Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
julyjuly spune:
Beatrice,
Din ce am citit din mesajele fetelor cea mai recomandata e dr Veduta, insa eu nici macar nu am intrebat cine imi face ecografia. De fericire ca pot sa fac eco gratuit, am omis sa intreb. Oricum e posibil sa le faca doar ea aceste eco la Filantropia, nu cred sa fie multi doctori specializati pe astfel de ecografii. In plus, pe site vad ca e singura de la sectia de Obstetrica cu specializare pe acest gen de ecografie.
Multa sanatate !
july
20+
diana.b spune:
intr-adevar majoritatea recomandarilor sunt pentru Alina Veduta, care are specializare la Londra
20+
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 Joann tu cum simti contractiile? te doare burtica sau doar se intareste?? Cand te misti te doare? 20+ si ingeras in ceruri |
ratusca simt ca mi se intareste burtica pret de cateva sec, apoi se relaxeaza.dar cateodata am burta tare, pietroi ,muuult timp poate chiar o ora si iti dai seama ca e deranjant.
dureri am cand stau pe o parte ...si cand ma misc cateodata.
fetele azi nu ati avut chef de vorba....
amelia_ilie spune:
Eu am fost pe coclauri pana acum. M-am intalnit cu doua prietene cu care nu ma vazusem de cativa ani, desi una dintre ele sta la numai 4 statii de autobuz de mine. Deh, programul diferit, casa, sot, copii...
Am stat vreo 2 ore si am povestit o gramada. De mult planuisem o iesire la un suc, ne-a prins si ploaia, dar pana la urma s-a racorit afara si am plecat acasa pe senin. Noroc ca n-a plouat in casa, ca geamurile erau deschise la ambele balcoane.
17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
gabriella1 spune:
acum 3 s urlam ca am risc mare la sindrom down. am repetat testul de 2 ori si a iesit bine.
azi am fost la echo, bb bine , pana-mi spune dr ca are capusorul ca ptr 21 s. dar ca totul e ok, va fi mai inteligent
si din clipa aia s-a declansat paranoia. sa nu fie, Doamne fere, hidrocefalie ... pana la morfo de 22 s ma apuca disperarea
voi ce credeti? puteti intreba pe dr vostru ? pana n-o iau razna de tot.....
Gabriela
18+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mada_popescu spune:
buna burtici!
In sfarsit am reusit sa intru si eu.Azi am facut morfologia si totul e foarte bine numai ca sotul e putin dezamagit ca nu e baiat( am o fetita de 3 ani si 8 luni).Am plecat cu stangul de acasa ca am luat amenda RATB pt ca am vrut sa mergem doar o statie(la noi nu aveam de unde sa ne luam bilete) , cu toate ca sotul insistase sa mergem pe jos eu am zis ca nu ,sa luam pana la prima autobuzul si niste nenorociti de controlori au tabarat pe noi.M-am suparat, am plans putin si cand am ajuns la doctor si m-am urcat pe masa surpriza aveam contractie, era prima data.
Dar pana la sf e bine ca totul e bine si ca bebelina e sanatoasa.
21 saptamani si 6 zile
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 acum 3 s urlam ca am risc mare la sindrom down. am repetat testul de 2 ori si a iesit bine. azi am fost la echo, bb bine , pana-mi spune dr ca are capusorul ca ptr 21 s. dar ca totul e ok, va fi mai inteligent si din clipa aia s-a declansat paranoia. sa nu fie, Doamne fere, hidrocefalie ... pana la morfo de 22 s ma apuca disperarea voi ce credeti? puteti intreba pe dr vostru ? pana n-o iau razna de tot..... Gabriela 18+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
eu zic sa nu stersezi copilul ...daca era ceva in neregula te tinea f mult la eco plus ca mai chema pe cineva sa intrebe..de obicei cand se descopera ceva in neregula mai cheama un doctor...hai nu te mai gandi la altele
eu tot astept poze pe picasa pliiiiiiiiiiiiiiiiiz priti pliiiiz
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu
letzy81 spune:
Ratusca eu te astept cu vesti !
Fetelor eu sunt inca socata de vestea sinuciderii Madalinei Manole!
Nu avem dreptul sa o judecam dar ma gandesc la puisorul ei!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+