**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**
Raspunsuri - Pagina 12
inutsa spune:
elenada revin sa iti zic ca ai niste pitici tare reusiti, dupa cred ca stii!!!! fain cum cresc impreuna. moni cand ne mai arati printesele tale?
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Giova spune:
Noi veniram de la pediatra. s-a schimbat diagnosticul in POJAR.
Slava domnului ca nu a luat antibiotic ca o pateam urat de tot cu boala asta.
De ieri dupa amiaz bubitele s-au agravat si inmultit...cand l-a vazut azi a zis ca e pojar. gatul e curat, nu mai e nimic.
a inceput cu o faringita rujeolica, care se aseamana foarte bine cu amigdalita acuta. de aceea avea puiul asa febra mare. Acum astept sa vad daca face si Marco....la mare va fi cu pete pe el.
Pediatra a zis ca am scapat de streptococ, daca a afacut pojar...ca nu s epoate sa le aiba pe amandoua.
eu sunt toma necredinciosul si astept sa se vindece ca sa-i fac exudatul, sa ma asigur.
Inutsa mersi, ii zic azi sa vad daca ajunge pe acolo. mama merge la ea o luna de zile, dar numai din 4 august.
Noi avem multe hainute d ela prenatal, in special Marco si purtate si de Edi...arata impecabil.
Elenada super pozele, le-am vazut pe facebook.
patrisuca ma bucur ca ati avut un concediu reusit. pozele sunt super, o familie frumoasa.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:
giova pojar?!!!!!!!!! of of of. vorba ta, bine ca nu ati luat antibiotic! zi-i surorii sa mearga NUMAIDECAT . blugi la 8 euro, bluzite la 3-6 euro si multe muuuulte altele. adevarat ca sunt pe terminate dar tot iti poate lua una alta. eu cred ca in curand o sa se termine perioada de reduceri, caci in fiece zi maresc reducerile cu 5%, azi erau la 80%. deci max pana in august tin, zic eu
mqqm daca tin eu minte bine, ziceai ca daca pepitelul scapa teafar dupa cura de imunizare cu pamant, dai de baut. eu tot astept
noce offtopic, onbu ala face toti banii. cum vreti bebei cat mai mai curand, ti-ar fi f util. e tare bun, cand se plicti de carut o iau in el, si adoarme lipita de mine . si prin casa o port in el, e f bun
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
blanca000 spune:
Hiiii Giova..de unde a luat Pojarul (rujeola)?
Eu tocmai intrebam daca veti face Priorixul (pentru ROR -RUJEOLA, OREION, RUBEOLA)...ptiu... ce nasol sa ia si Marco tocmai la mare,,,la cat e de contagios sa nu dea si la altii...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Giova spune:
Nu stiu de unde si cum l-a luat...cert e ca-l are. si petele sunt la fel ca in pozele d epe net.
Sa vedem acum daca il va face si Marco. Contagiozitatea este mare 4-5 zile inainte si 6 zile dupa aparitia eruptiei.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
andreea_1979 spune:
Buna seara fete!
Noi suntem tot cu peritol pentru ca nu vrem nimic de mancare
Am chemat ieri pediatra si nu are nimic , doar ca e ff morfturoasa !
Nu stiu ce mancarica sa-i mai fac ca sa-i placa ! Nimic nu e bun, in afara de pufuleti , pe aia ii adoara, de parca cine stie ce ar fi !
Dati-mi si mie niste sfaturi in legatura cu mancare , cum s-o conving sa manance ? Mi-e si groaza pentru ca de 3 luni nu mi-a mai luat deloc in greutate . toata tufa
Mami de Laura Maria (16.07.2009)
http://family.webshots.com/album/578192319hucVxj
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Larisa!
La multi ani fericiti Tudor!
Urez si pe aici:
La multi ani fericiti Alexia! Crix, mi-a ramas gandul la voi . Nu te-am uitat cu informatia promisa.
La multi ani fericiti Theea!
blanca000 spune:
Ne pregatim si noi intens de party...il facem exact cand implineste 1 an pe 25.07, duminica..stau cu morcov ca anunta schimbarea vremii in ploii de duminica iar maine si sambata canicula totala...am zis s o serbam fix la 1an caci altfel ii faceam sambata si stiam ca e cald.
Facem la ai mei la curte si ar fi bine sa nu ploua..maine vin sa ne asambleze toboganul, casuta, poate punem si piscinica toate pentru copii. Trebuie sa mai montam si un cort de gradina caci suntem vreo 40 de suflete in total.
Daca ploua trebuie sa ne inghesuim in casa si unde alearga 12 copii...
Maine vin si socrii, la ai mei sa ajute..eu sa ma duc sa iau baloanele, lumanarica,si decoratiuni, artificii, confeti. Pentru gratar si alte cele mergem sambata. Tortul e comandat si e de vis..cu fotograful am vorbit. Vreme buna sa fie si copii sanatosi.
Un an....
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
ClaraJ spune:
Fetelor,
Pupici!!! Am ajuns si noi cu bine in Michigan!! E bestial!!! Iar Bryce e in extaz!!! O sa revenim cu pozici si cu o relatare mai lunga!!!
LA MULTI ANIIIIII!!!
Va pupam dulce,
Clara si Bryce
Cornelia spune:
La multi ani fericitit Melissa!
La multi ani fericiti Adrian Stefan!
La multi ai fericiti Stefan de Galarina!
Giova, pojar? Stii ca si Vladimir a avut ceva pe acolo (ca inca nu m-am lamurit exact ce) si tot asa cu febra mare inainte. Sanatate multa! Marco nu cred ca va face ca e vaccinat, nu?