**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Sara Amira,la multi ani!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La multi ani Sara Amira! Pentru mami o

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Sara Amira, La multi ani sanatosi si sa-ti bucuri parintii!
inutsa felicitari Biutei pt stat in picioruse, ce fetita mare ai. A mea e lenesuca dar eu o las in voia ei
cornelia,criss nici a mea nu merge singura, abia vrea merge plimbata de amandoua maini, nu-i interesata sa se ridice singura agatanduse de ceva, dar ii place s-o tin eu si ea sa tropaie, nu-mi fac griji si nici nu incerc s-o fortez, exact cuma spus o mamica mai sus pana la 2 ani fiecare are ritmul lui.. nici eu n-o vad pe a mea umbland singura pana pe la 1 an si 2-3 luni, desi taica-sau a inceput sa umble la 9 luni dar eu abia la 1 an si 3 luni, deci la capitolul asta o sa-mi semene, dar stiu bebei perfect sanatosi care au inceput pe la 1 an si 4 luni sa mearga singuri, asa ca sanatosi sa ne fie bebici ca au tot timpul din lume sa umbla, toata viata o vor face
giova multa sanatate lui Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gatul nu e mai rau, dar nici vindecat. maine am programare cu Marco, asa ca merg si cu Edi sa- l mai vada si continuam cu mercurius.
Avea si febra 38, la ora 12.
a mancat aproape o banana, acum doarme, cand se trezeste ii dau ghiveci de legume, sa vedem daca papa.

Ieir ne-a zis dr. ca inca vreo 3 dinti stau sa iasa, fontanele nu e inchisa, mai e circa 2cm, dar e ok, pana la 18 luni trebuie sa se inchida.

Si Edi se joaca cu tel. noastre mobile, cu telecomanda incearca sa schime canalele - l-a invatat mama la Alba. e fan de papuci, furculite, peria de la wc....atatea jucarii avem de varsta lui si nimic.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi puteti recomanda o vila la Sinaia/Busteni/Predeal?
vrem sa ne oprim pt. o noapte, cand mergem la mare.
Iar la intoarcere vrem sa stam vreo 3 nopti la Moeciu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salutare!Salutare!Multumim pentru urari!Aceleasi ganduri bune vi le transmitem si noi tuturor zmeuricilor care au implinit sau care vor implini un anisor!Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!!!
Nici Sara nu merge singurica insa vorbeste non stop:mama, baba adica tata, ababay-bunicu,tizi- matusa, miau, ham ham, apa, poc, lala- muzica, papa si inca altele.
Acum e la socrela, i-au cumparat o bicicleta si au scos-o la plimbare pe afara apoi a adormit-o.Doar asa sa pot strange si eu prin casa, sa aspir sa fac baie sa intru pe DC
Este racita cobza, tuseste si are mucisori dar necurgatori.Suntem pe antibioticincepand de aseara.Offff exact de ziua ei.AAA si cand o intreb cati ani are zice UNU si arata un degetel.E o scumpa...Duminca ii vom serba ziua la ai mei in Medgidia la curte pentru ca la bloc e imposibil.Ma pregatesc sa fac bagajele caci plecam de azi la ai mei.Nu mai rezist singura in casa
Maine se implinesc 4 ani de cand ne-am casatorit asa ca azi toata ziua am vizionat caseta de la nunta...asa m-a apucat nostalgia....
Gata ies ca acusica vine sotu sa ne ia si nu am bagajul gata!V-am pupat pe toate!
O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna tufulita ,

am si eu o problema..iar. Evei i se exfoliaza piele d epe degetele de la maini si de la picioare, adica de pe buricul degetului..parca ar fi stat in apa cu ele..se ia piele de tot in zona. Ati patit asa?

Maine sa sun sa ne programam la dermato...

Eu trebuie sa ma agit cu rochia de nasa, am fost azi la un magazin dupa ce mi-am facut programare in prealabil..rochitele asa si asa..cam scumpute totusi (2600 lei in sus)..cam mult.
Trebuie sa imi gasesc ceva caci acus' vine nunta si io in fundu' gol.Si timp ioc caci in we acum o serbam pe donsoara, we viitor la Bran ne serbam noi de 6 ani de cununie, we viitor plecam la mare pentru o sapt si pe 21.08 sunt nanasita....

..deci cine stie sa ma trimita sa gasesc rochia exact ....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova cand plecati la mare?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Sa va zic ceva. Azi am mers, asa, ca la sfarsit, prin magazine. Si intru, bineinteles, intr-unul de copii. Si ce credeti ca vad? Pantofi de firma fitzoasa pt bebei, la... 75% reducere, am dat 11 euro pe ei. Si cand vin acasa ce mai descopar? Ca sunt produsi in ... Romania. Mda, si firma aia isi vinde marfa cu 40-60 euro perechea. Deci e clar care e costul lor de productie, daca astia si la 11 euro isi scot profit din perechea aia de pantofi. Cu banii astia am platit salariul pe o zi al unui biet muncitor romanesc. Lucru greu si bani putini. Dar ce calitate... Acasa mama imi zice ca pantofii o sa ii vina Biancai pe la.. 3 ani , si eu am zis ca is buni la primavara . Maine mergem sa luam pantofi potriviti pt primavara , tot la vreo 11 euro. Si am mai luat , iarasi , hainute pt Bia, exagerat de ieftine, ultimele exemplare erau. Si de abia am trimis cutii cu lucrurile noastre la maxi. Daca mai stam mult, iar fac de cateva cutii cu haine

moni asa e, fiecare mama stie ce e mai bine pt puiul ei . nici eu nu i-am dat miere pana la 1 an si de acum inainte nu o sa ii dau chiar de toate, nutritia echilibrata zic ca e cea mai buna de urmat. dar acus ne intoarcem la "neamuri FOARTE sfatuitoare", care pun silueta Biei pe faptul ca nu ii dau mancare de-a noastra sau ca i-am dat altceva decat lapte "de abia" dupa 6 luni. sau faptul ca nu merge e pt ca... nu am pus-o intre perne de la 3 luni.
vorbeai de eritem. Laura l-a facut de la rosii, nu? uite ca Bia exact asa l-a facut dupa o rosie si ce greu mai trece, uof...
si Biei ii place sa puna capacul pe canita si e f fericita cand ii reuseste. se mai joaca cu figurile de lemn, si chiar cu... zornaitoarele de la 3 luni

giova se pare ca suntem pe drumul cel bun. azi isi scutura "de praf" niste maieuri de ale ei, si si-a dat drumul si de pat si statea asa in picioare cu maieul in mana, pana a realizat ca nu se tine de nic si... s-a asezat
Edisorul bolnavior

pooh s-ar putea sa fie caldura de vina, si noi am mai patit-o. cand se trezeste la 8 culcarea e dupa 10

blanca pielea i s-a exfoliat dupa nastere, citisem ca e normal, pe la incheietura cu laba piciorului. dar altfel, nu. de rochie nu stiu sa te ajut

sara LA MULTI ANI PRINTESEI!!!! si sa ii treaca, mititica

bely las ca merge si Patri. o sa se plictiseasca de stat jos

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Eu deja am bagat pepitul la cazanul comun de tot. Si surpiza: haleste de rupe de vreo saptamana, unde inainte doar degusta ca vrabiuta. I-am promovat si hainitele la spalatul familiei, e baiat mare deja.

Mierea nu e recomandata sub un an dincauza pericolului de botulism, daca aveti o sursa de incredere puteti sa le dati fara probleme. Si eu i-am dat. De fapt pediatrul a zis la 1 an (geez ce de ma repet ) orice in afara de sucuri si alune. Si eu i-am dat, ii place.

Jucarii alui meu nu-i mai trebuie, toata ziua umbla teleleu de colo colo cu mine dupa el, ca doar ii trebuie un deget de siguranta... cand nu observa ii mai bag cate un batz in palma, n-are treaba, pana observa si atunci face o scena cu trantit de-ala dramatic, hehe... Asa ca scap ieftin zilele astea, dar sunt obositaaaa, mai ceva ca in primele 2 luni cand traia atarnat de mine, e cea mai grea perioada de pana acum. Plus ca se trezeste la 9, se culca la 10 si doarme odata pe zi, in zile ca ieri, o ora!!! aseara eram pe planeta maimutelor!

noce, eu de obicei nu ma bag peste filozofiile de viata ale altora, credinte, vaccine, alegeri alimentare, metode de crescut copii, etc, face fiecare cum stie mai bine, dar trebuie doar sa completez ceva... poate pe unii ii ajuta o credinta sau odihna sa isi revina din depresii usoare, dar sa spui ca un caz patologic de depresie are nevoie de un somn bun si nu de un ajutor specializat... terapie si pastile, adica, mi se pare un pic cam fortat... Conceptii de genul duc la cazuri ca al MM, pentru ca bolnavul nu primeste tratamentul necesar, asteapta sa ii treaca de la sine. Asa ca daca sunt ochi care citesc aici, eu implor pe toate fetele care se simt blue sa nu tina pentru ele, daca starile de tristete dureaza mai mult de 2 saptamani, mergeti la medic. Nu se vindeca de la sine si e pacat sa va chinuiti. noce, , dar e prea grav subiectul. Iar faptul ca s-a sinucis nu are nimic de-a face cu credinta sau ne-credinta ei, era un om foarte bolnav, cel mai probabil, mintea ii era cea afectata de boala. Cum ar putea avea vreo vina?

Pentru post partum sunt teste pe net, noua aici ni le da la vizitele la pediatru.

giova, sanatate puiului! Of! Cum sa nu-i dai antibiotice daca e infectie bacteriana confirmata? De ce ti-e frica? Asa ti-a recomandat un medic pediatru? Si cum vaccin homeopat, ca eu n-am auzit inca de asa ceva...

Sara Amira, la multi ani!
La multi ani fericiti, Tudor!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput