LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 52

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

IOANA, rugaminte mare, mare: poti sa imi dai din nou tel. dr. Geanina Nita? Am pierdut cartea de vizita si trebuie sa ajung astazi la ea. Lui Matei i-a iesit un incisiv de sus in spatele unuia cariat si trebuie sa il scoatem urgent...
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Noi am avut un weekend super-plin - vineri concert, simbata nunta, doar duminica am reusit sa ne relaxam putin...dar au venit tobele lui Stefan asa ca nu va imaginati ce incintare a fost la noi in casa! - Dovada e aici!

In excursie a fost super-ok, mi l-au "livrat" pe Tudor adormit - atita s-a zbantuit pe acolo ca in autocar la intoarcere a cazut lemn! Au avut parte de vreme frumoasa asa ca s-au distrat -au vizitat Palatul Mogosoaia, iar in rest au stat in parcul palatului unde au facut tot felul de jocuri, concursuri, etc...
Saptamina asta insa va fi jale - Miss Dana e in concediu...

Sa nu uit de sarbatoriti: LA MULTI ANI pentru Andreea si Alessia!!!

Am vazut pozele Cristalinei - foarte frumos orasul!!!! Sper ca si prezentarea a fost la inaltime!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Rox, era albastru-indigo, sarbatoritul a fost incantat, parintii m-au injurat, Giulik se lauda ca ea va primi unul rosu

hehe, cool, ca al nostru. dar parintii de ce te-au injurat? ca e usor de ingrijit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Rox, era albastru-indigo, sarbatoritul a fost incantat, parintii m-au injurat, Giulik se lauda ca ea va primi unul rosu

hehe, cool, ca al nostru. dar parintii de ce te-au injurat? ca e usor de ingrijit.

Ca nu voiau animal in casa

Roberta, pupici multi lui Matei

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Andreea!
La multi ani Alessia!
Felicia, Caro, sa va traiasca domnisoarele! Va mai asteptam la povesti!

Am ajuns si eu acasa, prezentarea o fi fost buna sau rea, dar felicitari am primit cu duiumul Cred ca le era cald si s-au bucurat ca se termina...hehehe

Am vazut poze frumoase de la petrecerea lui Tudor si cu Mara si Tudor bagati in sertare...hehehe
Foarte frumos birou ti-ai facut Mitzu.

Oana de cand am venit imi spune din ora in ora ca ma iubeste foarte mult, Maria mai rar dar imi spune si ea ca "ma iubeste cat spatiul" ea il iubeste mai mult pe John, dar daca o intreb e diplomata si-mi spune ca "iubeste mult toata familia"
John imi povestea de Oana ca atunci cand punea seara in pat ofta din tot sufletul si spunea "mi-e foarte dor de mami"...Ce bine e acasa!:)

Imi fac planuri mari, vreau sa merg in weekendul ce urmeaza la bunici cu fetele si sa le las acolo cateva zile, cate rezista ele sau cate rezista bunicii (sa vedem cine cedeaza primul...hehehe)
Am emotii mai mari decat la plecarile la conferinte
Acum le pregatesc, prima data au fost incantate, acum sunt de acord dar mai cu jumatate de gura...

O saptamana excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu am citit..nu am vazut poze..scuze pentru ca am ratat sa va spun La multi ani! ..sa va traiasca copii!!! Numai bucurii! La multi ani Dana!
Eu sunt in concediu...am depresii..nu va mai povestesc...in fine ce vroiam sa va spun...Sa nu va urcati in lift cu nimeni necunoscut..Acum 2 saptamani o matusa a fost atacata in lift pentru lantul de la gat..si azi..soc..soacra mea..Bine ca nu i-a dat una in cap..lantul duca-se..

hai pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Nu am citit..nu am vazut poze..scuze pentru ca am ratat sa va spun La multi ani! ..sa va traiasca copii!!! Numai bucurii! La multi ani Dana!
Eu sunt in concediu...am depresii..nu va mai povestesc...in fine ce vroiam sa va spun...Sa nu va urcati in lift cu nimeni necunoscut..Acum 2 saptamani o matusa a fost atacata in lift pentru lantul de la gat..si azi..soc..soacra mea..Bine ca nu i-a dat una in cap..lantul duca-se..

hai pupi!

Si eu am patit asta acum citiva ani...nu pentru lant, pentru 5 lei pe care ii aveam in portofel...si eu am ramas socata si nu ma maiurc in lift daca nu cunosc persoana...dar ala de s-a urcat cu mine a pindit si a deschis usa in ultimul moment cind eu apasam pe buton sa urc...si a intrat repede, nu aveam cum sa ies eu de acolo ca sa o iau pe scari... Imi pare rau de ce s-a intimplat cu matusa si soacra ta...
Dar de ce depresii daca esti in concediu????

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, ce intamplari urate :(
multi-multi sa fii bine si sa treaca depresiile

Leeloo, ce copii fericiti am vazut

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

depresii datorita viitorului sumbru care se intrevede in aceasta tara de kk..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani,Alessia,multa sanatate si noroc!caro sa-ti traiasca printesa, da un semn de viatza ca ne este dor de tine!!!
Robi ti-am trimis pm cu nr de telefon,ii tin pumnii lui Matei...meii si io astept sa se mai refaca mandra un pic si vreau sa merg cu ea sa rezolvam niste carii,ea zice ca vrea dar..io stiu
Vivia ai grija cu depresiile.....io tot timpul sunt atenta sa inchid usa de la bloc foarte bine dupa ce intru,ca sa fiu sigura ca nu se strecoara cineva...v-am povestit ca erau sa-i fure portofelul sotiorului in barcelona...de catre niste romani...cand au observat ca suntem romani au inceput sa boscorodeasca"meii da' ce naiba am ajuns sa furam de la romani..."trist este ca erau romani si nu rromi si toti aveau in jur de 40-50 de ani
Cristalina bafta in actiunea cu fetele vs. bunicii....mama mea a recunoscut ca desi a crescut doi nepoti nu are curajul sa stea cu mandra
Leeloo mi-au placut la nebunie tobosarii...mandra mea isi doreste tare mult asa ceva...ne-am uitat la mamaia copiilor si a zis ca si ea se face "artista" dar va canta doar in limba engleza si melodii ritmate
merg sa vad daca s-au fiert galustele din supasi revin

Mergi la inceput