LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 52

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa si la fel sa fie si Giulia!

Olivia, chiar sunt interesata de treaba asta cu tratamentul. Stiu ca e bine sa-l lasi sa vomite ca sa elimine ce nu e ok, dar dilema mea este ce faci cand continua sa verse chiar daca nu mai are ce si varsa numai bila. Nici atunci nu trebuie intrerupt reflexul vomei?

Eu stiam ca trebuie sa astepti 4 ore pana sa-i dai copilului orice, inclusiv lichide, dupa ce a vomat. Dar Mara in noaptea aceea a fost graznic de insetata. Ii dadeam bibeornul si i-l smulgeam cu forta dupa doua-trei inghitituri, pe care oricum le voma dupa aceea. Probabil si din cauza caldurii...Deci n-am reusit sa stau acele patru ore, sau macar 2-3, plangea de sete. De asta m-am dus la urgenta ca intraseram intr-un cerc vicios din care nu mai stiam cum sa ies: ea cerea apa de sete, pe care o voma imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Helou la tat poporu`, reveniram acasa, Doamne, cat de bine eee
A fost fain si obositor.
Multumesc tuturor de urari
Am petrecut extraordinar de bine am dormit 24 de ore si nu din alte cauze ci de oboseala acumulata, am fost cel mai fericit om Vara-mea a crezut ca am murit
Voi pune poze mai incolo

ANDREEA

PHILIP

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Daria, inca o data la multi ani fericiti!! (sper ca ai primit sms-ul meu, nu am avut semnal....)
Andreea, Philip la multi ani!! Nicole, Andreea sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi, fericiti, plini de noroc!! sa va aduca numai bucurii!!
Mitzu, sper ca e mai bine Mara. repaosul alimentar e cel mai bun. si daca inca se vaita de dureri de burtica e normal, a fost destul de agresiv episodul.
noi am fost ok, 4 zile la capat de lume (din care 2 pe drum ) dar asta e, mai bine decat nimic . copiii super super cuminti.
fug sa imi fac ceva trebi si revin.
sa aveti o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Philip!
Andreea, sa va traiasca voinicul si sa va umple viata de bucurii!
La multi ani Andreea!
Sa iti traiasca printesa Nicole!

Roxana, nu conteaza ca a fost putin, important e ca a fost bun...:)
Daria, foarte bine ca te-ai odihnit, cel mai bun cadou!

Eu si John suntem singuri in apartament pentru prima data de cand l-am cumparat Var-mea m-a avertizat "pana te obisnuiesti trebuie sa pleci sa le iei acasa!"
Az'dimineata la pra 5.30 m-am trezit. E oficial, sunt defecta.
M-am abtinut si am dat telefon la ora 9, sunt bine sanatoase, au jelit dar le-a trecut.
Maria nu a dormit ieri la pranz asa ca atunci cand am plecat mi-a facut cu mana din curte...era o combinatie de incantare ca e mare "o sa aiba grija de Oana, ramane singura in vacanta la bunici!" si tristete ca o las singura...imi venea sa ma dau jos din masina!
Hai ca m-am intins. Ma duc la treburi. O saptamana exceptionala sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

DARIA, La multi ani - sa fii fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!!

La multi ani Philip si Andreea !!!!!!

Noi am fost plecati peste weekend, pentru prima oara am traversat Transfagarasanul...si din nou am descoperit ca sunt atitea locuri superbe in tara asta!!! Sa tot vizitezi...Am dormit simbata seara in Sibiu, iar ieri am fost pina in Biertan, unde am vizitat cetatea si biserica Evanghelica - piticii s-au simtit bine si noua de asemenea ne-a prins bine iesirea asta, promitem sa o facem mai des!

Poze gasiti aici!

Kim - super va iesi casa, deja se vede!!! Daca ati terminat instalatiile toate inseamna ca trebuie sa va apucati de tencuieli si finisaje interioare, nu? Fatada ati facut-o?
Mitzule - cum mai e Mara? Sanatate multa!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Multumim pentru urari !!!
Uram si noi LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii, sa fie sanatosi, frumosi, voiosi, cuminti :) si tot ce va doriti voi!
Am vazut cateva poze pe care le-ati postat in ultimele zile, au crescut asa de mari incat cu greu ii mai recunosc, in curand ne vom face planuri de scoala, nu stiu cand au trecut 6 ani, parca prea repede, mult prea repede ...
Va doresc party-uri frumoase la cei care urmeaza sa va sarbatoriri, vacante placute la cei care pleaca in curand sa se relaxeze!
Sambata ne-am petrecut si noi, am cateva poze, nu prea reusite, dar sper sa o recunoasteti pe moatza :)
http://picasaweb.google.com/alexandru/Andreea6Ani#
In rest, sintem bine, noi cu muncile, Andreea cu gradinita de vara, asa e regula la noi, gradi non stop!
Va pup dulce pe toti si toate, mici si mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Cine are jocul comoara piratilor 3D!?
Am pierdut regulile jocului si e nou, ma bate Mariuca la cap sa-l jucam si nu prea avem cum...:)))

Gabi, frumoase poze. Se vede ca v-ati relaxat.
Eu nu am avut curaj sa ma incumet pana la Vidraru desi e la o aruncatura de bat de noi...(deh, eu sunt sofer de duminica ).

Nicole, ce mare a crescut Andreea! Iar tie iti sta tare bine! :))

Olivia, s-au cam distrat copii in weekend cu piratul...:)
Tu oricum erai slaba si inainte (zic eu plina de invidie de la cele 65 de kile ale mele...)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

azi mi-am luat inima in dinti si la 8.30 eram pe plaja doar eu si Luca..mi-a fost mila de el ca de o saptamana ii tot promit la plaja..
Rox bine ai venit!
La multi ani fetita de Andreea!!!Sa nu o mai recunosc..nici pe ea ,nici pe mama ei!
Gabi frumoase locuri..Da am trecut la tencuieli..mecanizate..cu multi draci pentru Sorin care cere profesionalism...in Ro ..mai greut asa ceva.Azi au venit si termopanele..alte discutii..2 ferestre nu se potrivesc..cu glafurile interioare alte discutii ..ei nu vroiau sa le monteze fara tencuiala..cei cu tencuiala nu vreoiau decat dupa ce pun glafurile..ca la nebuni..am zis ca-i da afara Sorin..pe toti!
Multumesc pentru complimente!
Daria..poze!24 de ore????Cum ai putut?
Monicule noi nu avem jocul..dar online ai incercat?
Adela,cum este Mara?
Andries v-ati mutat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cat de mare a crescut Andreea si ce frumoasa e !
Rain, te vrem mai des pe aici, valabil si pt restu`
Kim, ce bine ca ati mers la plaja bis] nimic nu e mai frumos pe lumea a asta decat marea
Vazut poze de la Leeloo ... Romania este intradevar frumoasa

Cateva poze, nu multe, se vede ca am fost in greva somnului

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, dar frumoasa este Giulika...ti-am mai zis? Ce de-a inimi o sa mai sparga...

Kim - stiu ca si noi am avut discutia glafuri - tencuieli, insa pina la urma, am montat geamurile si apoi au venit tencuielile care s-au "coborit" pe glaf. Oricum se poate face in ambele feluri, am vazut si asa si asa. Dar ferestrele alea 2 de ce nuse potriveau? Nu ei au luat masurile??

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput