LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 52
Raspunsuri - Pagina 8
roller025 spune:
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Alessia!
Oliv, multu. Si tare imi pare rau de cele intamplate cu matusa si soacra! Cat despre tara asta... eu tot cred ca o data se va face bine. Te inteleg perfect, la ce probleme are Iri cu finantarile externe platite de romani
Ioana, asa deci, romanasi...
Robi, sanatate lui Matei!
Gabitza, super muzicienii!!!
Cristal, fromos Pecs. Parea ca e atat de multa liniste... Mult succes cu zilele "libere"
Io's de azi in concediu. Ieri am zacut, la propriu si nici macar nu stiu de ce. Asa ca Paul a trebuit sa ma suporte ca atare... Cred ca ma ajunge oboseala. Am inceput sa pregatesc si listele pentru concediu. Am niste emotii....
Altfel, am un an de groaza, ca mai toata lumea. Saptamana trecuta am mai aflat o veste "buna" - bona se pare ca are metastaze osoase. Asta si inca vreo doo alte vesti "bune" si mi-am facut un sf de saptamana nemaipomenit. In august incepe tratamentul - cu ce o merge - citostatice, zometa - o sa vedem cat o mai rezista
Macar noi suntem sanatosi... De'a Domnul sa ramanem asa!
O saptamana usoara!
polux spune:
Olivia cata dezamagire citesc in randurile tale. Daca tu esti asa banuiesc ca Sorin e si mai si. Pup.
Adela frumos birou. Sa-l folosesti sanatoasa.
Monica distractie placuta in mini vacanta, si bafta bunicilor sa reziste cat mai mult. Poate asa te mai odihnesti si tu un pic.
Ioana a inceput sa-si revina cu mancarea Maria?
Dana foloseste saptama asta de vacanta sa te refaci, si sanatate bonei.
Roxi si Olivia cum sunt preturile pe litoral? Unde e mai bine de stat, vorbesc de statiuni. De obicei noi mergeam la Eforie Nord, dar acum vreau sa stam mai aproape de Constanta, ca sa ne intalnim. Asta ca nu stau decat 3-4 zile la mare.
leloo super tare distractie au avut baietii. Si-mi imaginez ce "liniste" ati avut.
Daria tu cand iti ei concediu. Ca parca nu spui nimic, nimic de vacanta? A si ce se intampla in septembrie? E tot secret?
Gabitza in ce stadiu mai e casa. A, frumos catel. L-am vazut mai de mult, dar am uitat sa-ti zic.
Carmen, tu tot in stadiu de piscina la casa esti?
Noi suntem bine. Azi veneam amandoua de la camp, si ne-am oprit in prima statie de autobuz. De obivei mergem o statie pe jos ca e soare in prima. dar acum era un pic inorat, asa ca eu maimutarindu-ma un pic ii spun Adelutei...gata stam aici, eu nu mai merg. Ea incearca sa ma traga de mana...eu matai ca sunt obosita...la care Adela "mami de ce te comporti ...(face o pauza mica si continua)...ca mine?"
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roxanaz spune:
buna dimineata!
Liliana, mai aproape de Constanta fara de eforie nord nu e decat Mamaia. ce vreti, o vila, hotel, apartament? nu sunt aglomerate statiunile din cauza crizei asa ca probabil veti gasi oferte ok. vrei sa ma uit si eu? imi dai un buget? ce tare e Adeluta!!
Danule, tu te decompensezi. e normal sa zaci in prima zi de conced, bine ca ai facut-o! imi pare tare tare rau de bona . sper din suflet sa fie ok. chiar saptamana trecuta ii admiram din nou picturile facute pe peretii camerei lui Vic.
Oliv
Cristal, succes la dus maimuticile la bunici. hai ca o sa fie ok. pun pariu ca or sa doarma bustean, ca si cu John
gata ma apuc de munca. sa aveti o zi buna buna de tot!
roberta04 spune:
'Neatza! Intru in 2 minute in sedinta de evaluare si am vrut intain sa imi incarc bateriile cu voi...
Se pare ca toata lumea are probleme, offf....
Olivia, urata intamplarea cu liftul, asta a fost un motiv sa fug din blocul turn, am fost obsedata sa nu intre cineva in lift cu mine...
Liliana, cum sa te comporti tu ca Adeluta, tzz, tzzz
Dana, bine macar ca se vede concediul, la mine e pauza si anul acesta...
Ioana, saru'mana, Matei a stat cuminte dar am crezut ca sare pe doctorita cand i-a scos dintele...Acum nu mananca, nu mai are decat un dinte "in picioare" sus si spune ca il doare "gaura".
Va pup, o zi buna!
szivarvany spune:
`Mneatza
Roberta, pupam curajosul
Polux, vom avea mini-vacanta acum de joi pana luni, mergem in sat sa-l sarbatorim pe finul meu de 8 ani dupa care nu stiu cand si unde vom mai merge, am suspendat planurile pe motiv de bani, insa sigur vom fi ok si asa
Roller, ce veste trista :(
Bine macar ca esti in concediu. Iar faza cu zacutul ... eu doar asa reusesc sa ma ridic apoi zambind, daca sunt lasata sa zac in suc propriu cu patura pe fatza
Probabil de aici toate problemele mele de fapt, nu mai suport sa fiu intrebata nimic de nimeni asa ca oficial suntem iar singure.
Dau sampanie pt acest eveniment , se pare ca viata de cuplu nu e pt mine
Asta era evenimentul pt care am avut nevoie de pumnii stransi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
cristalina spune:
Neata!
Olivia adevarul este ca se vede nasol si cand ai stat numai aici (in ghilimele, ca de colindat am colindat mult dar am ales sa ne intoarcem) dar cand stai ceva mai mult peste garla cred ca socul este mult mult mai mare.
Urata treaba cu liftul. Ce spaima!
Dana, biata femeie. Sanatate multa!
Roberta, felicitari voinicului curajos.
Liliana, imi place logica Adelutei :)))
Ioana, mama ar vrea sa o ia pe Maria, dar oferta e numai la pachet...promotionala! Eu sincer nu am incredere in mama, e mai aeriana si pana nu mai cresc fetele nu cred ca le duc sa stea singure acolo.
Chiar asa, cum mai mananca Maria!?
Gabi, tari tobosarii!
Eu sunt nedormita, trebuie sa plec la Roma dar as vrea sa ma duc si la reuniunea de clasa...asa ca az'noapte am stat cateva ore cu achii pe pereti pentru ca nu ma lua somnul
Vrem sa mergem in concediu la Curtea dar as vrea sa merg cu fetele si cateva zile la mama la tzara si nu stiu cum sa-mi planific concediul.
In fine, noi sa fim sanatosi! O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Daria, daca asta e ce iti doresti atunci e bine
Voi sa fiti fericite!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Asa este Liliana daca eu sunt cum sunt nu va descriu cum este Sorin..cand mergem undeva este ok, mascheaza,dar acasa nu vorbeste..in fine..
Sa va arat niste poze sa vedeti ce slab este Luca care nu prea papa mai nimic ..dar care nici nu papa dulciuri in schimb..pur si simplu nu este mancacios...asa cum nici eu nu am fost..Soacra mea este disperata si ma toca la cap pe tema asta.
Trebuia de ieri sa inceapa tencuiala casei..cica -s ocupati (desi stiuau de noi)..asa ca deja trei zile de concediu luat special se duc..
Liliana ti-as recomanda Mamaia..in rest mi se pare plictisitor (si-n Mamaia cam tot asa!). Incearca la hotel de 2-3 stele..pentru cat stati voi ..eu nu as da banii pe altceva. Daca vrei la hotel Sulina pot vorbi cu verisoara lui Sorin. Vineri mergem la un party acolo si-ti pot spune cam cum este..intre timp uita-te pe net la poze.
kim222 spune:
Daria, daca asa consideri tu ca este mai bine pentru voi..asa sa fie! Eu una nu as putea trai singura..
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Daria, daca asa consideri tu ca este mai bine pentru voi..asa sa fie! Eu una nu as putea trai singura.. |
Poi nu sunt singura
si mai cred ca nu am loc de altcineva in suflet
Sper sa va vina mesterii si sa ne arati pozici cu casuta Cred si eu ca ati ajuns la capatul rabdarii/puterii/tolerantei
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam