singura cu insomnii pe aici!
Gabriella Chill out, daca ceva era in neregula legat de capul bebeului cu siguranta ti-ar fi zis ceva. Stai linistita!
Ral_Eli, Celesta Ati atins un subiect delicat si de actualitate cu lenjeria! Eu, am fost "avertizata" de catre prietene care au nascut deja asupra cresterii dimensiunilor, dar tot am fost luata prin surprindere cand am vazut ca incepe sa ma stranga si lenjeria intima, afara de sutiene! Noroc ca am fost in Paris in mai, si mi-am luat de acolo, la sales, multi boxeri din bumbac de la H&M si Zara, bineinteles cu 1 nr mai mare!, ca altfel trebuia sa ies la shopping aici, si tare sunt scumpe chestiile de calitate pe la noi. Sunt destul de confortabili, dar tanjesc dupa lenjeria veche care ma facea sa ma simt mult mai bine in pielea mea...dar asta e, bebe sa fie sanatos si o sa revenim noi la dimensiunile de altadata, trebuie doar rabdare si vointa inainte si dupa nastere!
Cred ca ma duc sa termin cartea pe care am devorat-o azi, si va urmaresc sa vad care mai bantuiti cu mine.
Celor care dorm sau care dorm deja, somnic bun si o zi de maine mai buna ca azi!
Madalina20+
JoAnn spune:
buna dimi
beatrice da ce faci treaza la ora aia ????
mama ei de insomnie
in loc sa te odihnesti acu ,sa fii in forma pt bebe ....
eu ieri imi faceam planuri sa stau mai tarziu pe net cu fetele ...si ce credeti.....am adormit de la 19,30 .
m-am trezit pe la 2,30 si am luat pastilele si iar somn pana la 6
hai fetele matinale la o ....pe mine ma asteapta alta zi de...lenevit
amelia_ilie spune:
Buna dimineata si de la mine!
Eu sunt iar pe baricade, imi pica ochii in gura, desi azi-noapte cica m-a lasat motanila sa dorm, i-o fi fost si lui somn saracutul.
Si eu am o problema cu lenjeria intima, desi si inainte purtam chilotei mai mult din bumbac, bag sama ca trebuie sa iau altii, mai mari. Laa sutiene inca n-am probleme, eu eram inainte cam subdezvoltata, abia acum mi se aseaza ca lumea cupele pe mine. Oricum va trebui sa-mi cumpar cu macar un numar mai mare,totul e sa gasesc si ceva care sa-mi placa, ca-s destul de sucita la de-astea.
17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
simona-maris spune:
Buna dimineata!Ma bate bebe,imi da cate una de ma clatin.
La Filantropia eu ,personal,am facut echo la Veduta,gratuita,e fffffffffff draguta si meticuloasa,nu face doar sa fie facut,face cu simt de raspundere.Despre altcineva nu stiu.
Raportez si eu probleme cu somnul.Ori nu pot sa dorm toata noaptea,ori dorm cateva ore in prima parte si ma trezesc pe la 3 ,,4..si ma uit pe pereti...sau la iubi
Nici pofta de mancare nu mai am...mananc doar pt ca altfel ametesc.Deci am devenit o mofturoasa
Felicitari tuturor care au schimbat semnatura!Se apropieeee
Intreba cineva de Ana_o..e ff ocupata cu amenajarea apartamentului,am vb zilele trecute si a spus ca nu are timp sa intre.Munceste prea mult
Cam atat!Pup toate burticile si va doresc o zi minunata
Simona +23