LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 52
Raspunsuri - Pagina 18
kim222 spune:
Gabi la casa acum tencuim, luni vin geamurile (fara sticla) ..instalatiile sunt terminate.
Liliana te-ai vopsit roscata..este mult mai bine!Adela s-a mai implinit..in rest neschimbata!
g_ioana spune:
La multi,multi ani Dariutza,multa sanatate si fericire!!
Vivia arati super io zic sa te opresti cu dieta ca pe urma esti prea slaba....meii sa stii ca io aplic sfaturile tale legate de tratamentele pediatrice
Liliana eu m-am consolat cu ideea ca mandra mea va fi mereu la categoria tzantzar...acu desi mananca bine,slabe sperantze sa puna ceva pe ea...joaca in fiecare seara vreo doua ore fotbal cu o trupa de baieti dupa care mai face si intreceri cu trotineta
hai sa avem un week-end super....io imi fac curaj sa ma apuc de prajiturit
kim222 spune:
Daria sa traiesti o mie de ani si mereu sa ramaaaaai asa cum esti...un suflet de copil!!!
Ioana nu mai tin cura..am 52,5 kg..asta a fost targetul..mey ce activitati aveti voi..al meu copil nu este scos in parc sau cu bici,etc.este prea cald si eu sunt vlaguita stresata de parchet si gresie..cred ca iau razna..Sorin la casa si azi desi este sambata
g_ioana spune:
De vreo 3 zile se aduna in parc o gashca de cupii cam de aceiasi varsta, desi sunt vreo 3 baieti mandra aduce mingeasi implicit ea este sefa si face echipele..aseara au dat-o intr-un copac asa ca vreo 5 minute s-au gandit cum sa o recupereze...noi mamicile dezbatem unde-i inscriem la scoala si facem comparatii intre ce au facut la gradi la grupa mare...
kim222 spune:
http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/Casa?authkey=Gv1sRgCK2HhNDUzLfcUg#slideshow/5497494316197171442
poze cu casa de acum 1 saptamana..am dat si explicatii la poze..
polux spune:
Daria la multi ani fericiti, plini cu sanatate si numai impliniri pe toate planurile...de la financiar , profesional, pana la sentimental.
Olivia nu face rezervare caci nu stiu inca in cati venim...si nici nu stiu daca Vik va vrea fara aer conditionat, ca e tare rau de caldura. Spune ca el a imbatranit si vrea sa se mai odihneasca peste zi...cica in conditii umane...hahaha.
Roscata zici...a era de revelion, acum sunt ceva spre blond...din greseala am luat cutia care nu trebuia...abia dupa ce am pus pe par am vazut ca era diferit. Dar acum ma fac iar roscata ...in Romania.
Ioana si noi avem activitati pe afara de alergat cu bici sau role sau trotineta, cel putin 4 ore si mai mult. Si de multe ori asta dupa vreo 3 ore de inot sau de plaja...dar tot la categoria grea suntem. Banuiesc ca asa e firea Mariei. Ea sa fie sanatoasa ca lipici la baieti are oricum.
Weekend placut.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
carmenp spune:
la multi ani, daria! sanatate, iubire si muulta fericire!
azi m-am delectat cu poze vechi si noi
Andries spune:
La Multi Ani!! Daria!! sa ti se indeplineasca visele si sa fii sanatoasa 100 de ani!!
Andries