LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 52

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Radu!
Sa-ti traiasca voinicul Alice!

Roberta, la multi ani sotului. Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti impreuna!

Noi suntem la categoria grea (Maria, ca tzantzarul e inaltutza si slabutza). Ne imbracam de la 8 ani. Marea problema sunt incaltzarile, sunt tot felul de aiureli la magazinele mai de cartier...

Olivia, praful, mizerie multa. Sa treaca repede!
Simpatic Luca, frumos pe Coasta de Azur...:))) Imi place cand il pupa pe Sorin...:)

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

De la 8 ani? Wow..
Luca este un pupacios...mai ceva ca o fetita!
Monicule voi cand plecati?
Alice pe unde umbli? Casnica si nu mai ai timp de noi...ntz,ntz..
Rox gata bagajele?

mey a vazut cineva Shrek? Se vede ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI Radu!!!! Alicegh, sa-ti traiasca feciorul!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, imi pare tare rau ca ai dat de belele cu alergia, macar functioneaza acum vreun tratament ?

Si noi ca si Cristal, mai o bluza de 8-9 ani, pantaloni la fel ... in parc se integreaza perfect langa fetele de 9 ani de ma nerfai si am parat-o ca ea are doar 5 insa una din fete se tine scai de ea

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani cu sanatate Radu
Robi la multi, multi ani sotiorului....meii si io m-as fi suparat daca as fi fost in locul lui Pedro,adik el iti cumpara 7 rochii si tu nici macar un cadouash,ntz,ntz.... (noi avem un obicei inca din studentie sa ne dam cadouri la ora 0 fix a zilei aniversare)....mandra mea are o problema cu varsta cine-i mai tanar cine-i mai batran,cand este nascut...cand a realizat ca io-s cu cateva luni mai tanara decat tati,a exclamat:"ooo ce cool este sa fi tanara,nu-i asa ca-i cool sa fi mai tanara decat tata"
Vivia hai meii ca Uka nu pare deloc slab in poze,este numa' bine...a mea avea 20 de kg in mai acu' abia daca are 17 kg juma'
Da si io ma gandeam la Alice ca acusi vine septembrie si nu stim daca si-a luat rochie de mireasa sau nu
sunt in zona, mai vream sa ntreb ceva da' am uitat[alcool.....aseara mandra nu putea sa adoarma ca nu realiza care-i diferentza intre piersica si nectarina...dupa un scurt monolog a concis "piersica este ceva moale si cu par iar nectarina-i cheala"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce tare e Gorodica la explicatii
Noi era sa ne paruim ca Giulia vroia clementine si eu ii spuneam ca nici nu-i plac, ne-am crizat si apoi a reusit sa explice ca de-alea de mancase inainte cu o zi deci nectarine :-@]

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Si Patrick se distreaza cu "cine e mai batran" si "cine s-a nascut primul".. din astea . trebuie sa il laud ca a stat ieri extrem de cuminte la dentist sa ii repare o carie. super baiat e cand vrea el .
Oliv, mama ei de viata 38mii... uff [:(). nuu, diseara!!
Robi succes la facut bani. o sa se rezolve toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici io am plecat. suntem away vreo 4 zile (plecam putin la munte). sa ne auzim cu bine luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ca tot vorbiti de kilograme, eu asa m-am bucurat ca de la toate pastele mancate prin deplasare Philip a ajuns, in sfarsit, la 19 kg. bine, mai variaza, dar oricum. si dupa masuratorile mele are 110 cm, ce mai, e gigant. hahaha. gabi, si el se im braca cu pantaloni scurti pe care ii tineam in dulap de ani de zile, mi-a ca acusi ii vin lui frate-sau :)asta e. toti care l-au vazut insa mi-au spus ca arata f bine si nu e un copil slab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Robi, la multi ani sotutlui si sper ca seara sa fie mai buna decat dimineata asta. bafta nepoatei. si verisoara mea da azi la medicina, cica pe ascuns s-a inscris si la drept, unde a fost acceptata, dar ce mai faci cu dreptul in ro? nici in afara nu merge ca nu se potriveste nimic. mai buna medicina.

Mergi la inceput