**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
si de la noi!
de ieri puiul meu nu a mai facut febra....e si mai vioi si a mancat catev ceva ieri (banana, orez, kubeti, haribo- ultimele 2 nu sunt de laudat, dar marco a avut grija sa-i dea si fratiorului ce papa el).
In schimb e plin de bubitze/pete rosii. de ieri are si pe fatza....dr. zice ca e de la caldura + o reactie alergica la febra. Numai pe picioare nu are. Nu il mananca, caci nu-l vad sa se scarpine.
La dr. mergem numai la ora 16, sper sa venim cu vesti bune.
Sara_amira distractie frumoasa si relaxare placuta la tzara.
Inutsa tare de tot Biutza ta. de la ce magazin ai luat si care e firma asta fitzoasa? 60 euro nu e mult pt. o pereche de pantofi si la pret intreg. la noi in tzara gasesti numai de la 1 mil. in sus.
Blanca noi plecam pe 1 august, pe 2 trebuie sa fim acolo.
voi unde stati? mamaia?
Unde va cazati in Bran?
Bafta cu gasitul rochitei....cam scumpe rochitele alea...sincer nu merita atatia bani. acum ti stii ce si cum.....
mQQm noi inca papam separat unele mancaruri, hainele le spal separat....doar ale copiilor, ale noastre impreuna.
Noi avem pediatra care are specialitate in homeopatie. este una dintre cele mai renumite din Timisoara si am mare incredere in ea. Cu Marco nu am avut probleme, mergeam odata/an. la ea se platesc consultatiile.
De cand cu Edi.....am apelat din greu la ea. Stiam de la alta homeopata ca exista vaccinuri cum sunt astea traditionale, dar homeopate. la noi in tara nu se gasesc si nici un medic de fam. nu e de acord cu asa ceva.
Pediatra ne-a recomandat sa facem vaccinul pneumococcinum, ca asa scapam mai repede si bine de acest streptococ cu acest nume. Asa ca am facut rost de fiole din germania si ne-am tot injectat. daca la alte paciente dupa 5 filoe au scapat...uite ca Edi a facut 7 si a dat in amigdalita acuta. la el e mai veche treaba si probabil si streptococul mai rezistent.
Dr. zice ca s-ar putea cu aceasta amigdalita sa fi scapat de streptococ. la celelalte paciente le-a curs nasul sau ochisorii...rau de tot. dar fiecare pacient reactioneaza in mod diferit.
Daca imi dadea acum antibiotic, riscam sa stricam tot ce am cladit cu aceste injectii. asa ca am incercat mercurius...care se recoamnda in gat rosu si purolent, amigalite acute si inca o groaza de simptome, sa vedem poate scapam asa.
Nu i-am interzis dupa capul meu antibioticul, ci la recomandarea doctoritei. Sper ca mergem pe calea cea buna, daca nu a mai avut febra....si incepe sa fie mai vioi, sa pape....vom vedea azi ce va zice dansa.
mama ce m-am intins...cat o pata de ulei.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Tudor Petru baietel frumos de Pogos! sa cresti mare si cuminte si numai bucurie sa aduci parintilor!
Larisa Gabriela! Multa sananatae si fericire alaturi de cei dragi!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
Buna fetelor
Am vazut ca se tot discuta cazul MM. Ma intristat teribil. Cata indiferenta din partea celor din jur. Cum sa nu iei tu masuri cand are trei tentative de sinucidere. Femeia aia a bagat hormoni in ea timp de 10 ani de zile era normal sa o i-a razna. Pacat ca nu si-a gasit puterea de a trai in puiul ei pt care s-a luptat atat. Depresia este o boala si trebuie tratata corespunzator. Daca un membru a familiei mele ar suferi de depresie l-as duce fortat si l-as interna intr-o clinica specializata pt a primi ajutorul necesar.
Scuze de offtopic.
Ieri am fost si noi la pediatru pt vaccin. Ana are 11100 gr si 78,5 cm inaltime si 5 dintisori iar Matei are 9600gr si 78 de cm inaltime si doi dintisori din care unul acum a spart gingia. I-am refacut si lui Matei urocultura si a iesit negativa. Piticii sunt bine sanatosi si cu masuratorile in grafic. Peste o luna mai facem un vaccin si gata am scapat.
Moniland si piticii mei au 5 mese pe zi. ora 6:30 - laptic (180ml), ore 10:00- fructe cu branzica de vaci(fructe bag de tot felul caise,piersici,banane,pere,mere,pepene), ora 14:00 - pranzul (greu tare aici cu mancarea ca ei nu vor mancare gatita. mai nou papa legume la steamer si copanele de puiut pe care si le papa ei singurei), ora 18:00 - iaurt cu cereale integrale, ora 22:00 - laptic (210 ml)
Giova ce mai face Edi? Sanatate multa.
La multi ani sarbatoritilor de zilele astea. Multa sanatate si noroc.
Va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
blanca000 spune:
Fetelor,
voi le faceti la pici Priorixul acum la 1 an?
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
noce spune:
La multi ani, Crixia! Sa fii fericita, mamica binecuvantata cu doua minuni!
La multi fericiti Tudor Petru!Pupam mamica emotionata azi!
La multi anisori, Larisa Gabriela!
La multi ani, printesa Sara-Amira! Sa ai o viata frumoasa asa cum esti tu!
Blanca, daca mai mergi in parcul Moghiros, intra la magazinul de rochii de vis-avis de statia de tramvai. E unul destul de mic, dar cu oferta bogata. Eu de acolo mi-am luat rochia de nasa in septembrie si toata lumea ma intreba de unde o am, nu ma credeau ca de la un magazin din piata. Dupa nunta mi-a cerut-o o prietena sa o poarte si ea la o nunta.
Mqqm, multumesc pentru flori. Ma asteptam si la parerea stiintifica. Vreau doar sa adaug ca nu credinta ii impinge pe oameni sa-si ia viata, poate doar slabirea ei. Intradevar bolile sufletului pot fi reduse chiar de tot uneori cu pastile fara a se lucra la cauza. Din pacate, n-am auzit de nici un caz de nebunie, de exemplu, vindecat de doctori, dar am auzit de multe vindecate de biserica, preoti, familie, credinta, iubire si iertare. Iar daca la astea adaugi o vacanta frumoasa, fericirea e recapatata!
Cat tot scriam de credinta, am citit pe facebook in timp ce rasfoiam dc povestea unui mucenic din zilele noastre, nascut cu 3 ani inaintea mea si m-a impresionat foarte tare. Am pus link pentru cine vrea sa citeasca, eu nu m-am uitat la inregistrare si nu recomand nici altora, cred ca e prea dura.
Astazi este si ziua Patriarhului! Sa ne traiasca! Uitati aici www.jurnalul.ro/stire-special/daniel-copilul-fascinat-de-verbul-a-sluji-107287.html" target="_blank">poveste frumoasa Scuzati offtopicul, dar mi se pare hrana pentru suflet!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Moniland spune:
Larisa Gabriela LA MULTI ANI!!!! sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa!!!
Tudor Petru LA MULTI ANI!!! sa fii sanatos, voios si norocos!!!
Alexia Maria . Crixia sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!!! LA MULTI ANI!!!!
THEEA, multa sanatate sa ai, fericire, copii frumosi si norocosi!! LA MUTLI ANI!!!!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
elenace copii mari ai!!!!! Greutate, ca si greutate dar sunt si inalti. ma bucur ca v-ati distrat bine si ati avut un party reusit. Unde pot sa vad poze de la 1 anisor?
inutsa, da tot de la o rosie am patit-o si noi. Am tratat-o cu reviken si seara ii puneam triderm. A trecut in cateva zile. Va doresc sa scapati sivoi repede, repede.
bely, filiforma mea prinde forme. A incepu Laura sa manance. Nu-l mai scoate din gurita. La gustari ii dau cate un biscuit si stie sa-l manance. Mare succes au la noi nectarinele. O ia in manuta si o termina. printe biscuite si nectarina ii mai strecor pireut din alte fructe dimineata si seara cereale sau iaurtel si asa mananca tot. La pranz le dau in manuta paine si sunt ocupate cu ea sa o manance si intre timp le dau mancarica. Of, de ar mai pune un pic pe ea sa ajunga la 7,7 pana la ziua ei.
mqqm, nu-i usor nici acum cu ei, mai ales ca sunt asa energici. Noi suntem la etapa plimbat de manute. Partea nasoala e ca le trebuie la amandoua in acelasi timp. Fiind singura acasa nu reusesc si maraie amandoua. Naspa situatia, sper sa treaca repede.
blanca, uau ce program incarcat aveti.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
elenada spune:
Poze 1 anisor o parte din ele. Inaca nu am facut rost de toate.
http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/1%20anisor/?action=view¤t=poze302.jpg#!oZZ40QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs435.photobucket.com%2Falbums%2Fqq74%2Felenada%2F1%2520anisor%2F%3Faction%3Dview%26current%3Dpoze303.jpg%26
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
patrisuca spune:
buna zmeurici si la multi multi ani la sarbatoriti!
cred ca nu ne-ati uitat..am avut o problema cu netul pe care am cam amanat-o.sper ca sunteti bine, cu siguranta am ce recupera din urma.
patricia este bine, are acusica 11 luni, merge in picioare tinuta de manute, are 2 dintisori jos cu care ne-am cam chinuit ft mult, ii place in parc la uta uta enorm, toata ziua il striga pe tati si face pa.
am fost in concediu in turcia-antalia si a fost super cuminte, nici nu am simti-o.
pozici aici:http://picasaweb.google.com/108511775398853029288/Patrisuca?authkey=Gv1sRgCPy5oL6C3JjJ-QE#
pupici
inutsa spune:
LA MULTI ANI, TUDOR PETRU, LARISA GABRIELA!!!!
giova zi-i surorii sa mearga la PRENATAL, sunt reduceri f mari. azi papuceii (primigi, chicco; de primigi ziceam ca sunt facuti in romania) erau si mai ieftini. eu i-am mai luat inca 2 perechi, la 9 si 11 euro sunt aproape gratis! sunt si hainute. reducerile sunt intre 60 si 80%. poate iti gaseste sora ceva fain. daca nu are sora timp, zi ce ai vrea si iti iau eu, ca nu mi-e greu, si apoi i le transmit ei.
ziceai la un moment dat de nush ce site romanesc care aveau papuci ieftini. care e? nu ca as mai vrea sa ii cumpar , dar asa sa vad
nu m-am uitat la pantofi de bb in romania, dar chiar asa scumpi is?
bine ca isi revine Edi! fain ca pediatra e si dr homeopat. tre sa caut si eu un homeopat in iasi, dar nu am auzit de vreunul bun
mqqm si eu ma plangeam ca dra doarme mult... al tau vad ca doarme putin. uf, nic nu ne convine
moni sa vad, daca tot nu ii trece pana venim in tara, merg la pediatru pt eritemul ala
elenada piticii sunt numai buni de papat! si ce torturi ati avuuuut
blanca nu fac prio. sincer nici nu stiu pt ce e . fac infanrixul si gata
patrisuca v-am admirat printesa!
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)